Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim ole dediler die yaptrmadm sabah saglik ocagina verdim onlar ayni gun desydi orayada kan vercektm artik pazrtesye kadar bekleyecgim neyapim

evet bıde o var canım. ben asılamadan once ılk gorusmeye gıttıgım gundden bugune kadar ıkındıden sonra bır yasın ve fetıh suresını okuyorum.yaklasık ıkı ay oldu. ve dayım hacdan umreden meryem ana otu getırmıstı onu tasıyordum ustumde.. kanal7 cevat hoca soylemıstı onuda yaptım..ınsaAllah rabbım sanada bu yaptıklarını vesıle kılar

Yapma ya çok zor be gulum kolay degıl Allah yüzüne baksın sabır et

Canim ole dediler die yaptrmadm sabah saglik ocagina verdim onlar ayni gun desydi orayada kan vercektm artik pazrtesye kadar bekleyecgim neyapim
ay hılalım meraktan catlıyorum ınsaAllah guzel sonuçlar alırsın canım..aslında bır ıkı saate cıkarmaları lazım ama neyse vardır bır bıldıklerı

Ins bıtanem cıfte mutluluk yasarsınız ısde ne guzel ya

Rabbim yuvaniza meleginizi versin inş en güzel en özel ve en paha biçilmez bir hediye olcak esine

Ayy canim maaşallah eşine ne güzel rabbim mutlulugunuzu bebisle tamamlasin inşallah
Saolun kızlar aılem hepsı turkıyede onları görünce umarım rahatlarım cuma günü yaptırıyorum aşılamayı gece 23 de uçuyorum Ins bı sorun çıkmaz annem bakar bana

Meryem otu banada geldi içtim ama tasimadim üstümde var hala bende onuda tasirim ben ne duysam yapiyorum ama tek taraflı çaba olmuyo maalesef

Canım boylesine seni üzen bir adamdan çocuğunun olmamasında da belki bir hayır vardır sana boyle davranan çocuğuna da ilgili olmaz bence

Canım aşılama öncesi ilaç vermeyecek mi bu kadar çabuk oluyor mu birde ilk aşılama da çatlatma öncesi ilaç kullanmadın mı
Bundan oncekı asılamamda yumurtaları Uyarıcı hap kullandım 10 gun sımdı gerek yok yumurtaların ıyı durumda dıyo bende anlamadım adetımın 8.gunu asılama yapıcak erken degılmı kafam karısık

Ayy ne guzel bende ilk gebeligimi evlilik yil donumunde almistim İnşallah canimmmmm

Tesadüf bende eşimde midyatlı ama bizdede sorun yok şükür teselli eden taraf hep eşim karamsar taraf hep ben gerçi belki problem bende olduğu için garibim moralimi düzeltmeye Çalışıyor Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk sağlık versin :))

Benimde ailem ist da benim eşimde göndermek istiyor beni :)) ama bende bir kez deneyip hemen gideyim diyorum

Canım boylesine seni üzen bir adamdan çocuğunun olmamasında da belki bir hayır vardır sana boyle davranan çocuğuna da ilgili olmaz bence
Kendi yegenleri olsun benim yegenlerim olsun hatta yedi yabancının çocukları olsun onlarla çok ilgileniyo onlarla benim yegenimi bacaklarina koyup sallayıp uyuttuyodu o derece düşkün çocuklara ama gel gelelim kendi çocuğuna tık yok çaba yok bende öyle görünce deli oluyom sonra ne oluyo çok sinirlisin diyo bana resmen çatla patla diyo hareketleriyle gelde delirme

Canım bende pazartesi yaptıracağım testi inşallah sen idrar testi yaptinmi koyulasdimi

Anladım canım nediyelim biraz tuafmis esin acaba erkeklik gururunu yapıyı kendince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…