- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
Evet benim kuzenimin tüp ten başka şansı olmadığı halde 3 yıllık evli olmadığı içün kendi odediBende izmirliyim. Devlette yaptırmak için 3yıl mi istiyor
Canim benim doktorum asilamanin 12. Gunu cagirdi kan testinde cikar dedi idrarda cikmaz bence yapip da cikmazsa kendini üzme en erken kan testinde çıkıyorKızlar aşılamada 7.gün idrar testi yapsam sonuç çıkar mı ki hiç erken test yaptıran var mı
kacinci gunun test yapsaniza, bu ne umutsuzluk, tutmadi derseniz tutarmiCanim benim de ilk asilamamda öyleydi...bu üçüncü ama diğerlerindeki hallerimi hatirlayamiyorum tam..benin normalde de adet oncesi goguslerim cok agrir sanirim tutmadi dogal adet sureci yasiyorum...
kesin iki cizgi cikar cunki catlama ignesi 12,13gun kaliyir vucutta, 12den sonra yapKızlar aşılamada 7.gün idrar testi yapsam sonuç çıkar mı ki hiç erken test yaptıran var mı
12.gune kadar yerlesme oluyor, 2gun sonra tekrar yapBenim bugün asilamadan sonra 12.gunum idrar testi yaptım ama malesef tek çizgi :-((
Öyle yaparım artık gerci cuma günü kanda bakmak için çağırdı doktorum çıkmaz dedi ama ben yine dayanamadım idrarda baktim12.gune kadar yerlesme oluyor, 2gun sonra tekrar yap
yerlesme gunune bagli, bende 10.gun basladi cikmaya, implantasyon gununden 2,3gun sonra hormon seviyesi yukseliyorÖyle yaparım artık gerci cuma günü kanda bakmak için çağırdı doktorum çıkmaz dedi ama ben yine dayanamadım idrarda baktim
yerlesme gunune bagli, bende 10.gun basladi cikmaya, implantasyon gununden 2,3gun sonra hormon seviyesi yükseliyor hiç belirti hissettinizmi peki benim ilk aşılamam ve bende herhangi bi belirti yok
Bende sadece karinda sislik ve aclik var baska bi belirti yok sadece sasilamanin ilk haftasi kasik ve bel agrisi olmustu oda bir hafta sonra gecti simdi sadece karinda sislik ve aclik duygusu var siz hamilesiniz sanirim14.gune kadar kasik agrilari, asilamadan hemen sonra ve halen devam eden gogus agrisi, adet gunune dogru akinti artmisti, korkulu ruyalar, aglarken gulme halleri, uyku istegi, karinda sislik, ve surekli ac olma halleri
insallah simdilik oyle gorunuyorBende sadece karinda sislik ve aclik var baska bi belirti yok sadece sasilamanin ilk haftasi kasik ve bel agrisi olmustu oda bir hafta sonra gecti simdi sadece karinda sislik ve aclik duygusu var siz hamilesiniz sanirim
Insallah saglikla alirsin kucagini ne kadarlik peki asilama ilemi hamile kaldinizinsallah simdilik oyle gorunuyor
evet,mayis 1 son adet tarihim 13unde asilamam oldu, 18gun gecti, aslinda ben 4hafta 2gundur hamileyimInsallah saglikla alirsin kucagini ne kadarlik peki asilama ilemi hamile kaldiniz
Cok sevindim sizin adiniza saglikla kucaginiza alin ins umarim bende boyle guzel haberler alirim bana dua edin hamilelerin duasi kabul olurmusevet,mayis 1 son adet tarihim 13unde asilamam oldu, 18gun gecti, aslinda ben 4hafta 2gundur hamileyim
Canim benim doktorum asilamanin 12. Gunu cagirdi kan testinde cikar dedi idrarda cikmaz bence yapip da cikmazsa kendini üzme en erken kan testinde çıkıyor
maalesef gecmiyor zaman .yumiti bugun tum gun sol kasigim batti agridi bacagima vuruyor sendede oldumuZaman geçmek bilmiyor ya
Yok canim benim sadece bir kere oldu bacağıma hiç vurmadi bugün idrar testi yaptım yine dün çıkan silik çizgi bugün yokmaalesef gecmiyor zaman .yumiti bugun tum gun sol kasigim batti agridi bacagima vuruyor sendede oldumu