- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
günaydn canım inşallah.Kızlar Günaydın:) hayırlı ve güzel bir gün diliyorum Allahtanbugün kan sonucunu alacağım inşallah bebişim benimledir. bugün transferi olacaklar a başarılar diliyorum @yenibidunya :)
Rahat ol canım ya bîye bu paniğin her tedavı aynı değil az raat ol kendini bu kadar strese sokmaKlinikteyim ama gökhan bey yokmuş feza bey varmış bi önceki tedavimdeki doktorum utanıyorm yavaşlamalı Karşılaşmaya şansıma bak Hemde ne olacagı belli olacak son gün umarım yine şanssızlık getirip tedavim i iptal etmez öncekini bu doktor iptal etmişti ay çok moralim bozuldu
Bak işte yrında ıpu tarıhını be satini söyliycekler işteKızlar en büyüğü 17ml arkadan gelenler 15ml 16ml 16.5ml YARIN son kez gidicem bügünde iğneleri vurucam yani yarn tekrar çağırdılar çok şükür bin şükür şimdilik kötü bir şey demediler
hayırlı ugurlu olsun canım sağ salım kucagına almak nasip etsin inan cok sevîndim.darisi bizlereKIZLAAAARRRRRR KANDA DA ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR 84 DEĞERİMM.
ALLAHIM HEPİMİZE EVLATLARIMIZI KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.
VE SONUÇ BEKLEYEN KARDEŞLERİME OLUMLU SONUÇLAR NASİP ETSİN :)
saricicek senin de iyi haberini aldık çok şükürrr inşallah tamamına erer tedavin. ve bana çok destek oldun arkadaşım Allah razı olsun. yarın ben de gidicem karşılaşacağız büyük ihtimalle :)
Canım valla denk gelseydî kesinlikle yaptırırdım.ramazan ayında hamile kalan cok insan var.ki bizim yaptıgımız bîşeyde yok muayneye gitmek dişinda.iğneler orucu bozar mı bilmem ama ben olsam yaptırırdımArkadaşlar Ramazan Ayında tüp bebek tedavisi olacak varmı aranızda lütfen yardımcı olurmusunuz
KIZLAAAARRRRRR KANDA DA ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR 84 DEĞERİMM.
saricicek senin de iyi haberini aldık çok şükürrr inşallah tamamına erer tedavin. ve bana çok destek oldun arkadaşım Allah razı olsun. yarın ben de gidicem karşılaşacağız büyük ihtimalle :)
Sağol cnm ya valla bi ara verdim aynı soruları sormaya yine başladım burda bazı arkadaşlar diyor yaptırma oruçtan sonra yaptır diye O zaman gecikiyor belki 1 hafta tutmam Oruç kaza Yaparım Yada sonucu alıncyakadar yani günah olmaz demi kazaya bıraksamCanım valla denk gelseydî kesinlikle yaptırırdım.ramazan ayında hamile kalan cok insan var.ki bizim yaptıgımız bîşeyde yok muayneye gitmek dişinda.iğneler orucu bozar mı bilmem ama ben olsam yaptırırdım
Yada Oruç tutsam gebeliğin oluşmasını engelermiCanım valla denk gelseydî kesinlikle yaptırırdım.ramazan ayında hamile kalan cok insan var.ki bizim yaptıgımız bîşeyde yok muayneye gitmek dişinda.iğneler orucu bozar mı bilmem ama ben olsam yaptırırdım
Sağol cnm ya valla bi ara verdim aynı soruları sormaya yine başladım burda bazı arkadaşlar diyor yaptırma oruçtan sonra yaptır diye O zaman gecikiyor belki 1 hafta tutmam Oruç kaza Yaparım Yada sonucu alıncyakadar yani günah olmaz demi kazaya bıraksam
sonra tutarsin.yakınında danısabilecepin bir goca fln yok mu?günahınada girmek istemem ama ben olsam tedavi surasında oryc fln tutmam sınradan tutarım yada hamile kalırsam diye önceden.ama muhakak danısacak birini bulurdunYada Oruç tutsam gebeliğin oluşmasını engelermi
Canım ben olsam bende yaptırırdım.Nitekim eğer ilk tedavi olmazsa ikinci deneme ramazana denk gelecek benimde.Arkadaşlar Ramazan Ayında tüp bebek tedavisi olacak varmı aranızda lütfen yardımcı olurmusunuz
canımmmm çok sağol Allah razı olsun inşallah sizlerden de güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim :)
Canımmmm tebriklerrr....Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin.
Çok şükür ne güzel haberler alıyoruz bu gün topiğimize.
Canım ben olsam bende yaptırırdım.Nitekim eğer ilk tedavi olmazsa ikinci deneme ramazana denk gelecek benimde.
Ama karar senin tabii.
