Cnm olumlu dusun olumlu olsun ablam dis gebelik gecirdi kanamasi yoktu bilmiyorum gerci herkeste ayni mi olur degerin de yukseliyor masallah bebisin seni birakmiyor annesiSagolun canlar ama halen kanamam var be kopkiyu akintimda olyor kipkizmzi ben dis gebelik olabl dyrum doktorum sanmam dedi aa keseyide 1000olmadan goremyrmusuz tek carem bekmek karin agrisi bel agrisi kanama olunca dis gebelkten suphe edyorum tabiki Allah haylrisini versin icim bir rahata eremedi gitti malasef
Canım rabbim emeğini boşa çıkarmasın inş
Şakır şakır kanamm başladı doktora gideceğim yarin yunurtla na tedavisine başlayacağım normal yolla deneyecigiz buay rapor hakkım 1 ayikti 1 ay dolmadan iğne alayın dedin doktorun hatasinida söyleyeceğim o spermler o kadar bekledi diye moralim çok bozuk canın hayırlısı artuk
Allah razı olsun senden canım rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşAmin canım amiiinndelalimmm Allahım en hayırlı zamanda sizede nasip etsin inşallah Allahım sana sabir eşine hidayet versin inşallah sabret Allah en kısa zamanda en hayırlı zamanda mukafatlandiracaktir inşallah.
Canım sonuç aldınmıbirazdan kan tahlili yaptırıcam inş.güzel sonuçlar alırım.
Cnm bence olummCOTE="hllal, post: 40699946, member: 646640"]Sagolun canlar ama halen kanamam var be kopkiyu akintimda olyor kipkizmzi ben dis gebelik olabl dyrum doktorum sanmam dedi aa keseyide 1000olmadan goremyrmusuz tek carem bekmek karin agrisi bel agrisi kanama olunca dis gebelkten suphe edyorum tabiki Allah haylrisini versin icim bir rahata eremedi gitti malasef
Evet canım 150 çıktıCanım sonuç aldınmı
Canim kacinci gunundu cokk sevindim allah tamamina erdirsin insallahEvet canım 150 çıktı
Çok sevindim canım Rabbim tamamını erdirsin insaAllahEvet canım 150 çıktı
yok canım şakır şakır kanama geliyor maleseffffCanimm yaaaadet mi oldunnnn çok üzüldüm vallahi. Belki yerleşme kanamasidir
Canim ya sen genede test yaptir ne olur ne olmaz yayok canım şakır şakır kanama geliyor maleseffff
yok canım ya çok yoğun kanama normalde 1 pet zor kirlenir iç çamaşırama kada r geçmş bir saatteCanim ya sen genede test yaptir ne olur ne olmaz ya
yok canım ya çok yoğun kanama normalde 1 pet zor kirlenir iç çamaşırama kada r geçmş bir saatte[/QUOTE
Ne bilim canim anlamadim gitti ben bu isi zaten hakkimizda hayirlisi olsun artik ne diyim
Canim ben bu isi bi türlü anlayamadim hakkimizda hayirlisi olsun ne diyeyimyok canım ya çok yoğun kanama normalde 1 pet zor kirlenir iç çamaşırama kada r geçmş bir saatte
Tebrikler canım kaçıncı gunundu benim yarın 14 gün test yaptirsammiEvet canım 150 çıktı
Srn naptin canım bugun tekrar test yaptirdinmiCanim ben bu isi bi türlü anlayamadim hakkimizda hayirlisi olsun ne diyeyim
Yok canim yarin yaptirim bi daha hic yaptirmamayi dusunuyorum kacinci bu yani iki günde bir gitmekten maddi manevi gina geldi yani ne olursa olsun bi hafta sonra gider baktirim yarindan sonra bu surecte dusecegi barsa düşer zaten yapacak bisi yok yani insallah sen pozitif sonuc alirsin cnmSrn naptin canım bugun tekrar test yaptirdinmi
Ben hele bic birsey anlamadim vala kendi durumumdan kimse bisi anlayamadi benimCanim ben bu isi bi türlü anlayamadim hakkimizda hayirlisi olsun ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?