Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sen basla keci boynuzuna faydasini girecksin Allah yardimcin olsun psikolojik bizde ilk asilamda birliktelikte cok zorlndik hani planli olmyor bu isler bazen gun asiri olmasi gerekyirdu kendmizi zorluyirdum ama nafile

Dogru senin banyoda artmsti bende sabah banyo yaptm kanlar.pit pit akiyor vala bir an unutmusum canim.insallah bu sefer bebegin simsiki tutunut sana insallah

Dogru senin banyoda artmsti bende sabah banyo yaptm kanlar.pit pit akiyor vala bir an unutmusum canim.insallah bu sefer bebegin simsiki tutunut sana insallah
Ne kusuru canım burda birbirimize destek oluyoruz.banyoda arttı o Yüzden şu an banyo yapmaktan çok korkuyorum.inşallah hepimizin bebişleri tutunur sıkıca

Ne kusuru canım burda birbirimize destek oluyoruz.banyoda arttı o Yüzden şu an banyo yapmaktan çok korkuyorum.inşallah hepimizin bebişleri tutunur sıkıca
Benimde sabah geldi hep affdersin bacaklrdn akip gisiyor yaa bugun hastende hamilemsin die sorana dusuk yapyorum dedim ama dusmedi Allahin kimsrtindem sual.olmaz

Canım hastane size yakınsa labaratuardan kab al evde yapsın iki saat icinde hastaneye götürmen lazım belki hastane ortamından stres yapıyo eşim genellikle evde yapıyo hastane bize on dk uzaklıkta götürüp veriyorum

Merhaba arkadaslar bende 23 Nisanda ilk asilamami yaptirdim Klomen+Inofolic+Pregnyl kullandim Simdide progesteron tableti kulaniyorum.Bizimde 14 aydir olmuyor Esimdede bende de sorun bulamadilar.Reglim benim duzenlidir yumurtlamam da kendiliginden oluyor yine de doktor ilaclarla baslatti ve plansiz bi sekilde asilama yapmis olduk .2 gun once soyledi doktor bize gelin diye :) Insallah tutmustur Cok sabirsizim bu 2 hafta nasil gecicek hic bilmiyorum Bi yandan da tutmazsa diye simdiden uzuluyorum :))) neyse iste insallah guzel haberi burdan veririm

İnsaAllah canım hayırlı olsun asilamanda. Aynen bizdede bir problem olmadığı halde 2 buçuk yildir olmuyordu. Sana tavsiyem kesinlikle olmayacak diye dusunme. Hep umutlu ol..Dikkat et ilk bir hafta sağlıklı beslen.hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Hayırlı olsun canım inş tutar fazla düşünmemeye bak

tesekkur ederim insallah .Olursa dogum ocak ayinin ilk haftasina gelicek Ben de 7 ocak dogumluyum ne guzel bi dogumgunu hediyesi olurdu .Ister istemez olumsuz dusunuyorum uzun zaman olmayinca sanki hic olmayacakmis gibi ama haklisin olumlu dusunmek gerek

her gün rabbim evlat isteyen herkese hayırlı ömürlü evlatlat versin diye dua ediyorum, olumlu düşünün kızlar, hep hayaller kurun , hepimizin ağzında bir tutmayacak , olmayacak kelimesi var farkındaysanız, rabbim bilir her şeyin en iyisini ama pozitif düşünmenin de bir etkisi var diye düşünüyorum... Bir de aşılamadan sonra yatın , doktorlar genelde 20 dk sonra eve gönderip günlük rutin yaşamınız devam edin diyorlar ama o süreçte yatmak, stresten uzak durup, olumlu düşünüp sağlıklı beslenme en iyisi...

Aynen katılıyorum sana arkadaşım hep olacak diye düşündüm ve ilk bir hafta sadece yattım esimden Allah razi olsun hep o yardımcı oldu.. Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını bos birakmasin insaAllah

Aynen katılıyorum sana arkadaşım hep olacak diye düşündüm ve ilk bir hafta sadece yattım esimden Allah razi olsun hep o yardımcı oldu.. Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını bos birakmasin insaAllah
Canim bende hep olumlu düşündüm eve sonuc pozitif ama simdide deger katlanmiyor ve onu kaybedebilirim simdi ben ne yapayim bu kadar sıkıntı stres icindeyken evet olum dusunuyorum katlanacak diorum ama olmuyo bakalim bu gün ne olacak

Canım katlanacak allahın izniyle dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…