Kontrolum yarin canim da benimde dustu gibme gelyor kanda bakilacak yarinTekrar kontrole gitmen Lazım canım
Iyi düşün iyi olsun ben hep düştü düştü dedim ve düştü yani.düşecekse zaten yapılacak bişey yok Düşüyor ekstra stres de çok etkiliyor.Kontrolum yarin canim da benimde dustu gibme gelyor kanda bakilacak yarin
Canım hamileliğin son günlerinde bol bol hurma yenilir doğum kolaylaşsın diye sen ne kadar yedinkiKizlar hurmada dusuge sebe olyrms benim dun kanamam leke seklindeydi midem agryor die hurma yedim normalde de hic sevmem ama babannem umreden geldi ya tadi cok lezettli geldi kadin ne bilsin hurma ye dedi durdu yedim acaba ondan mi bole oldu anlamadim
Canım hamileliğin son günlerinde bol bol hurma yenilir doğum kolaylaşsın diye sen ne kadar yedinki[/QUOT 9 10tane ancak yemisimdir
9 10tane ancak yemsmdrCanım hamileliğin son günlerinde bol bol hurma yenilir doğum kolaylaşsın diye sen ne kadar yedinki
Canim bence insan hissedyor benim su anda belim.cok ageyo adet olur gbi olyorum malasef daha tutuguna sevinemden bole.olupta dusuk yapmayan varmi kiIyi düşün iyi olsun ben hep düştü düştü dedim ve düştü yani.düşecekse zaten yapılacak bişey yok Düşüyor ekstra stres de çok etkiliyor.
Canim aynen dedigin gibi ben düşecek diye bakmamaya calisiyorum ama degerim çok az yukseliyo 56 92 131 oldu bu gun adet gunumdu sali tekrar yapacam insallah artarIyi düşün iyi olsun ben hep düştü düştü dedim ve düştü yani.düşecekse zaten yapılacak bişey yok Düşüyor ekstra stres de çok etkiliyor.
Canim bende bu kadar kisa zamanda uzulmeye baslayacagimi tahmin etmemistim daha kimseye soylemedim biliyomusun ne olur ne olmaz diye ben kese ve kalp atisinda stresli olurum diye düşünmüştüm ama hersey bizim istedigimiz gibi olmuyo malesefBen ogrendgimden beri sevinemedim hamilelegime ins tutunur dedim hep esime anneme arkdsima insallah tutunur ole sevinirm dedim ama bukadr erken ve aniden bir kanama hic ama hic aklima gelmedi acikcasi
Bende solemedim kimseye xmsadce kuzenim mesaj atms ti bebek mi geltor die onuda nerden cikrdin daha belli degil dedim test filan yapmdin mi nasil belli olmaz dedi yaptm ama cok ufak daha bir aylik bile degil dedmCanim bende bu kadar kisa zamanda uzulmeye baslayacagimi tahmin etmemistim daha kimseye soylemedim biliyomusun ne olur ne olmaz diye ben kese ve kalp atisinda stresli olurum diye düşünmüştüm ama hersey bizim istedigimiz gibi olmuyo malesef
Keşke yemeseydin tatlım9 10tane ancak yemsmdr
Bazen öle oluyo sonra düzenli artmaya başlıyo umarım Salı günü güzel haberler alırsınCanim aynen dedigin gibi ben düşecek diye bakmamaya calisiyorum ama degerim çok az yukseliyo 56 92 131 oldu bu gun adet gunumdu sali tekrar yapacam insallah artar
Vala bilmiyordum ki ben bugun gordum nette kimsede solemedi bana bole birseyiKeşke yemeseydin tatlım
Canim bende forumlarda bi kac kisininkini okudum o şanslı kisilerden biride ben olurmuyum bilmiorumBazen öle oluyo sonra düzenli artmaya başlıyo umarım Salı günü güzel haberler alırsın
Canim bende ilk defa duydum bisi olmaz bende gecenlerde baya saglam cigkofte yedim ve acayip maydonoz yedim yaninda bence o etki etmezVala bilmiyordum ki ben bugun gordum nette kimsede solemedi bana bole birseyi
Canim belirti arama boşuna hic belli olmuyo insallah tutmustur ve devami gelirKızlar bende 2.ıncı aşilama yaptım bugun 9uncu günüm ara ara sağ kasığım agırıyor ıns tutmustur
Maydanoz düşüğe neden oluyorCanim bende ilk defa duydum bisi olmaz bende gecenlerde baya saglam cigkofte yedim ve acayip maydonoz yedim yaninda bence o etki etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?