• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah hamilesindir canım allah YARDIMCImIZ olsun bende tahamul edemez oldum çevrede herkesin bebeği var yada hamile kaldiranuyorn kiskanmiyorum ama nefeste alamiyorum başkalarına imrenmekten ozenmekten biktim qrtik
Sanmıyorum canım olmadı bence bende dayanamıyorum bıktım

Canim esinin bu kadar destek olmasi ve yaninda olmasi bile sukredilecek bisi bence allah mutlulugunuzu daim etsin ister bebekle ister bebeksiz belkide bu hayattaki sinavimiz bu olacak ahirette mukafatlandiracak rabbim kim bilir deger mi kendini bu kadar harap etmeye allah korusun eşin kalp krizi geçirse ne olacakti
Allah korusu n canım allah razı olsun eşinden çok seviyorum onu çok sukur Rabbim onun ve ailemin açısını göstermesin bana eşim ve ailem sağ olsun inşallah hayirlisiyla allah evlatda nasip eder inşallah

Allah korusu n canım allah razı olsun eşinden çok seviyorum onu çok sukur Rabbim onun ve ailemin açısını göstermesin bana eşim ve ailem sağ olsun inşallah hayirlisiyla allah evlatda nasip eder inşallah
Insallah cnm böyle dusunmukten baska çare yok malesef vakti yazilmadiysa ne yaparsak yapalim nafile zaten biz bu kdar düşünceli ve takintiliyken olani da oldurmuyoruz bence kendi negatifligimiz tekrar bize yansiyo ve sonuc hep hüsran

Bakma sen erkekler de üzülüyor ama belli etmemeye bize güç vermeye çalışıyorlar sabah test olumsuz dedim bi yandan bebeğin sesi bizim odada aglamuyim diye kahvaltıya dışarda yapalım dedi kendi çapında mutlu etmeye çalışıyor kuzummm Allah yüzümüze baksın
Allah onlara da sabir versin uzulduklerini belli etmemeye çalışıp içlerine atıyorlar biz ağlıyor uz icimizi bosaltiyoruz rahatliyr bir nebzede olsa allah eşlerimizden razı olsun başımızdan eksik etmesin onlara da sabir versin

Insallah cnm böyle dusunmukten baska çare yok malesef vakti yazilmadiysa ne yaparsak yapalim nafile zaten biz bu kdar düşünceli ve takintiliyken olani da oldurmuyoruz bence kendi negatifligimiz tekrar bize yansiyo ve sonuc hep hüsran
Haklisin canım bir söz var vaktinden önce isterse n vaktinden önce kaybedersin diye çok doğru bir söz ama derdimize derman aramakta lazim

Canım bidenhangi evrakları istiyo
Canım rahim filmi son bir yıl içinde yapılmış eşinin spermiyogram testi üç tane farklı zamanlarda senin hormon tetkiklerin kimlik fotokopisi fotoğraf filan
Allah onlara da sabir versin uzulduklerini belli etmemeye çalışıp içlerine atıyorlar biz ağlıyor uz icimizi bosaltiyoruz rahatliyr bir nebzede olsa allah eşlerimizden razı olsun başımızdan eksik etmesin onlara da sabir versin
canım benim inş hayır vardır bu işte Allah a Tevekkül et hepimiz Sınavdan geçiyoruz keşke Hamd edip geçebilsek zor bazen hepimize oluyor ayrıca ilaçlarda biraz duygusallık asabiyet yapıyor bende öyle yani ama annenide eşinide üzme lütfen yıpranırsınız Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kizlar benim deger 131 küsur doktoe çok nazlo yükseliyor boyle giderse sağlıklı olusmaz ama bundan sonra katlanabilir de dedi artik rabbim ne uygu n görürse çok uzgunum ya :KK43:
canım uzulme ne olur ınsaALLAH yukselır bır dahakı testee. hadı nazlı bebıs anneyı sevındır bakalım :)

Aynen öyle yani anlamadim gitti deger neden yükselmiyor ki kafayi yicem yani saka gibi ya neyse hayirlisi böyle demekki yapacak Bisi yok sorun yokken bile turupta olusmuyosa yapacak bisi yok bence iki gün sonrada 200 leri bulmayacak ben öyle hissediyorum
kotu dusunme hemen tatlım bak hılale sen destek oluyordun .. hadı bakalım guzel seyler dusunn

Arkadaşlar benim kanamam başladı ne oldu bilmiyorum yerleşme mi olmadı yoksa hicmi tutmasdi bilmiyorum bu salak doktor yumurtaların catladimi catlamadimi bakmadı spermleri o kadar süre Bekletti normal de menmundum simdi doktor ara dur neyapacagini nereden başlayacağını bilmiyorum
ınsaALLAH yerleşmedır canım ya uzulme ne olur cansucum..

