Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar, 16 mayis asilama oldum, hala adet olmadim. Dun bat-di ama test yaptim tek cizgi. Bu gun asilamanin 17. Gunu Doktor yatin kan tahlili icin cagirdi. Nolursunuz dua edin benim icin. Umudum var daha nolursunuz bir kez dua edin benim icin.
bende 15ince aşılama olmuştum kanda 0,1 çıktı 28inde ama bende ergl olmadım :)sonuçtan haberdar et olurmuuu allah yardımcın olsunnn

Birgün var aramizda belirtiler ne sende bugün bir garip hissediyorum ben uyku kasıkta batma falan
aslında bişey hissetmiorum, il günden beri sürekli üşüttüğümü düşünüorum karnım agrıo gibi bi rahatsız durum söz konusu
normal oldugunu dusunuorum , bilemiorum :S

aslında bişey hissetmiorum, il günden beri sürekli üşüttüğümü düşünüorum karnım agrıo gibi bi rahatsız durum söz konusu
normal oldugunu dusunuorum , bilemiorum :S
Bende resmen üşüyorum hatta donuyorum tek kelime ile yada idrar yolu enfeksiyonu olmuş gibiyim akintim var yanmam var

bende 15ince aşılama olmuştum kanda 0,1 çıktı 28inde ama bende ergl olmadım :)sonuçtan haberdar et olurmuuu allah yardımcın olsunnn
Tamam canim, haberdar ederim. Ama bana jel, Hap felan yazmamisti doktorum. Kullanmadim yani. Bir tek yumurtanin gec catlamasindan suphe ediyorum. Cunki catlama ignesinden sonra doktor ultrasonla bakmadi catladimi diye

merhabalar
bende 22 mayısta yaptırdım aşılamamı. cuma gününü bekliyorum. doktorum cumaya randevu verdi belli olur dedi. umarım ogüne kadar regli olmam. Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda. birçok belirtim var ama sonu hüsran olmasın diyorum.

Mrb bende 20 mayista asilama yaptirdim fakat bende hic belirti yok aizde ne gibi belirtiler var

Mrb kizlar benimde asilamam tutmadi..yarin hastaneye gidicektim ama adet oldum..acaba yine de test yaptirsam mi yoksa muayene olup tedaviye devam mi etsem..

TABİKİ CANIM ÇOK ERKEN DAHA YA :) HEVESLİ BÖCEKLERRR :) HAHAHAH ASLINDA HEPİMİZ BURDA SABRETMEY, ÖĞRENEREK ANNELİĞE İLK ADIMI ATIORUZ BENCEE:)

TABİKİ CANIM ÇOK ERKEN DAHA YA :) HEVESLİ BÖCEKLERRR :) HAHAHAH ASLINDA HEPİMİZ BURDA SABRETMEY, ÖĞRENEREK ANNELİĞE İLK ADIMI ATIORUZ BENCEE:)
Ama benim arkadaşim klomen ve çatlatma iğnesi sonrasi 6.gününde baktırdı sonuç 19 çıktı sonucu görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen çok üzüldüm

MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEE :)

Hazret-i Âişe validemiz, (Ya Resulallah, Allahü teâlâ seni günah işlemekten muhafaza buyurduğu hâlde, neden Berat Gecesi'nde çok ibadet ettin?) diye sordu. Cevabında buyurdu ki:

(Şükreden kul olmayayım mı? Bu yıl içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir. Bu yıl içinde öleceklerin isimleri, bu gece özel deftere yazılır. Bu gece herkesin rızkı tertip olunur. Bu gece herkesin amelleri Allahü teâlâya arz olunur.) [Gunye]

ÇOCUKLARINIZI BU GECE RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN DİYEREK HZ İBRAHİM İSTEDİĞİGİBİ İSTEYELİM RABBİMİZDEN İNŞALLLAHHH.... HZ İBRAHİM RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN DİE YAKAMRIŞTI SALİHLERDEN Bİ EVLAT İSTEMİŞTİDE RABBİM ONA BİR OĞUL VERMİŞTİ... BİZDEEEE SALİH HAYIRLI EVLATLAR İSTİYORUZ RABBİMM.. BAK BİRBİRİMİZİ HİÇ GÖRMEDİK GÖNÜLLERİMİZİ DÜĞÜMLEDİK.. EVLAT HASRETİNDEKİ TÜMMMM HERKEZİ YAWRULARIN KAVUŞTUR ALLAHIMMM AMİNNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…