Bende sizin gibi düşünüyorum ama Kafamı Çeldiler işte oruçta yaptırmayı artık düşünüyorum herkesin dedine bakmııycam çalışıyorum transeffr ve sonrası 1 hafta izin alırım gerekirse ama işim ağır deil bakalım ,tek Oruç tutsam engel olurmu Yada tutmasam kazaya bıraksam günahmı hoca yok bitane kişiye sordum cvp bekliyorum..sonra tutarsin.yakınında danısabilecepin bir goca fln yok mu?günahınada girmek istemem ama ben olsam tedavi surasında oryc fln tutmam sınradan tutarım yada hamile kalırsam diye önceden.ama muhakak danısacak birini bulurdun
evet canım nur hanım ben bidaha asla memoriale gitmem çünkğ orda piskoojım bozuldu be yıprandım sonuc olarak bir kızım oldu ama medical oarkta cok daha az sıra ekledim cok daha basarılı bir tedavi süreci geçirdim o kadar yol gidip gelmeme değdi.memorial ekip olarak çalişiyor ve malesef ki yanlıs kararlarda verebiliyor.aynı doktor bağimsiz olarak calıstıgı kendi kararlarını berebildiği bir merkezde cok daha basarılı bir tedavi sürecı yasattı bize.
ben canım salı günü transferim oldu cok cok memnunum burdakı eski doktorlar hakkındakı yorumları okuyup korktum ama iyiki gitmişim zaten şuankı kadroyu memorialden tanıyorum.iyiki oraya gittim.embiriyolog da memorialden medical parka geçen biri.yanı memorialin zamanında öve öve bitirilemeyen doktorları ve embiriyologu suan medical oarkta.medipol megada mustafa acet var oda memorialın doktoru.
İNŞALLAH CANM ama hala koruyorm dıerıde 14ml 15ml de kaldı ınsallah bu defa devam eder yıne bugün net birşey demedil yarın netleşecek inşallahÇok sevindim senin adına, demek ki endişelenicek bişey yokmuş :) güzel haberlerini bekliyoruz
ben istanbulda diğer yakada oturyprum.1,5 saat yol gidiyorum 1,5. Saat de geri gidiyorum.evet ferhat bey.benim doktorum nur hanım ama aynur hanımada muayne olmuslugum vardı memorialde oda îyidircanım hangi doktoru tavsiye edersin orda,emriyolog ferhat beyden mi bahsediyorsun,sen nerden gidiyorsun kalacak yer temin ediyorlarmı
inşallsaricicek canımmmm çok sevindim.. hadi hayırlısıylaa gelsinn bebişinnn
şimdik br sıkıntı olmadı canm benm doktorm ogleden once yokmus bızımde zamanımız yoktu tekrar iş dönmem gerekıyordu eskı doktorum muayene ettı 17ml 16ml 16.5ml ve 15ml toplam 4 tane önde gıden var gerısı ölclmuyor dedı yanı ısımıze yarayacak toplam 4 benım anladıgım bugun de ılac kullan yarın sabah gel gökhan hocam gorsun dedı Insalah bu sefer yerıne saymaz oyle korkuyorm kı sankı bana malesef yerınde saymıs gelısmemıs dıyecekler dıye malum dıerı opudan 3 gun once ıptal olunca ınsan yıne ınananıyorm herseyın normal gıttıgıne dualarınız ıcın cokk teşekkurlr cok cok opuyom yuzunuzu gormesemde burdn hıssedıyormCanım sakin ol birtanem derin derin nefes al.dualar oku inan ki kalbim seninle yazdıklarını okuyunca kalbim hızlandı.
senin doktorun bu gün gelmeyecek mi peki?Hiç panik yapma doktor seçimi yapmak senin en doğal hakkın.Ayrıca diğer tedavinle bunu karşılaştırma ben inanıyorum bu gün çok ama çok rahatlayacaksın.Haberlerini bekliyorum gözüm sayfada kalbim yanında
teşekkür ederm canm sayenızde moralım duzgun gıdıyor ama yoksa sol yanım hala pır pır atıyor yıne ıptal dıyecekler dıye :) yarın bellı olucak son durum canmsaricicek canımmmm çok sevindim.. hadi hayırlısıylaa gelsinn bebişinnn
çok şükür bin şükür canm sayenızde moralmen harıkayım hepinizin destegı benı cok etkıledı inşallah yarında sorun cıkmaz yıne yarına kaldı hersey bı rahat uyku uyuyamadım 11gundur :)
ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR ALLAHIM'A OHHH BEEE...ÇOK AMA ÇOK ÇOK SEVİNDİM SARIÇİÇEĞİM GÖRDÜNMÜ BAK HER ŞEY YOLUNDA.BENİM NET YAVAŞ SONRADAN DÜŞÜYOR YAZDIKLARINIZ BEN YAZRKEN SEN ZATEN HABER ETMİŞSİN.KOCAMAN ÖPÜYORUM SENİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?