• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tesadüf bende eşimde midyatlı ama bizdede sorun yok şükür teselli eden taraf hep eşim karamsar taraf hep ben gerçi belki problem bende olduğu için garibim moralimi düzeltmeye Çalışıyor Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk sağlık versin :))
Bende sorun yok çok şükür sorun olsaydı anasi kalkar evlendirirdi onu bundan çok eminim çünkü ailecek vicdan yoksunu insanlar rahmetli kayinbabam hariç ama sorun ogullarinda olduğu için bana bir şey diyemiyolar benden tirsiyolar e tabi ailemdende korkuyolar

29 yaşındayım canım[/QUOT
Yasin genc daha canim Hayirlisiyla biran önce bebegin olur inşallah bende 23 yaşındayım bende eşim için üzülüyorum 37 yasında yaşı gençken baba olsun istiyorum ailenin en büyük oğlu enkucuk kardeşinin bile çocuğu var çok uzluyorm eşim için

Benimkide ikinci çocuk abisinin iki kızı var bizden dört yıl sonra evlendiler yaşım 29 ama içim 80 yaşında gördüğüm tedavilerden ve cektiklerimden dolayi yiprandim :(

Kızlar hamile olanlar sonuç bekleyen Ler özel olacak ama ilişkiden uzak durun bir sure rahmin katılmaması lazim gebelik yeniyken

Kızlar slm ben de bugun adet oldum doktordan haber bekliyorum iğneler için 4 yumurta var 3 u 3mm biri 6 mm sizce iyi mi incir kuru kullanıyor musunuz gerek var mi kizlar

ya kızlar benım kafama takıldı benım doktor adetımın 8gunu asılama yapıcak Uç gun önce catlatma ıgnesı vuracak erken degılmı hemen yumurta olusurmu gıttıgım doktor profosor belcıkanın en ıyı doktoru bı akıl Verín kızlar

Kızlar slm ben de bugun adet oldum doktordan haber bekliyorum iğneler için 4 yumurta var 3 u 3mm biri 6 mm sizce iyi mi incir kuru kullanıyor musunuz gerek var mi kizlar
Bence hıc bısey kullanma gulum bende bıraktım doktor öyle dedı tedavı surecımde esktra bısey kullanma dedı

ya kızlar benım kafama takıldı benım doktor adetımın 8gunu asılama yapıcak Uç gun önce catlatma ıgnesı vuracak erken degılmı hemen yumurta olusurmu gıttıgım doktor profosor belcıkanın en ıyı doktoru bı akıl Verín kızlar
Canim banada erken geldi ama adam prof. Sa vardır bi bildiği

Benim son adet tarihi 26 marttı aşılama da 10 Nisan şimdi benim ne zaman adet olmam gerekiyor

Back