evet bıde o var canım. ben asılamadan once ılk gorusmeye gıttıgım gundden bugune kadar ıkındıden sonra bır yasın ve fetıh suresını okuyorum.yaklasık ıkı ay oldu. ve dayım hacdan umreden meryem ana otu getırmıstı onu tasıyordum ustumde.. kanal7 cevat hoca soylemıstı onuda yaptım..ınsaAllah rabbım sanada bu yaptıklarını vesıle kılarOnuda okurum canım şimdi tesbih başladım salavat okuyorum hergün evde fetih süresi meryem suresi bide cuma süresi netten açıp dinliyorum şu an adetli olduğum için kuran okuyamiyorum ama evde dinlettiriyorum inş fetih süresi gibi rabbim bizim yuzumuzede açar feth arapcayla açmak demek sizde dinleyin
Yapma ya çok zor be gulum kolay degıl Allah yüzüne baksın sabır etBenimkide mardinli ama numune canım ablamlar hep der bazıları pislige düşer bazıları kumarciya bazıları ickiciye sen direk kanalizasyona dusmussun gerçekten öyle çok değişik biri ben bile cozemedim bu on yıldır
ay hılalım meraktan catlıyorum ınsaAllah guzel sonuçlar alırsın canım..aslında bır ıkı saate cıkarmaları lazım ama neyse vardır bır bıldıklerıCanim ole dediler die yaptrmadm sabah saglik ocagina verdim onlar ayni gun desydi orayada kan vercektm artik pazrtesye kadar bekleyecgim neyapim
Ins bıtanem cıfte mutluluk yasarsınız ısde ne guzel yaKizlarrrr biliyomusunuz bu gün bizim başladığımız gün yıl donumumuz rabbim hayirla sonuclandirirsa bundan güzel hediye olurmu ya düşünsenize eşimle bu gün baslamisiz ve bu gün bebek haberimiz netleşecek allahik nasil güzel tesadüf inşallah yüzümüz güler mutlulugumuz iki katı olur
Rabbim yuvaniza meleginizi versin inş en güzel en özel ve en paha biçilmez bir hediye olcak esineKizlarrrr biliyomusunuz bu gün bizim başladığımız gün yıl donumumuz rabbim hayirla sonuclandirirsa bundan güzel hediye olurmu ya düşünsenize eşimle bu gün baslamisiz ve bu gün bebek haberimiz netleşecek allahik nasil güzel tesadüf inşallah yüzümüz güler mutlulugumuz iki katı olur
Saolun kızlar aılem hepsı turkıyede onları görünce umarım rahatlarım cuma günü yaptırıyorum aşılamayı gece 23 de uçuyorum Ins bı sorun çıkmaz annem bakar banaAyy canim maaşallah eşine ne güzel rabbim mutlulugunuzu bebisle tamamlasin inşallah
Meryem otu banada geldi içtim ama tasimadim üstümde var hala bende onuda tasirim ben ne duysam yapiyorum ama tek taraflı çaba olmuyo maalesefevet bıde o var canım. ben asılamadan once ılk gorusmeye gıttıgım gundden bugune kadar ıkındıden sonra bır yasın ve fetıh suresını okuyorum.yaklasık ıkı ay oldu. ve dayım hacdan umreden meryem ana otu getırmıstı onu tasıyordum ustumde.. kanal7 cevat hoca soylemıstı onuda yaptım..ınsaAllah rabbım sanada bu yaptıklarını vesıle kılar
Canım boylesine seni üzen bir adamdan çocuğunun olmamasında da belki bir hayır vardır sana boyle davranan çocuğuna da ilgili olmaz benceBenimkide mardinli ama numune canım ablamlar hep der bazıları pislige düşer bazıları kumarciya bazıları ickiciye sen direk kanalizasyona dusmussun gerçekten öyle çok değişik biri ben bile cozemedim bu on yıldır
On yıldır Sabrediyom inş mukafatini bu dünyada alamasamda ahirette alırım ama onun yatacak yeri olmiycak maalesef rabbim görüyorYapma ya çok zor be gulum kolay degıl Allah yüzüne baksın sabır et
Bundan oncekı asılamamda yumurtaları Uyarıcı hap kullandım 10 gun sımdı gerek yok yumurtaların ıyı durumda dıyo bende anlamadım adetımın 8.gunu asılama yapıcak erken degılmı kafam karısıkCanım aşılama öncesi ilaç vermeyecek mi bu kadar çabuk oluyor mu birde ilk aşılama da çatlatma öncesi ilaç kullanmadın mı
Insallah canim allah sizede nasip etsinIns bıtanem cıfte mutluluk yasarsınız ısde ne guzel ya
Ayy ne guzel bende ilk gebeligimi evlilik yil donumunde almistim İnşallah canimmmmmKizlarrrr biliyomusunuz bu gün bizim başladığımız gün yıl donumumuz rabbim hayirla sonuclandirirsa bundan güzel hediye olurmu ya düşünsenize eşimle bu gün baslamisiz ve bu gün bebek haberimiz netleşecek allahik nasil güzel tesadüf inşallah yüzümüz güler mutlulugumuz iki katı olur
Evet canim sanada yasatsin rabbim inşallah esime benden hediye bana da rabbimden hediye olacak inşallahRabbim yuvaniza meleginizi versin inş en güzel en özel ve en paha biçilmez bir hediye olcak esine
Ahahaha tesadüfe bak ne güzel canim ya insallah guzel sonuc alırımAyy ne guzel bende ilk gebeligimi evlilik yil donumunde almistim İnşallah canimmmmm
Kendi yegenleri olsun benim yegenlerim olsun hatta yedi yabancının çocukları olsun onlarla çok ilgileniyo onlarla benim yegenimi bacaklarina koyup sallayıp uyuttuyodu o derece düşkün çocuklara ama gel gelelim kendi çocuğuna tık yok çaba yok bende öyle görünce deli oluyom sonra ne oluyo çok sinirlisin diyo bana resmen çatla patla diyo hareketleriyle gelde delirmeCanım boylesine seni üzen bir adamdan çocuğunun olmamasında da belki bir hayır vardır sana boyle davranan çocuğuna da ilgili olmaz bence
Canım bende pazartesi yaptıracağım testi inşallah sen idrar testi yaptinmi koyulasdimiCanim ole dediler die yaptrmadm sabah saglik ocagina verdim onlar ayni gun desydi orayada kan vercektm artik pazrtesye kadar bekleyecgim neyapim
Anladım canım nediyelim biraz tuafmis esin acaba erkeklik gururunu yapıyı kendinceKendi yegenleri olsun benim yegenlerim olsun hatta yedi yabancının çocukları olsun onlarla çok ilgileniyo onlarla benim yegenimi bacaklarina koyup sallayıp uyuttuyodu o derece düşkün çocuklara ama gel gelelim kendi çocuğuna tık yok çaba yok bende öyle görünce deli oluyom sonra ne oluyo çok sinirlisin diyo bana resmen çatla patla diyo hareketleriyle gelde delirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?