• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Ben de bi kac uzun kollu aldim ama ne kadar zaman uzun kollu giyer, hangi boyda almaliyiz falan ay bilemedim :KK43:
Valla şimdiden boyunu bilemiycemde 0-3 ay arası sldım hep zaten onlarda şimdi buyuk gelcek aldımız hersey buyuk olcak ilk zamanlar minişlerimize zaten 3 ay sonrada yaz gelio haziran temmuz ozamanda 3 -6 aylıklardan kısa kollu askılı alırız ayy kuzularımıza rabbim nasip etsin giydirmeyi

KIzlar bebisleriniz kacinci haftada kac grdimdi ? Ben en son 18+5 de gittigimde 256 gr di. Bana az gibi geliyo bebislerin kilo almsi icin ne yememiz gerekiyo of aksam aksam kafama takildi...

ılk 3 ayları serın olacak. en azından ıstanbulda oyle. bn sezeryan olacgm ıcın martta da dogurabılırım. 0-3 aylıkları uzun 3-6 aylıklarıda kısa ve kolsuz alıcam yaza gelıyo. tecrubesızlık ne kotu. daha dogrusu ne alacagımı bılmıyrm :D

Yahu kizlar aklima bisey takiliyo. Simdi mart-nisan gibi Allahin izniyle dogurmus olcaz. Ben su an su citcitli bodylerden aliyorum ama kolsuz mu, yaeim kollu mu, kisa kollu mu nasil alcam ya? O aylar cok sicak aylar da degil ki tam gecis donemi. En sıkıntılı mevsim. Nasil yapicaz bi fikir verin bana :110:
Bende bu hafta yavastan almaya baaslicam sonucta o aylarda gunes olsa bile soguk oluyo biraz ona gore uzun alicam ben canim o donem icin :) Birde kadife tulumlara bayiliyorum ben ondan alsam giydirebilirmiyim baya bi hevesim var o tulumlara :)

KIzlar bebisleriniz kacinci haftada kac grdimdi ? Ben en son 18+5 de gittigimde 256 gr di. Bana az gibi geliyo bebislerin kilo almsi icin ne yememiz gerekiyo of aksam aksam kafama takildi...
İyi ama canım ben 19+2 de gittim 300 küsür gram dedi boyuda 19 .5 ve cok iyi bakmışsın bebişine dedi doktorum demekki normal

18+1 de 299 grmdı dun 19+5 de 378 gramdı. bence yemeyle alakası yok bn hıcbısey yıyemıyorum ıstahım yok. genetık ve vucudun yapısıyla ılgılı bnm annem hep buyuk dogum yapmıs belkı bnmkıde tosbaga olur

mesela bu cuma gününe kadar herkes bir yasin okusa cuma günüde toplu dua yaparız hepimiz için, kolay dogum saglıklı hayırlı evlatlar için diye dua ederiz o gün.

Bak bu harika olur işte:) Ben okurum tatlım

Kızlarr 55 oldu kilom :| ve hiç ekmek olmayan hayatında ben deli gibi ekmek yemeye başladım...doymuyorum :KK43:

Ben de 69'la hamile kaldı. İlk üç ay kilo verip 67.3'e düştüm. Şimdi de 70.3 olmuşum. Sağlık ocağındaki ebemiz ekmek çok yeme dedi ama ne mümkün:( Çocukluğumdaki gibi bir elimde yarım ekmek, bir elimde domates salatalık gezmek istiyorum ben:)

ayy canım reklamalrdan bebe püskeviti çekti, bizim niye püskevitimiz yok! En Büyük KK:rolleyes:

Anne benim neden püskevitim yoooookkk:)

kızlar aranızda namaz kılan yada bılgısı olan varsa sormak ısterım, ben namazsa artık secdeye kapanamıyorum karnım kasıyo. bırde secdeden kalkarken basım donuyo bazı bazı. o yuzden sandalye ıle kılmaya basladım, ama o da ıcıme sınmıyo sızce uygunmu kı ole kılmam:KK64:

Ben kılıyorum canım herhangi bir sorun olmuyor. Ama sıkıntı yaşıyorsan oturarak kılabilirsin. Allah her seyin kolayını sunmuş bize... Keyfi değil ya bebekten dolayı böyle sonuçta. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle kıl kuzum. Allah kabul etsin inşallah

İyi ama canım ben 19+2 de gittim 300 küsür gram dedi boyuda 19 .5 ve cok iyi bakmışsın bebişine dedi doktorum demekki normal
Benimki 20 cmdi iste sutumu cevizimi herseyi tuketiyor bilemiyorum ben mi besleyemiyorum ki bebisimi aklima cok takiliyo bu ara :(

18+1 de 299 grmdı dun 19+5 de 378 gramdı. bence yemeyle alakası yok bn hıcbısey yıyemıyorum ıstahım yok. genetık ve vucudun yapısıyla ılgılı bnm annem hep buyuk dogum yapmıs belkı bnmkıde tosbaga olur