Canım 11. Günü testin silik çıkmıştı dun yani 13 gün kahverengi leke geleneğe başladı bugünde damla damla kanamaya başladı adet kanaması yada kimyasal oldu yine bilmiyorum nezaman yüzüm gulecek bilmiyorum 2 kez düşü k oldu şimdide ne olduğunu anlamıyorum doktorun ihmali yüzünden büyük ihtimal allaha havale ettim
benımde doktorum catlayıp catlamadıgına bakmadı. asılama yapılırken ben sordum catlamış mı dıye oda evet dedı

Ben dun çok isyan ettim allah ol diyemedi dedim şeytanın umutsuzluk pençesine düşürdü beni dedim şeytani hakli çıkardı umudum allahti ama o şeytani sevindirdi dedim allah affetsin bebek resmi görmeye tahamulum kalmadı dun o açıda kendimi mutfağın penceresinden atacaktim kardeşim canından daha mi önemli dedi evet diye bağırdım annem sabah karnına bakmış yazık su göbeğinin morluklarina bak diyo bende allah canımı aslında kurtulayim dedm annemde ağladı kardeşlerimde esimde senn kaçıncı günün canım kaçıncı asilaman
tatlım su yazdıklarınaı ne kadar cok uzuluyorum ınan.. yapma gulum tevekkul et dua et.. bılırım ıcındekılerını yasayaman bılemez.. ama elımızden bır care gelmıyor.. olacak ınsaAllah bak benım profıl resmımdekı yazıya

''ben Allahtan ısterım, verırse yucelıgıdır vermezse ımtıhanıdır'' .. bundan baska soz yok.. uzulme ne olur daha ne oldugu bellı degıl hemen ısyan edıyorsun.Rabbımın gucune gıder,ıcın hep umut olsun ama hayırlısıymıs dıyecek kadarda gucun olsun.. bak Rabbım yuzunu nasıl guldururecek ınsaALLAH.. duamdasın...

canım uzulme ne olur ınsaALLAH yukselır bır dahakı testee. hadı nazlı bebıs anneyı sevındır bakalım :)
Canim umud etmekten yoruldum sanirim giderken o kadar rahattim ki dua ettim rabbim yüksek çıkacak inaniyorum şükürler olsun bu habrr aldirdin falan dedim sonuc böyle cikinca diorum ki olmayani mi zorluyorum acaba

tatlım su yazdıklarınaı ne kadar cok uzuluyorum ınan.. yapma gulum tevekkul et dua et.. bılırım ıcındekılerını yasayaman bılemez.. ama elımızden bır care gelmıyor.. olacak ınsaAllah bak benım profıl resmımdekı yazıya

''ben Allahtan ısterım, verırse yucelıgıdır vermezse ımtıhanıdır'' .. bundan baska soz yok.. uzulme ne olur daha ne oldugu bellı degıl hemen ısyan edıyorsun.Rabbımın gucune gıder,ıcın hep umut olsun ama hayırlısıymıs dıyecek kadarda gucun olsun.. bak Rabbım yuzunu nasıl guldururecek ınsaALLAH.. duamdasın...
Çok haklisin canım ama elimde değil bazen kendimi kaybediyor um allah affetsin sağol canım Duan için allah razı olsun

Canım rahim filmi son bir yıl içinde yapılmış eşinin spermiyogram testi üç tane farklı zamanlarda senin hormon tetkiklerin kimlik fotokopisi fotoğraf filan

canım benim inş hayır vardır bu işte Allah a Tevekkül et hepimiz Sınavdan geçiyoruz keşke Hamd edip geçebilsek zor bazen hepimize oluyor ayrıca ilaçlarda biraz duygusallık asabiyet yapıyor bende öyle yani ama annenide eşinide üzme lütfen yıpranırsınız Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım benim rahim filmi 2007 de cekildi eşimin spermiyogram tahlilleride var farklı yıllarda yapılmış en son nisan üçte yaptırdık zaten olurmu bide nereye gideyim rapor için ben yarın gidip uğraşmaya başlim hazır olsun

Back