Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Raporlu 2.500 tl raporsuz 4.500 tl 1 mayıstan sonra fiyat 5.500 olacakmış ben bugun aradığım için fiyat yükselmiycekmiş

Raporlu 2.500 tl raporsuz 4.500 tl 1 mayıstan sonra fiyat 5.500 olacakmış ben bugun aradığım için fiyat yükselmiycekmiş
hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallah bizim hastanedede raporlu 2500 raporsuz 3500 maddi manevi göçtük resmen rabbim tez zaanda dualarımızı kabul etsin

Merhaba kızlar hayırlı gunleeer kimlerden aldık sevinçli haberleri takip edemedim çok msj vardı :)) Allahım herkese nasip etsin cumlemize bizede insallah

Merhaba kızlar hayırlı gunleeer kimlerden aldık sevinçli haberleri takip edemedim çok msj vardı :)) Allahım herkese nasip etsin cumlemize bizede insallah
Canim ben dahil 4kişi sanirim yanlis olmasin ama testi cizik cikip kan tahlili yaptirmayanlar var henüz birinin kanamasi var bu gün doktora gidecekti benim de degerlerim iki kati yukselmiyo malesef durum bu bildigin

Canim ben dahil 4kişi sanirim yanlis olmasin ama testi cizik cikip kan tahlili yaptirmayanlar var henüz birinin kanamasi var bu gün doktora gidecekti benim de degerlerim iki kati yukselmiyo malesef durum bu bildigin

Ay Allahım sayısını arttirsin hayirlisiyla inşallah. Canım ya seninde inşallah değerin yükselirse bebisin seninledir inşallah. Bende hastanedeyim simdi doktorumu bekliyorum hastalığının 4 cü günü aşılama isticem konuscaz muayene etcek hayırlısı bakalim

Hayirlisi olsun cnm allah gönlüne göre versin

Kizlar cok garip kan verdim degerin 512.43 olmus ama kanamam halen var doktor da bilemedi ama degerin cok iyi dedi iki gun sonra tekrar gdecem esimin dedigi cikti dokotr ikiz bile olabilr dedi ya nasil olur karnim belim felakt agryo bildginiz adey olyrm dedim dis gebelik olabilir belki ama sanmiyorum olsada zarari su anda pek olmaz dedi sabaha kadar karnim agridi midem bulandi durum bu canlar

Ben bole birseyi ilk defa yasoyorum yerlesme kanamasi demkki dedindoktor su anda yatyorum durum bu

Kızlar bugün aşılamanın 17. Günü ben hala adet olmadım son adet tarihinin 32. Günü iğne kullandığımda 27 Yada 28 de oluyordum buna göre
canjm sanırım eğitim ve araştırma Yada üniversite hastaneleri birde üç kez aşılama yaptığına dair belge tam hazırlanıp git ki sorun çıkmasın Google a yazarsan daha net çıkar

Hadi inş kanama biter değerin güzel bence maşallah bu iyi haberdi

Ya canim inanmiyorum bak gördün mu ben demistim sana cok şükür rabbime insallah yarin benim dw degerim katlamis olur

Kanamanin da hic bitecegi yok degrimde yukseliyor sanrm benimkiler baya yerlene kazi calismasi yapiyorlar veya insaat anlayamadim gitti bildginiz adet olyorum banyo sirasinda bile kan akyor

Canım sanırım rahim filmi bir Yada iki yıl içinde çekilmesi Lazım özeldende kabul ediyorlar

canım çok sevindim ya çok tedirgindim senin bu durumdan bende çok uzulmustum şuan inan çok mutlu oldum ya gözün aydın tekrardan değerin çok iyi maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…