• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar cok garip kan verdim degerin 512.43 olmus ama kanamam halen var doktor da bilemedi ama degerin cok iyi dedi iki gun sonra tekrar gdecem esimin dedigi cikti dokotr ikiz bile olabilr dedi ya nasil olur karnim belim felakt agryo bildginiz adey olyrm dedim dis gebelik olabilir belki ama sanmiyorum olsada zarari su anda pek olmaz dedi sabaha kadar karnim agridi midem bulandi durum bu canlar
Canım çok sevindim allah tamamını erdirir inş dikkat et kendine lütfen :-)

Kanamanin da hic bitecegi yok degrimde yukseliyor sanrm benimkiler baya yerlene kazi calismasi yapiyorlar veya insaat anlayamadim gitti bildginiz adet olyorum banyo sirasinda bile kan akyor
Canım senin yaramazlar orda kök salmaya niyetli annişlerini bırakmaya hiç niyetleri yok :-)

Ay Allahım sayısını arttirsin hayirlisiyla inşallah. Canım ya seninde inşallah değerin yükselirse bebisin seninledir inşallah. Bende hastanedeyim simdi doktorumu bekliyorum hastalığının 4 cü günü aşılama isticem konuscaz muayene etcek hayırlısı bakalim
Canım rabbim emeğini boşa çıkarmasın inş

Kizlar cok garip kan verdim degerin 512.43 olmus ama kanamam halen var doktor da bilemedi ama degerin cok iyi dedi iki gun sonra tekrar gdecem esimin dedigi cikti dokotr ikiz bile olabilr dedi ya nasil olur karnim belim felakt agryo bildginiz adey olyrm dedim dis gebelik olabilir belki ama sanmiyorum olsada zarari su anda pek olmaz dedi sabaha kadar karnim agridi midem bulandi durum bu canlar
Hilalcim çok sevindim yaa bak ben sana dedim güzel annesini bırakmayacak bebegin insaAllah Rabbim sağlıklı bir hamilelik getirmeyi nasip etsin aminnnn

Sagolun canlar ama halen kanamam var be kopkiyu akintimda olyor kipkizmzi ben dis gebelik olabl dyrum doktorum sanmam dedi aa keseyide 1000olmadan goremyrmusuz tek carem bekmek karin agrisi bel agrisi kanama olunca dis gebelkten suphe edyorum tabiki Allah haylrisini versin icim bir rahata eremedi gitti malasef

Sagolun canlar ama halen kanamam var be kopkiyu akintimda olyor kipkizmzi ben dis gebelik olabl dyrum doktorum sanmam dedi aa keseyide 1000olmadan goremyrmusuz tek carem bekmek karin agrisi bel agrisi kanama olunca dis gebelkten suphe edyorum tabiki Allah haylrisini versin icim bir rahata eremedi gitti malasef
Canim sanirim biz neden korksak başımıza gelecek anlaşıldı bence gönlünü ferah tut aklinin ucuna dahi getirme hic biai olmayacak allahin izniyle benim degerlerim de yukselecek ben oyle bakmaya calisiyorum artik

Evet haklisin ama bukadr agrim varken vede kanamam iyi dusunemyrm ben kendimi en kotye alistrtmde iyi olursa sevinirm tatlim sol kasgim belim agryor kanamam cok koyu renkte tabi Allah bize evlat vercekse buna hicbirsey mani olamaz tatlim bende buna inanayorum ama kaygida duyuyorm acikcasi

Evet haklisin ama bukadr agrim varken vede kanamam iyi dusunemyrm ben kendimi en kotye alistrtmde iyi olursa sevinirm tatlim sol kasgim belim agryor kanamam cok koyu renkte tabi Allah bize evlat vercekse buna hicbirsey mani olamaz tatlim bende buna inanayorum ama kaygida duyuyorm acikcasi
canım değerin çok iyi artmış dış gebelikte o şekilde yükseliş olmuyor çok az yükseliyor

canım değerin çok iyi artmış dış gebelikte o şekilde yükseliş olmuyor çok az yükseliyor
Canim olemo diyorsun ama kasik agrim cok hep sol tarafim agryor ve belime vuryor kanamamda var degerleri normal artip dis gebelik yasaynda cok olmis okuduklrma gore karin agrim cok ve tek tarafli amlamis degilm

Canim degeri normal artip dis gebelik gevirende cokmus okudumda simdi ve trl trafli karim kasik agrisi bas donmesi kanama hepsi bende var

Canim bende seni merak ettim hic yazmiyosun naptin ne durumdasin
Canım vala okuyorum yazdıklarınızı bu ara pek fırsat bulamdım ya.iyiyim çok şükür şimdilik.yarın yeniden kan tahlili yaptiricam bakalım.çarşambada doktor cagirdi keseye bakalım diye.inşallah bi aksilik olmazsa durum bu.onun haricinde çok gaz problemim var ya kabizlik yaşıyorum:(

Canım vala okuyorum yazdıklarınızı bu ara pek fırsat bulamdım ya.iyiyim çok şükür şimdilik.yarın yeniden kan tahlili yaptiricam bakalım.çarşambada doktor cagirdi keseye bakalım diye.inşallah bi aksilik olmazsa durum bu.onun haricinde çok gaz problemim var ya kabizlik yaşıyorum:KK43:
Canim ben her gun sek gu lük süt iciyorum kabizliga o kadar iyi geldi ki anlatamam soğuk ve ac karnina iciyorum bence bi dene gaz problemi bende de var ama okudugun gibi degeerim katlanmiyor bende korkuyorum açıkçası insallah keseyi sorunsuz gorursunuz canim

tatlım ne durumdasın
Şakır şakır kanamm başladı doktora gideceğim yarin yunurtla na tedavisine başlayacağım normal yolla deneyecigiz buay rapor hakkım 1 ayikti 1 ay dolmadan iğne alayın dedin doktorun hatasinida söyleyeceğim o spermler o kadar bekledi diye moralim çok bozuk canın hayırlısı artuk

Şakır şakır kanamm başladı doktora gideceğim yarin yunurtla na tedavisine başlayacağım normal yolla deneyecigiz buay rapor hakkım 1 ayikti 1 ay dolmadan iğne alayın dedin doktorun hatasinida söyleyeceğim o spermler o kadar bekledi diye moralim çok bozuk canın hayırlısı artuk
sıkma canını da yine de bi test yaptırsaydın sonuçta ikinci çizgin koyuydu canım yaa ne bilim ne diyeceğimi bilemedim sakin olmaya çalış rabbim dileklerini gerçekleştirsin inş

Back