hoşgeldin cnm ben özel hastanede yaptırmıştım ilk aşılamamı ben 22 yaşındayım yaştan fark etmez rapor çıkar benim bildiğim bir ayda aynı iki ilaç alınca devlet ikinci ilaca ödeme yapmıyo ben toplam en fazla 700 tuttu ve hastaneden çok memnun kaldım mayene350 ilaçlarda 330 tutmuştuamiiiin. nasipse ben de mayısta aşılama düşünüyorum. ama kafama takılan bir şeyler var. özel bir hastaneye gitmiştim, doktorun sekreteri "Kimine ilaç raporu çıkartabiliyoruz kimisine çıkmıyor. fiyat da öyle olunca 700 tl den başlıyor 2000 tl ye kadar çıkıyor." dedi. ilaç raporu neye göre çıkıyor biliyor musun acaba? belli bir yaşın üstünde mi olmak gerekiyor? ya da nereye gitsem iyi olur? tıp fakültesi hastanesi ve özel hastane arasında gidip geliyorum
anladım canım sağol. ayy ne güzel ben o yaşları epeyce bi geçtim. yaş 33. 2 düşüğüm var. pıhtılaşma çıktı. üstüne gebe kalamama sorunuhoşgeldin cnm ben özel hastanede yaptırmıştım ilk aşılamamı ben 22 yaşındayım yaştan fark etmez rapor çıkar benim bildiğim bir ayda aynı iki ilaç alınca devlet ikinci ilaca ödeme yapmıyo ben toplam en fazla 700 tuttu ve hastaneden çok memnun kaldım mayene350 ilaçlarda 330 tutmuştu
Hoşgeldin cnm Allahım bu sefer nasip etsin inşlhbende mayısta 3. aşılamamı yapcam inşallah
o gün olmaz, yumurtalar ne kadar büyümüş diye bakarMerhaba arkadaşlar bende mayısta aşılama yaptıracağım devlet hastanesinde şimdi klomen verdi dr 5 gün kullanacağım ilk denemem olacak inşallah ilkinde tutar pazartesi gel dediler acaba o gün mü olacak bilginiz var mı?
menogen gonal f menapur vb ilaçları ıkıdefa raporla alabılırsın ıkıncıden sonra parasıyla almak zorundasın eğer ılk defa yaptırıyorsan rapor cıkartırsınamiiiin. nasipse ben de mayısta aşılama düşünüyorum. ama kafama takılan bir şeyler var. özel bir hastaneye gitmiştim, doktorun sekreteri "Kimine ilaç raporu çıkartabiliyoruz kimisine çıkmıyor. fiyat da öyle olunca 700 tl den başlıyor 2000 tl ye kadar çıkıyor." dedi. ilaç raporu neye göre çıkıyor biliyor musun acaba? belli bir yaşın üstünde mi olmak gerekiyor? ya da nereye gitsem iyi olur? tıp fakültesi hastanesi ve özel hastane arasında gidip geliyorum
evet ilk olacak Allah nasip ederse. tamam cnm sağolasınmenogen gonal f menapur vb ilaçları ıkıdefa raporla alabılırsın ıkıncıden sonra parasıyla almak zorundasın eğer ılk defa yaptırıyorsan rapor cıkartırsın
Cnm sen oncelikle catlatma ignesi kullansaydin sonra asilama olsaydinmrb kızlar kesin değil ama büyük olasılık benim de mayıs ayında aşılamam olcak çünkü yumurtalarım çatlamıyor kendiliğinden ,ben de size katılmak istedim şimdiden
canım çatlatma iğnesi de olabilir ya hani şu 750-1000tl arasında olan hangisidir?Cnm sen oncelikle catlatma ignesi kullansaydin sonra asilama olsaydin
cnm sen aşılama olmuyosun şimdi yumurtanı çatlatacak eğer tuttmazsa seni aşılamaya yönlendirir aşılama 750-1000 civarında tutarkızlar bişey sorucam size ,biz bebek çalışmalarına çok yeni başladık. hep ilaçla adet olduğum ve yumurta kendiliğinden çatlamadığı için mecburen ilaçla hamile kalmalıyım. dr ve ben,eşim biran önce hamile kalmak istediğimizde anlaştık.. 3 gündür folik asit alıyorum. dr 3 hafta sonra duruma göre çatlatma iğnesi yapacağız dedi (acaba aşılama mıdır hani 750-1000tl arası olan?) bu iğneden önce klomen hapı kullnmam daha iyi olmaz mıydı?klomen çatlatma hapı diye biliyorum öyle değilmi?
Dr un dedigi de 750-1000 arası iğne canım göbekten vurucaz , bu iğne Hastanemizde 750-1000 lira dedi. Belki çatlatma iğnesidir, fiyatı aynıdır belkicnm sen aşılama olmuyosun şimdi yumurtanı çatlatacak eğer tuttmazsa seni aşılamaya yönlendirir aşılama 750-1000 civarında tutar
O zmn aşılamada olabilir cnm kontrole gittiginde sorarsınDr un dedigi de 750-1000 arası iğne canım göbekten vurucaz , bu iğne Hastanemizde 750-1000 lira dedi. Belki çatlatma iğnesidir, fiyatı aynıdır belki
Aynen canım. Sen yaptırmış miydin ?O zmn aşılamada olabilir cnm kontrole gittiginde sorarsın
cnm ben bu ay aşılama yaptıracaktım gittim 2 yumurtam gelişmiş ve çok hızlı geliştiler doktor bu ay çatlatma yapalım gelecek ay aşılama yaparız dediAynen canım. Sen yaptırmış miydin ?