Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ama benim arkadaşim klomen ve çatlatma iğnesi sonrasi 6.gününde baktırdı sonuç 19 çıktı sonucu görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen çok üzüldüm
YOK ARKADAŞIM YA O BÜNYEYE GÖRE DEĞİŞİRDUR YAA KİMİNİN İDRARDA ADETİ GEÇMEDEN ÇIKAR METOBOLİK HIZINA BAĞLI MESELA YEMEK YEDİKTEN 10 DK SONRA TUVALETE ÇIKNDA VAR 3 SAAT SONRADA AFEDERSİNİZ... BUDA ONUN GİBİ SONUÇTA BAKTIĞIMIZ ŞEY Bİ HORMON VE KANA ÇABUKTA KARIŞMIŞ OLABİLİR DAHA KARIŞMAMIŞTA OLABİLİRRR... BENDE0,1 ÇIKTI AMA HALA Bİ YANIM HAMİLESİN DİO YANİ:)

Mrb bende 20 mayista asilama yaptirdim fakat bende hic belirti yok aizde ne gibi belirtiler var
iki gündür sabah çok bulantım oluyor. birde çok fazla akıntım var. diğer göğüs şişmesi acı her adetimde olduğu için saymıyorum. inşallah tutmuştur seninde cnm bünyeden bünyeye farkediyo belirtiler. iki gebelik geçirdim ben ikisinide kaybettim o yüzden normalde bulantı olmaz ama bu ay var. belkide çok düşündüğüm içindir bakalım bi kaç gün daha sabredicez:)

BENDE DOKTORUMU ARADIM DEDİMKİ... BEN HALA REGL OLMADIM SANCIN YOKMU DEDİ VALLA TAHLİLE GİDERKEN ÇOK VARDI HATTA HA OLDUM HA OLCAM DEDİM.. AMA ŞUAN ÇOK İYİYM DEDİM.. BELİM ĞRIOR ODA KOŞTURMAKTAN GALİBA DEDİM.. BİŞİYİM YOK.. Bİ HAFTA BEKELYELİM DEDİ :) BİDAHA YAPTIR TEST DEDİ. OLABİLİRMİ YTANİ HALA Bİ UMUT VARMI DEDİM NEDEN OLMASIN DEDİ :) OWWWW LALALA BUNU KİMSEYE SÖLEMİCEMMM :) EŞİMEDE SÖLEMİCEMMM BEKLİCEMM :) VE GİZLİCE BİR TAHLİL YAPTIRCAM CUMARTESİ GÜNNÜÜÜ

yha açıkcası ben hala tam olarak bebek isteyip istemediğimden emin olmayan ama 2. aşılamasını deneyen , çünkü hayatı planlı yaşamayı cok seven bi anne adayıyım :)

işin garip tarafı 3.gün itibariyle , hamile oldugumu hissediyorum.
hiç bir belirtiden kaynaklı değil , ruhsal olarak :)

hatta durup dururken eşime döndüm gülümsedim geçen gün, o da bana gülümsedi.
Noldu dedi
hiç yok bişey sonra sölerim dedim.
ben biliorum ki zaten dedi :)

garip, ama olmassa çook üzüleceğimi sanmıyorum. 3.5 yıllık evliyiz 31 yaşındayım ama daha yeni yeni psikolojik olarak bebeğe hazırlıorum kendimi, rahatım yani :)

ama merak yokmu
deli var :)

inşllaah olur kuzu yhaa, süpriz hazırlarız eşlerimize olursa haha ne güzel olur. 18 haziran eşimin dogum günü :)

Bak canı.m ben hemşireyimhep elimin altında bu testler o yüzdenduramıyorum baktır bence ama sen bilirsin
OZAMAN SAYIN HEMŞİRE HANIM SİZE Bİ SORU :)
BEN 13. GÜN KAN VEREMYE GİTTİM... HEMŞİRE KANI ALDI VAKUMLU TÜPE VERDİ AMA ÇOK ALAMADI ENJEKTÖR BOZUKMUŞ BİDAHA ALDI VAKUMU BİTEN TÜPE İLAVE ETTTİ AĞZINA KADAR DOLDURDU :) YANLIŞ ÇIKMA İHTİMALİ YÜZDE KAÇÇ_?

kıyamam yha, ümit böle bişey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…