Nasılsın canım yaptın mi test falan
Ins canim da bugun ki test sonucum 1.20..ustune gorme gbi bi durumum da kalmadi dmi..Hadi ins yarina kadar adetin tamamen kesilir ins ustune gormussundur guzel haberler aliriz sizden
Hıııımmm cok dusuk cıkmıs 5 in ustunde cıksaydı bı ıhtımal derdım hakkımızda hayırlısıIns canim da bugun ki test sonucum 1.20..ustune gorme gbi bi durumum da kalmadi dmi..
Benim kontrol gunum yok doktor g7n vermedi 15 gun sonra dedi bugun sanirim 13. Gunumuz gogus agrisi hafif ve kasik agrim var ama adet olucam ayaklarim agriyo çünkü hep oyle olur bende...Bende hicbi belirti yok sadece karnimda sislik var onun haricinde hic birseyim yok bende adet olcam sanirim senin kintrolun ne zamn
Nasılsın canım yaptın mi test falan
Hayirlisi diyelim kismet degilis demek ki..bu ayda bal tarcin corekotunu deniycem bakalim onda nasil sonuc alcamHıııımmm cok dusuk cıkmıs 5 in ustunde cıksaydı bı ıhtımal derdım hakkımızda hayırlısı
ne icin bal + tarcın + corekotu ?Hayirlisi diyelim kismet degilis demek ki..bu ayda bal tarcin corekotunu deniycem bakalim onda nasil sonuc alcam
Benım kontrolum cuma gunu ama bende hıc agrı yok sendekı bu agrılar umarım bebiş içindir guzel haberler alırsın inşBenim kontrol gunum yok doktor g7n vermedi 15 gun sonra dedi bugun sanirim 13. Gunumuz gogus agrisi hafif ve kasik agrim var ama adet olucam ayaklarim agriyo çünkü hep oyle olur bende...
Aynen cnm gecmiyor gunler belirtilerimiz ayni bugunde belim agrimaya basladi..
Benım kontrolum cuma gunu ama bende hıc agrı yok sendekı bu agrılar umarım bebiş içindir guzel haberler alırsın inş
Yazarim tabi sonucunu sizlerde yazin ins hepimiz cuma gunu mutlu haberler alicaz benim azda olsa hala umudum var kanda 0'ı gormeden umudumu kaybetmiycem sizde kaybetmeyin umudunuzu iyi agrilarinizi hayra yorunbenim de cuma günü aynen germinal gibi hissediyorum
kızlar bir de sonuçları paylaşın ne olur, burda kimlerim mesajlarını okudum ama millet yazmış yazmış sonra ortalıktan kaybolmuş
Yazarim tabi sonucunu sizlerde yazin ins hepimiz cuma gunu mutlu haberler alicaz benim azda olsa hala umudum var kanda 0'ı gormeden umudumu kaybetmiycem sizde kaybetmeyin umudunuzu iyi agrilarinizi hayra yorun
Bilmiyorum vucudumu dinlemekten kendimi cok iyi tanidim ayak agrimaya baslarsa hasta olmaya az kalmistir...ben simdiden negatif goruyorum zaten idrar testi bile yapmiyorum hastalanmayi beklicem ucuncu asilama olunca insan artık bıkıyor simdiden tüp bebek basliklarinda takılıyorum..Benım kontrolum cuma gunu ama bende hıc agrı yok sendekı bu agrılar umarım bebiş içindir guzel haberler alırsın inş
Bozmasin bendede agri yok en azindan sizde agri gibi bi belirti var bende o da yok iyi dusunun iyi olsunBende kaybetmemeye çalışıyorum ama içim içime sığmıyor, gün yaklaştıkça her ağrı sinyali moralimi bozuyor
Bozmasin bendede agri yok en azindan sizde agri gibi bi belirti var bende o da yok iyi dusunun iyi olsun
Evet ona yor sıkıntılarını bırak gıtsın üzme kendiniBugün dolunaymış tüm sıkıntıları ona yorunca biraz ferahladım
kızlar aşılamamın 11. günü daha önce hiç silikte olsa çizgiyi görmedim. sizce hamile miyim ?
EVET sanirim hamilesindir kan testi baktır brncekızlar aşılamamın 11. günü daha önce hiç silikte olsa çizgiyi görmedim. sizce hamile miyim ?
öğlen ezanı biter bitmez yaptım. belim ağrıyo, sürekli yorgunluk hissi, iştahım kapandı, kasık ağrısı, göğüslerim sızlıyo(göğüslerim her ay sızlar)hayırlı olsun bence kesin hamilesin :)
hissettiğin belirtileri de yazar mısın, bir de rtesti hangi saatlerde yaptın, ben de hemen test yapmak istiyorum