- 13 Ekim 2014
- 4.161
- 2.714
Bakabilirsin evet yaniltabilir ama yinede çok etkilemezYA HAMİLEYİM VALLA HİSSEDİORUM GERÇKTENNNNN :) 0,1 ÇIKTI AMA HİÇ İNANMADIM YAAA :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakabilirsin evet yaniltabilir ama yinede çok etkilemezYA HAMİLEYİM VALLA HİSSEDİORUM GERÇKTENNNNN :) 0,1 ÇIKTI AMA HİÇ İNANMADIM YAAA :)
Karar verdin mi baktiracak misin
Ustune gorme olabilir mi ki acaba ya..bildigin adet yani ilgimi ceken sadece baya bi yogun..onceden ilk gun yogun ve pihtili olurdu ama bu sefer oyle degil..dun belim cok agiyordu bugunde bu..acaba kimyasal olmus olabilir miBence yaptir ustune gormussundur belki hatta umarim ustune gormussundur )
Olabilir tabi benim annem kardesime hamile oldugunu 3.5 aylikken ogrenmis kanda bile cikmamis ablamda yigenime hamileyken 3 ay regl oldu bende her doktora gittigimde bunu soyluyorum regl oldugumda bile kan tahlili istiyorumUstune gorme olabilir mi ki acaba ya..bildigin adet yani ilgimi ceken sadece baya bi yogun..onceden ilk gun yogun ve pihtili olurdu ama bu sefer oyle degil..dun belim cok agiyordu bugunde bu..acaba kimyasal olmus olabilir mi
Hic umidim yok ama yarin testte yaptirayim en azindan kafam rahat olur..Olabilir tabi benim annem kardesime hamile oldugunu 3.5 aylikken ogrenmis kanda bile cikmamis ablamda yigenime hamileyken 3 ay regl oldu bende her doktora gittigimde bunu soyluyorum regl oldugumda bile kan tahlili istiyorum
progestran kafanı güzel yapıor arakdaşım :) bende içer içmez uyukluorum normalde saatim gelemden asla uyuyamam ben yorgun bile olsam... halsizlik yapıor baş dönmesi yapıo... ilk hafta olanlar çok gebelik belirtisi değil ilaç ve aşılama yan etkileri...Kizlar bugun benim 8. Gunum ama gecmek bilmeyen sol kasik agrim devam ediyor arada da sag kasik.goguslerim cok aciyor.kafami koydugum yere uyuyorum ve cok usuyorum sanki hasta gibi halsizim boyle olan varmi progestandan mi oluyor acaba.
tesekkur ederim cnmprogestran kafanı güzel yapıor arakdaşım :) bende içer içmez uyukluorum normalde saatim gelemden asla uyuyamam ben yorgun bile olsam... halsizlik yapıor baş dönmesi yapıo... ilk hafta olanlar çok gebelik belirtisi değil ilaç ve aşılama yan etkileri...
Kizlar bugun benim 8. Gunum ama gecmek bilmeyen sol kasik agrim devam ediyor arada da sag kasik.goguslerim cok aciyor.kafami koydugum yere uyuyorum ve cok usuyorum sanki hasta gibi halsizim boyle olan varmi progestandan mi oluyor acaba.
Hadi ins yarina kadar adetin tamamen kesilir ins ustune gormussundur guzel haberler aliriz sizdenKizlar adet oldum hatta bugun hastneye gittim gebelik testi yaptilar..sonucu yarin alcam ama aksam ve sabah ------------ bu cizgi uzunlugunda et parcasi geldi..doktora sordum bisey demedi..sadece test yapti..bu rahimden gelen normal bisey mi yoksa gebelik olduda dustumu..ve ilginc olan adetin bugun ikinci gunu ve azaldi hatta bitti parlak kirmizi renkte gelio onceden koyu olurdu..
Cnm senle asilama gunumuz ayni 20 mayis var mi belirti degisiklik ben adet olucam sanirim...Hadi ins yarina kadar adetin tamamen kesilir ins ustune gormussundur guzel haberler aliriz sizden
Bende hicbi belirti yok sadece karnimda sislik var onun haricinde hic birseyim yok bende adet olcam sanirim senin kintrolun ne zamnCnm senle asilama gunumuz ayni 20 mayis var mi belirti degisiklik ben adet olucam sanirim...
aslında konuları dağıtadabiliriz çok odaklanmayaımm tammııı.. :) eğerki bebeklerim,z tutunduysa ne isim koycazzz :) benim oğlum olursa hamza sefa koycam .. hz hamza gibi dini uğruna cihad etsin efendimizin izinde olsunnn ..... kızım olursada zümra duru yada zehra duru :)
Aynen cnm gecmiyor gunler belirtilerimiz ayni bugunde belim agrimaya basladi..Aynı belirtiler bende de var , bugün aşılamada 11. günüm.
8. gün ve 10. gün idrar testi negatif çıkmıştı, erken diyeceksiniz ama dayanamadım yaptım içim içime sığmıyor
benim adet olacakmış gibi agrılarım aşılama gününden beri var, şişlik hissediyorum, hafif kramplar, sonra sadece adet dönemlerimde başlayan sağ bacağımda ağrı ( adetime de 6 gün kaldı teste 4 gün, nasıl geçecek bu günler