- 13 Ekim 2014
- 4.161
- 2.714
Dün çıkan ikinci çizgi bugün yok neden acaba iğnenin etkisi geçti mi yani yada negatif mi sonuçevet,mayis 1 son adet tarihim 13unde asilamam oldu, 18gun gecti, aslinda ben 4hafta 2gundur hamileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün çıkan ikinci çizgi bugün yok neden acaba iğnenin etkisi geçti mi yani yada negatif mi sonuçevet,mayis 1 son adet tarihim 13unde asilamam oldu, 18gun gecti, aslinda ben 4hafta 2gundur hamileyim
TUm gun gecmedi agri...aklina kotu getirme ilaclarin etkisi hemen gecmez oyle suanki testler yanlis o yuzden yapma canin sikilmasin.Yok canim benim sadece bir kere oldu bacağıma hiç vurmadi bugün idrar testi yaptım yine dün çıkan silik çizgi bugün yok
Ya bekleyemiyorum valla geçmiyor zaman sanki önümüzdeki 7 gün nasıl geçecek bilmiyorum vallahi sen hiç yaptın niTUm gun gecmedi agri...aklina kotu getirme ilaclarin etkisi hemen gecmez oyle suanki testler yanlis o yuzden yapma canin sikilmasin.
Yok ben yapmadim hic.yapmayi dusunmuyorum ayin 9 unda 15 gun bitiyo ozamana kadar beklebilirsem bekliycem.Ya bekleyemiyorum valla geçmiyor zaman sanki önümüzdeki 7 gün nasıl geçecek bilmiyorum vallahi sen hiç yaptın ni
Benimde öyle canım allahtan sabır versin ıkimizede ve hayırlı sonuçlar versinYok ben yapmadim hic.yapmayi dusunmuyorum ayin 9 unda 15 gun bitiyo ozamana kadar beklebilirsem bekliycem.
Amin canim yaaa ....haberlesiriz yine ..sen yinede kendine dikkat et umudumuzu yitirmek yokkBenimde öyle canım allahtan sabır versin ıkimizede ve hayırlı sonuçlar versin
7.gunun mu, ilacin etkisi gecmistir, bundan sonraki pozitif bebektej, bebeginki henuz yok, 12.gunden sonra bakDün çıkan ikinci çizgi bugün yok neden acaba iğnenin etkisi geçti mi yani yada negatif mi sonuç
15 mayısta aşılama oldum 28 mayısta kan 0,1 çıktı... eeee hala regl olmadım nezaman gelcekkk yaaa... progestan hap kullanıordum normalde günde 3 seferdi ama ben hep bi tane kullandım çünkü beni manyak ediordu işte zor olur de içmedim... nolcak şimdi 2-3 gün önceye kadar regl sancım vardı oda gitti şimdi.. hala tık yok
İkimiz aYni gün yaptırmadan mi sende salı günü yaptırmadan mi aşılamayi 26 mayıs da