Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende hicbi belirti yok sadece karnimda sislik var onun haricinde hic birseyim yok bende adet olcam sanirim senin kintrolun ne zamn
Benim kontrol gunum yok doktor g7n vermedi 15 gun sonra dedi bugun sanirim 13. Gunumuz gogus agrisi hafif ve kasik agrim var ama adet olucam ayaklarim agriyo çünkü hep oyle olur bende...

Benim kontrol gunum yok doktor g7n vermedi 15 gun sonra dedi bugun sanirim 13. Gunumuz gogus agrisi hafif ve kasik agrim var ama adet olucam ayaklarim agriyo çünkü hep oyle olur bende...
Benım kontrolum cuma gunu ama bende hıc agrı yok sendekı bu agrılar umarım bebiş içindir guzel haberler alırsın inş

Aynen cnm gecmiyor gunler belirtilerimiz ayni bugunde belim agrimaya basladi..

ağrısı olup tutan haberi çok okudum ama yinede biri bana bu ağrılar normal desin içime su serpsin istiyorum
bi taraftan da her an hastalacakmışımışım gibi bi korku var
senin kaçıncı gün

Benım kontrolum cuma gunu ama bende hıc agrı yok sendekı bu agrılar umarım bebiş içindir guzel haberler alırsın inş

benim de cuma günü aynen germinal gibi hissediyorum

kızlar bir de sonuçları paylaşın ne olur, burda kimlerim mesajlarını okudum ama millet yazmış yazmış sonra ortalıktan kaybolmuş

benim de cuma günü aynen germinal gibi hissediyorum

kızlar bir de sonuçları paylaşın ne olur, burda kimlerim mesajlarını okudum ama millet yazmış yazmış sonra ortalıktan kaybolmuş
Yazarim tabi sonucunu sizlerde yazin ins hepimiz cuma gunu mutlu haberler alicaz benim azda olsa hala umudum var kanda 0'ı gormeden umudumu kaybetmiycem sizde kaybetmeyin umudunuzu iyi agrilarinizi hayra yorun

Yazarim tabi sonucunu sizlerde yazin ins hepimiz cuma gunu mutlu haberler alicaz benim azda olsa hala umudum var kanda 0'ı gormeden umudumu kaybetmiycem sizde kaybetmeyin umudunuzu iyi agrilarinizi hayra yorun

Bende kaybetmemeye çalışıyorum ama içim içime sığmıyor, gün yaklaştıkça her ağrı sinyali moralimi bozuyor

Bilmiyorum vucudumu dinlemekten kendimi cok iyi tanidim ayak agrimaya baslarsa hasta olmaya az kalmistir...ben simdiden negatif goruyorum zaten idrar testi bile yapmiyorum hastalanmayi beklicem ucuncu asilama olunca insan artık bıkıyor simdiden tüp bebek basliklarinda takılıyorum..

kızlar aşılamamın 11. günü daha önce hiç silikte olsa çizgiyi görmedim. sizce hamile miyim ?

Eklentiler

• 11040177_869080219817045_4901051039975596587_n.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 68
kızlar aşılamamın 11. günü daha önce hiç silikte olsa çizgiyi görmedim. sizce hamile miyim ?

hayırlı olsun bence kesin hamilesin :)
hissettiğin belirtileri de yazar mısın, bir de rtesti hangi saatlerde yaptın, ben de hemen test yapmak istiyorum

hayırlı olsun bence kesin hamilesin :)
hissettiğin belirtileri de yazar mısın, bir de rtesti hangi saatlerde yaptın, ben de hemen test yapmak istiyorum
öğlen ezanı biter bitmez yaptım. belim ağrıyo, sürekli yorgunluk hissi, iştahım kapandı, kasık ağrısı, göğüslerim sızlıyo(göğüslerim her ay sızlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…