Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallah bizim hastanedede raporlu 2500 raporsuz 3500 maddi manevi göçtük resmen rabbim tez zaanda dualarımızı kabul etsinRaporlu 2.500 tl raporsuz 4.500 tl 1 mayıstan sonra fiyat 5.500 olacakmış ben bugun aradığım için fiyat yükselmiycekmiş
naptın canım nasıl oldunKontrolum yarin canim da benimde dustu gibme gelyor kanda bakilacak yarin
tatlım ne durumdasınBenm eşinde aynen kan testi olmadan ikna olmayacak sanırım
Sağol canım aynen öyle rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşhayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallah bizim hastanedede raporlu 2500 raporsuz 3500 maddi manevi göçtük resmen rabbim tez zaanda dualarımızı kabul etsin
aminn inşallahSağol canım aynen öyle rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş
Canim ben dahil 4kişi sanirim yanlis olmasin ama testi cizik cikip kan tahlili yaptirmayanlar var henüz birinin kanamasi var bu gün doktora gidecekti benim de degerlerim iki kati yukselmiyo malesef durum bu bildiginMerhaba kızlar hayırlı gunleeer kimlerden aldık sevinçli haberleri takip edemedim çok msj vardı :)) Allahım herkese nasip etsin cumlemize bizede insallah
Canim ben dahil 4kişi sanirim yanlis olmasin ama testi cizik cikip kan tahlili yaptirmayanlar var henüz birinin kanamasi var bu gün doktora gidecekti benim de degerlerim iki kati yukselmiyo malesef durum bu bildigin
Hayirlisi olsun cnm allah gönlüne göre versinAy Allahım sayısını arttirsin hayirlisiyla inşallah. Canım ya seninde inşallah değerin yükselirse bebisin seninledir inşallah. Bende hastanedeyim simdi doktorumu bekliyorum hastalığının 4 cü günü aşılama isticem konuscaz muayene etcek hayırlısı bakalim
canjm sanırım eğitim ve araştırma Yada üniversite hastaneleri birde üç kez aşılama yaptığına dair belge tam hazırlanıp git ki sorun çıkmasın Google a yazarsan daha net çıkarCanım benim rahim filmi 2007 de cekildi eşimin spermiyogram tahlilleride var farklı yıllarda yapılmış en son nisan üçte yaptırdık zaten olurmu bide nereye gideyim rapor için ben yarın gidip uğraşmaya başlim hazır olsun
Hadi inş kanama biter değerin güzel bence maşallah bu iyi haberdiKizlar cok garip kan verdim degerin 512.43 olmus ama kanamam halen var doktor da bilemedi ama degerin cok iyi dedi iki gun sonra tekrar gdecem esimin dedigi cikti dokotr ikiz bile olabilr dedi ya nasil olur karnim belim felakt agryo bildginiz adey olyrm dedim dis gebelik olabilir belki ama sanmiyorum olsada zarari su anda pek olmaz dedi sabaha kadar karnim agridi midem bulandi durum bu canlar
Ya canim inanmiyorum bak gördün mu ben demistim sana cok şükür rabbime insallah yarin benim dw degerim katlamis olurKizlar cok garip kan verdim degerin 512.43 olmus ama kanamam halen var doktor da bilemedi ama degerin cok iyi dedi iki gun sonra tekrar gdecem esimin dedigi cikti dokotr ikiz bile olabilr dedi ya nasil olur karnim belim felakt agryo bildginiz adey olyrm dedim dis gebelik olabilir belki ama sanmiyorum olsada zarari su anda pek olmaz dedi sabaha kadar karnim agridi midem bulandi durum bu canlar
Canimsin insallahYa canim inanmiyorum bak gördün mu ben demistim sana cok şükür rabbime insallah yarin benim dw degerim katlamis olur
Canım sanırım rahim filmi bir Yada iki yıl içinde çekilmesi Lazım özeldende kabul ediyorlarCanım benim rahim filmi 2007 de cekildi eşimin spermiyogram tahlilleride var farklı yıllarda yapılmış en son nisan üçte yaptırdık zaten olurmu bide nereye gideyim rapor için ben yarın gidip uğraşmaya başlim hazır olsun
canım çok sevindim ya çok tedirgindim senin bu durumdan bende çok uzulmustum şuan inan çok mutlu oldum ya gözün aydın tekrardan değerin çok iyi maşallah..Kizlar cok garip kan verdim degerin 512.43 olmus ama kanamam halen var doktor da bilemedi ama degerin cok iyi dedi iki gun sonra tekrar gdecem esimin dedigi cikti dokotr ikiz bile olabilr dedi ya nasil olur karnim belim felakt agryo bildginiz adey olyrm dedim dis gebelik olabilir belki ama sanmiyorum olsada zarari su anda pek olmaz dedi sabaha kadar karnim agridi midem bulandi durum bu canlar