Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım hamileliğin son günlerinde bol bol hurma yenilir doğum kolaylaşsın diye sen ne kadar yedinki

Iyi düşün iyi olsun ben hep düştü düştü dedim ve düştü yani.düşecekse zaten yapılacak bişey yok Düşüyor ekstra stres de çok etkiliyor.
Canim bence insan hissedyor benim su anda belim.cok ageyo adet olur gbi olyorum malasef daha tutuguna sevinemden bole.olupta dusuk yapmayan varmi ki

Iyi düşün iyi olsun ben hep düştü düştü dedim ve düştü yani.düşecekse zaten yapılacak bişey yok Düşüyor ekstra stres de çok etkiliyor.
Canim aynen dedigin gibi ben düşecek diye bakmamaya calisiyorum ama degerim çok az yukseliyo 56 92 131 oldu bu gun adet gunumdu sali tekrar yapacam insallah artar

Ben ogrendgimden beri sevinemedim hamilelegime ins tutunur dedim hep esime anneme arkdsima insallah tutunur ole sevinirm dedim ama bukadr erken ve aniden bir kanama hic ama hic aklima gelmedi acikcasi

Ben ogrendgimden beri sevinemedim hamilelegime ins tutunur dedim hep esime anneme arkdsima insallah tutunur ole sevinirm dedim ama bukadr erken ve aniden bir kanama hic ama hic aklima gelmedi acikcasi
Canim bende bu kadar kisa zamanda uzulmeye baslayacagimi tahmin etmemistim daha kimseye soylemedim biliyomusun ne olur ne olmaz diye ben kese ve kalp atisinda stresli olurum diye düşünmüştüm ama hersey bizim istedigimiz gibi olmuyo malesef

Bende solemedim kimseye xmsadce kuzenim mesaj atms ti bebek mi geltor die onuda nerden cikrdin daha belli degil dedim test filan yapmdin mi nasil belli olmaz dedi yaptm ama cok ufak daha bir aylik bile degil dedm

Kızlar bende 2.ıncı aşilama yaptım bugun 9uncu günüm ara ara sağ kasığım agırıyor ıns tutmustur

Gunaydın kızlar az önce tüp bebek yapacağım hastaneyi aradım orda rapor geçerliymiş herşey uyuyo rapor için ama bi sorun var ben ilk aşılamamı 2008de yaptım ve özel doktorda yapmıştım şimdi doktorum mersine gitmiş onu arasam bana rapor çıkarabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…