Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rabbimin rahmeti inş derdimize derman olur canım

Herşey bir vesile oluyo canım bide bahar ayında bayanların iç organlarida yenileniyo allah tarafindandir bu hamile kalmak isteyen bahar ayında calismalara baslarmis

Canimmmm rabbim bu sefer yüzüne gülsün inşallah kalbini ferah tut bak gör nasil pozitif olacak ikinci allahin izniyle
Ins bıtanem esım turkıyeye yolluyor Kafanı dagıt dıye mükemmel bır esım var hep destekcım bırde sız saolun canlarım

Ins bıtanem esım turkıyeye yolluyor Kafanı dagıt dıye mükemmel bır esım var hep destekcım bırde sız saolun canlarım
Rabbim nazarlardan sakinsin canım ne mutlu sana benimki dert üstüne dert çıkarıyor zaten benim derdim bana yeter ama anlayan yok nato kafa nato mermer

evet ıstanbulda ne yagmur yagdı ıkı gun ustt uste.. hastaneye gıderken hava guneslıktı. asılama odasındaydım Rabbıme ıcıme bır umut dogur ne olur dedım asılamadan cıktım acayıp yagmur.. ve ben o andan berı hep ınandım ınsaALLAH bundan sonrakı surectede hersey yolunda gıder canım...

masaALLAH dıyelın canım zor oyle bır ınsanla karsılasmak.. Allah razı olsun esınden.. ınsaAllah yuzunuz guler bundan sonrakı surecte

İnş canım bende aşılama olduğum dakikada ezan okundu ve cuma günüydü çok dua ettim ama olmadı maalesef çekilecek daha çilem varmış inş ikna olur mayısta gideriz

İnş canım bende aşılama olduğum dakikada ezan okundu ve cuma günüydü çok dua ettim ama olmadı maalesef çekilecek daha çilem varmış inş ikna olur mayısta gideriz
ısmı azam duası var ben onu dılıme dolamıstım asılama odasına gırdıgım andan ıtıbaren cıkana kadar onu soyledım.. sende uzme canını bak guzel guzel seyler dusun.. esıne anlat guzelce herseyı ınsaALLAH ıcer yagmur suyunu ve ıcırırde sana..

Canim aynen ya doktoruma söylemiştim hatta insallah tamamina erdirsin kucaklarimiza da alalim bebisleri

Rabbim nazarlardan sakinsin canım ne mutlu sana benimki dert üstüne dert çıkarıyor zaten benim derdim bana yeter ama anlayan yok nato kafa nato mermer
Kıyamam sana benım esımde mıdyatlı ama Allah Razı olsun benı hıc uzmedı 4 senedır bırlıktelım var ıkı senedırde evlıyım en büyük destekcım zaten bır kadın ıcın bu durum çok zor böyle Öküz kocalardan nefret edıyorum Allah yardımcın olsun arkadasım esının kalbıme merhamet versın ıns

Onuda okurum canım şimdi tesbih başladım salavat okuyorum hergün evde fetih süresi meryem suresi bide cuma süresi netten açıp dinliyorum şu an adetli olduğum için kuran okuyamiyorum ama evde dinlettiriyorum inş fetih süresi gibi rabbim bizim yuzumuzede açar feth arapcayla açmak demek sizde dinleyin

Hlal senin aşılama benden 1 gün önceydi o yüzden seni ayrı bi merak ediyordum nasıl sabredecem pzrtseye kadar:)
Ay canim vala bende sabrdemem sie tip merkezine gttm oda ertesi gun dedi pazartesi aldgimda da cumanin degerini almis olacam aaa bir gun oncemydi benim bugun asilama gununu saymazsak 18. Sayarsak 19.gun olyor senin masallah baya yukselms doktor banada ikiz olablr demsti ama benim biliyorsun 15gun degerim seninkindrn dusuktu sol gogus ucum ignelenyor devamli bekleycem artik carem yok nettende bakilablyrmus bakar hemen yaZarim

Benimkide mardinli ama numune canım ablamlar hep der bazıları pislige düşer bazıları kumarciya bazıları ickiciye sen direk kanalizasyona dusmussun gerçekten öyle çok değişik biri ben bile cozemedim bu on yıldır

Canim sen tip merkezinin yarin demesine bakma bi kac saat sonra ara tekrar bence bende ozelde verdim 2.5 saat sonra veriyolar buyuk hastaneler 1 saat icinde veriyo normalde basit bi test aslinda

Kizlarrrr biliyomusunuz bu gün bizim başladığımız gün yıl donumumuz rabbim hayirla sonuclandirirsa bundan güzel hediye olurmu ya düşünsenize eşimle bu gün baslamisiz ve bu gün bebek haberimiz netleşecek allahik nasil güzel tesadüf inşallah yüzümüz güler mutlulugumuz iki katı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…