- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
Kaç yasindasin canimOn yıldır Sabrediyom inş mukafatini bu dünyada alamasamda ahirette alırım ama onun yatacak yeri olmiycak maalesef rabbim görüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yasindasin canimOn yıldır Sabrediyom inş mukafatini bu dünyada alamasamda ahirette alırım ama onun yatacak yeri olmiycak maalesef rabbim görüyor
Bende sorun yok çok şükür sorun olsaydı anasi kalkar evlendirirdi onu bundan çok eminim çünkü ailecek vicdan yoksunu insanlar rahmetli kayinbabam hariç ama sorun ogullarinda olduğu için bana bir şey diyemiyolar benden tirsiyolar e tabi ailemdende korkuyolarTesadüf bende eşimde midyatlı ama bizdede sorun yok şükür teselli eden taraf hep eşim karamsar taraf hep ben gerçi belki problem bende olduğu için garibim moralimi düzeltmeye Çalışıyor Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk sağlık versin :))
29 yaşındayım canımKaç yasindasin canim
İnşallah canım çifte mutluluk olsunAhahaha tesadüfe bak ne güzel canim ya insallah guzel sonuc alırım
Gayet iyi canım maşallah kaçıncı gununKizlar sonuc 92.44 sanırım biraz düşük
29 yaşındayım canım[/QUOT
Yasin genc daha canim Hayirlisiyla biran önce bebegin olur inşallah bende 23 yaşındayım bende eşim için üzülüyorum 37 yasında yaşı gençken baba olsun istiyorum ailenin en büyük oğlu enkucuk kardeşinin bile çocuğu var çok uzluyorm eşim için
Dikkat et kendine ağır kaldırma belini zorliycak şeyler yapma değerin yükselir merak etmeKizlar sonuc 92.44 sanırım biraz düşük
Anlıyorum canm uzulmemek yipranmamk elde degilBenimkide ikinci çocuk abisinin iki kızı var bizden dört yıl sonra evlendiler yaşım 29 ama içim 80 yaşında gördüğüm tedavilerden ve cektiklerimden dolayi yiprandim
Canim 15.günü bu gün asilamanin doktor iyi dedi iki gun sonra tekrarla dedi muhakkak pazara denk gelio ama ne bilim bana az geldi değer ama bilemiyorum kiGayet iyi canım maşallah kaçıncı gunun
9 nisanmi 10 nisanmi sennCanim 15.günü bu gün asilamanin doktor iyi dedi iki gun sonra tekrarla dedi muhakkak pazara denk gelio ama ne bilim bana az geldi değer ama bilemiyorum ki
15 .gununse iyi canım benim de 15 gun 72 ydi9 nisanmi 10 nisanmi senn
Ya canim bilemiyorum ki düşük geldi biraz bana sonucta önceki degerim 56.18 di daha çok katlamasi gerekmez mi bilemedim 9.nisanda yapildi aşılamam15 .gununse iyi canım benim de 15 gun 72 ydi
Bence hıc bısey kullanma gulum bende bıraktım doktor öyle dedı tedavı surecımde esktra bısey kullanma dedıKızlar slm ben de bugun adet oldum doktordan haber bekliyorum iğneler için 4 yumurta var 3 u 3mm biri 6 mm sizce iyi mi incir kuru kullanıyor musunuz gerek var mi kizlar
Canim banada erken geldi ama adam prof. Sa vardır bi bildiğiya kızlar benım kafama takıldı benım doktor adetımın 8gunu asılama yapıcak Uç gun önce catlatma ıgnesı vuracak erken degılmı hemen yumurta olusurmu gıttıgım doktor profosor belcıkanın en ıyı doktoru bı akıl Verín kızlar