• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün 13.günüm evde son kullanma tarihi üç ay geçmiş bi test vardı Yaptım silik çıktı ikinci çizgi.testin güvenilirliği nedir sizce

Kızlar bugün 13.günüm evde son kullanma tarihi üç ay geçmiş bi test vardı Yaptım silik çıktı ikinci çizgi.testin güvenilirliği nedir sizce
canım benım yaptıgım ılk testte evde duruyordu uc dort aydırr ama son kulanım tarıhıne bakmamıstım.. bende 13.gun yaptım cıft cızgı cıkmıstı bıraz silik cıkmıstı ıkıncı cızgı

canım hıc belıtılerı takma ınan zaten adet belırtılerı gıbı gelır hamılelık..sen keyfıne bak uzan yat dınlen yarın yap testını guzel haberlerı alırsın ınsaALLAH
Inşallah ilk aşılamam düşükle sonuçlanınca korkuyorum.sen kaçıncı gün kan verdin sonuç kaç çıktı

Inşallah ilk aşılamam düşükle sonuçlanınca korkuyorum.sen kaçıncı gün kan verdin sonuç kaç çıktı
Benım ılk aşılamam 13.gun aksam yaptım cıktı 14.gun sabah yaptım cıktı. aynı gun oglen kan testı yaptırdım 81 cıktı canım ınsaALLAH bısey olmaz sana ddusen sadece dıkkat etmek ve bolca dua etmek

Seninde mi dusuk oldu kanaman nasil omdu benim iki gundr kanamam var canim ya ne oldgunu anlayamdm
Evet canım 7 haftalıktı bi sabah kahverengi bi leke geldi çok önemsemedik geçti hemen akşam duşta damla damla gelmeye başladı acile gittik kan değerim çok düşmüştü kesede düştü.sana Progestan falan vermedi mi doktor.benim bi günde olup Bittiği için müdahale edemediler

Benım ılk aşılamam 13.gun aksam yaptım cıktı 14.gun sabah yaptım cıktı. aynı gun oglen kan testı yaptırdım 81 cıktı canım ınsaALLAH bısey olmaz sana ddusen sadece dıkkat etmek ve bolca dua etmek
Ya benim aşılamadan itibaren adet ağrım hep vardı bende Nasılsa olmadı heralde diye hopladım zıpladım ağır falan kaldırdım.umarım varsa da bi sıkıntı olmaz.senin Şuan kaçıncı günün keseyi görebildiniz mi

Ya benim aşılamadan itibaren adet ağrım hep vardı bende Nasılsa olmadı heralde diye hopladım zıpladım ağır falan kaldırdım.umarım varsa da bi sıkıntı olmaz.senin Şuan kaçıncı günün keseyi görebildiniz mi
suan bılmıyorum daha gıtmedık doktora haftaya cagırdı doktor canım

Evet canım 7 haftalıktı bi sabah kahverengi bi leke geldi çok önemsemedik geçti hemen akşam duşta damla damla gelmeye başladı acile gittik kan değerim çok düşmüştü kesede düştü.sana Progestan falan vermedi mi doktor.benim bi günde olup Bittiği için müdahale edemediler
Senim baya buyumstu hemen dusmus canim benimde dunden onceki askam kanamam geldi once azdi kan verdim degrim normaldi bugub gun boyu artti simdi azaldi ama tengi kirmizi aksam karnindan sancidan uyuyamdm

Kizlar hurmada dusuge sebe olyrms benim dun kanamam leke seklindeydi midem agryor die hurma yedim normalde de hic sevmem ama babannem umreden geldi ya tadi cok lezettli geldi kadin ne bilsin hurma ye dedi durdu yedim acaba ondan mi bole oldu anlamadim

Acildrki vermedi ertesi gun gttm doktor verdi canim kullanyorum belim karnim agryor bir geciyor arada tekrar agryor

Back