• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
COTE="hllal, post: 40699946, member: 646640"]Sagolun canlar ama halen kanamam var be kopkiyu akintimda olyor kipkizmzi ben dis gebelik olabl dyrum doktorum sanmam dedi aa keseyide 1000olmadan goremyrmusuz tek carem bekmek karin agrisi bel agrisi kanama olunca dis gebelkten suphe edyorum tabiki Allah haylrisini versin icim bir rahata eremedi gitti malasef[/QUOTE]
Cnm bence olumm
Sagolun canlar ama halen kanamam var be kopkiyu akintimda olyor kipkizmzi ben dis gebelik olabl dyrum doktorum sanmam dedi aa keseyide 1000olmadan goremyrmusuz tek carem bekmek karin agrisi bel agrisi kanama olunca dis gebelkten suphe edyorum tabiki Allah haylrisini versin icim bir rahata eremedi gitti malasef
Cnm olumlu dusun olumlu olsun ablam dis gebelik gecirdi kanamasi yoktu bilmiyorum gerci herkeste ayni mi olur degerin de yukseliyor masallah bebisin seni birakmiyor annesi

Şakır şakır kanamm başladı doktora gideceğim yarin yunurtla na tedavisine başlayacağım normal yolla deneyecigiz buay rapor hakkım 1 ayikti 1 ay dolmadan iğne alayın dedin doktorun hatasinida söyleyeceğim o spermler o kadar bekledi diye moralim çok bozuk canın hayırlısı artuk

Canimm yaaa :( adet mi oldunnnn çok üzüldüm vallahi. Belki yerleşme kanamasidir :(

Amin canım amiiinn delalimmm delalimmm Allahım en hayırlı zamanda sizede nasip etsin inşallah Allahım sana sabir eşine hidayet versin inşallah sabret Allah en kısa zamanda en hayırlı zamanda mukafatlandiracaktir inşallah.
Allah razı olsun senden canım rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inş

Delalacigim sonucun nedir merak ettim dogrusu insallah hayrli haberler versin bizlere tatlim

COTE="hllal, post: 40699946, member: 646640"]Sagolun canlar ama halen kanamam var be kopkiyu akintimda olyor kipkizmzi ben dis gebelik olabl dyrum doktorum sanmam dedi aa keseyide 1000olmadan goremyrmusuz tek carem bekmek karin agrisi bel agrisi kanama olunca dis gebelkten suphe edyorum tabiki Allah haylrisini versin icim bir rahata eremedi gitti malasef
Cnm bence olumm

Cnm olumlu dusun olumlu olsun ablam dis gebelik gecirdi kanamasi yoktu bilmiyorum gerci herkeste ayni mi olur degerin de yukseliyor masallah bebisin seni birakmiyor annesi[/QUOTE]
Canim insallah oledir sagolsin yatyorum kasik agrim biraz hafifledi

Merhaba arkadaşlar, ben bu ay 5 gun klomen kullandım bugun adetin11. Günü 1 adet 12mm yumurtam olusmuş. Perşembe tekrar gidicem sizce daha büyürmü

Srn naptin canım bugun tekrar test yaptirdinmi
Yok canim yarin yaptirim bi daha hic yaptirmamayi dusunuyorum kacinci bu yani iki günde bir gitmekten maddi manevi gina geldi yani ne olursa olsun bi hafta sonra gider baktirim yarindan sonra bu surecte dusecegi barsa düşer zaten yapacak bisi yok yani insallah sen pozitif sonuc alirsin cnm

Back