İkimiz aYni gün yaptırmadan mi sende salı günü yaptırmadan mi aşılamayi 26 mayıs da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkimiz aYni gün yaptırmadan mi sende salı günü yaptırmadan mi aşılamayi 26 mayıs da
bende 15ince aşılama olmuştum kanda 0,1 çıktı 28inde ama bende ergl olmadım :)sonuçtan haberdar et olurmuuu allah yardımcın olsunnnKizlar, 16 mayis asilama oldum, hala adet olmadim. Dun bat-di ama test yaptim tek cizgi. Bu gun asilamanin 17. Gunu Doktor yatin kan tahlili icin cagirdi. Nolursunuz dua edin benim icin. Umudum var daha nolursunuz bir kez dua edin benim icin.
hayır ptesi 25 mayıs benimki[/QUOTE
aslında bişey hissetmiorum, il günden beri sürekli üşüttüğümü düşünüorum karnım agrıo gibi bi rahatsız durum söz konusuBirgün var aramizda belirtiler ne sende bugün bir garip hissediyorum ben uyku kasıkta batma falan
Bende resmen üşüyorum hatta donuyorum tek kelime ile yada idrar yolu enfeksiyonu olmuş gibiyim akintim var yanmam varaslında bişey hissetmiorum, il günden beri sürekli üşüttüğümü düşünüorum karnım agrıo gibi bi rahatsız durum söz konusu
normal oldugunu dusunuorum , bilemiorum :S
Tamam canim, haberdar ederim. Ama bana jel, Hap felan yazmamisti doktorum. Kullanmadim yani. Bir tek yumurtanin gec catlamasindan suphe ediyorum. Cunki catlama ignesinden sonra doktor ultrasonla bakmadi catladimi diyebende 15ince aşılama olmuştum kanda 0,1 çıktı 28inde ama bende ergl olmadım :)sonuçtan haberdar et olurmuuu allah yardımcın olsunnn
Mrb bende 20 mayista asilama yaptirdim fakat bende hic belirti yok aizde ne gibi belirtiler varmerhabalar
bende 22 mayısta yaptırdım aşılamamı. cuma gününü bekliyorum. doktorum cumaya randevu verdi belli olur dedi. umarım ogüne kadar regli olmam. Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda. birçok belirtim var ama sonu hüsran olmasın diyorum.
Kan testi yaptırdım ve 2.96 çıktıaslında bişey hissetmiorum, il günden beri sürekli üşüttüğümü düşünüorum karnım agrıo gibi bi rahatsız durum söz konusu
normal oldugunu dusunuorum , bilemiorum :S
Bence yaptir ustune gormussundur belki hatta umarim ustune gormussundur )Mrb kizlar benimde asilamam tutmadi..yarin hastaneye gidicektim ama adet oldum..acaba yine de test yaptirsam mi yoksa muayene olup tedaviye devam mi etsem..
Kan testi yaptırdım ve 2.96 çıktı
NEZAMAN YAPILMIŞTI AŞILAMAKan testi yaptırdım ve 2.96 çıktı
26sı diye biliorum benNEZAMAN YAPILMIŞTI AŞILAMA
Evet 26 mayıs arkadaşlar 7.günü bugün inşallah bu mübarek gece hürmetine ve siz de dualarinizla yükselir dr erken daha dedi 10 gün geçmeli aradan en az dedi26 MAYITAMI YAPILDI... İLAÇ ETKİSİDİR OZAMAN
Ama benim arkadaşim klomen ve çatlatma iğnesi sonrasi 6.gününde baktırdı sonuç 19 çıktı sonucu görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen çok üzüldümTABİKİ CANIM ÇOK ERKEN DAHA YA :) HEVESLİ BÖCEKLERRR :) HAHAHAH ASLINDA HEPİMİZ BURDA SABRETMEY, ÖĞRENEREK ANNELİĞE İLK ADIMI ATIORUZ BENCEE:)