MASALLAh canim bende oyle dusunmeye basliyorum artik ama neden almiyo aklima takiliyo bi sorun mu varda ondan kilo almiyo filan diye :( Doktorumuz olumsuz bisey demedi hatta yapi olarak iri dedi ama iste annelik en ufak biseyde bile akli kaliyo insanin

• Beğen
Reactions: nix
Benimki 20 cmdi iste sutumu cevizimi herseyi tuketiyor bilemiyorum ben mi besleyemiyorum ki bebisimi aklima cok takiliyo bu ara :KK43:

MASALLAh canim bende oyle dusunmeye basliyorum artik ama neden almiyo aklima takiliyo bi sorun mu varda ondan kilo almiyo filan diye :KK43: Doktorumuz olumsuz bisey demedi hatta yapi olarak iri dedi ama iste annelik en ufak biseyde bile akli kaliyo insanin
canım zaten usg tahmını olcum yapıyo. su kdr denen bebeklerın hıcbırı soylendıgı kıloda dogmamıstır. takma bence gayet normal bnm tup bebek 1 hafta once gıdıyo

Ben de bi kac uzun kollu aldim ama ne kadar zaman uzun kollu giyer, hangi boyda almaliyiz falan ay bilemedim :KK43:
Ilk üç aylık uzun kollu al CNm , üç aya rahat kullanırsınız .. Ondan sonraki üç ay kısa kollu sonrası yine kış geliyor ona ayarlarsın .. Zaten ilk üç alışverişi yap şuan için ihtiyaç oldukça bakarsın duruma .. Birde kesinlikle ayaklı tulum almayın hiç kullanışlı olmuyor . Altına çorap daha iyi gidiyor .

kizlar bu hatim isine bende katilmak istiyorum banada vetin ve a cc iklayin rlimde kuran var simdi baslamak istiyorum yarin dedem doktor hotyrmem gerekebilir yetismek acisindan gemen verebilirmisiniz

kızlar her hafta bir yasin okuyalım cumada toplu dua yapalım olurmu okuyuncada duamızı buraya cuma yazarız

saglıklı sorunsuz hamilelik ,saglıklı hayırlı akıllı evlatlar ve kolay dogum niyetine.:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46::anneadayı:

bu cumaya kadar isteyenler uygun olarlar okuyabilir haftaya yine yaparız Allah kabul etsin amin:D

ben yasini serifimi okudum hepimiz.icin duamizi yaptimla.yapilacak varsa soyleyin boyle toplu olmak.cok.hosuma.gitti birbirimizi gormeden birbirimiz.icin dualarmiz.farkli sehirlerde olsak bile kenetlenmemiz cok guzel.biz kizimla.okuduk dua ettik cuma gunude dua ederiz. sizinle birlikde olmakdan cok mutluyum hanimlar varyaaa iyiki varsinizzzz :)

Yahu kizlar aklima bisey takiliyo. Simdi mart-nisan gibi Allahin izniyle dogurmus olcaz. Ben su an su citcitli bodylerden aliyorum ama kolsuz mu, yaeim kollu mu, kisa kollu mu nasil alcam ya? O aylar cok sicak aylar da degil ki tam gecis donemi. En sıkıntılı mevsim. Nasil yapicaz bi fikir verin bana :110:
cnm ben 0-3 leri uzun kollu alıyorum ve alıcam. kızım haziran doğumlu ona bile bir süre hastane çıkışı giydirdim, sonra kısa kollu ve kolsuz çıtçıtlı bodylere geçtim. 2 aylığa yakın halinde akşam çekilmiş fotosunda hastane çıkışını giydirmişim.
ayağı patikli konusunda arkadaşa katılıyorum uzun süre giyemiyorlar ama yine de giyiliyor.
ama alttan çıtçıtlılar en kullanışlısı oluyor yaz-kış, beli açılmıyor, derli toplu duruyor. ben 3-6 aylıkları kısa kollu çıtçıtlı alıcam, altına başka birşey bile gerek kalmaz sıcakta.

ılk 3 ayları serın olacak. en azından ıstanbulda oyle. bn sezeryan olacgm ıcın martta da dogurabılırım. 0-3 aylıkları uzun 3-6 aylıklarıda kısa ve kolsuz alıcam yaza gelıyo. tecrubesızlık ne kotu. daha dogrusu ne alacagımı bılmıyrm :D
tecrübesiz de olsan doğru yoldasın cnm, en önemlisi zaten ilk zamanda giyilecekler onları uzun kollu al. hırka-yelek de lazım küçük boy. örebilirsen ör veya hazır da alabilirsin. biraz toparlayınca çıkıp alırız veya aldırırız gerek olanları. sağlıkla doğsunlar da inşallah.

• Beğen
Reactions: nix
Back
X