Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
TUm gun gecmedi agri...aklina kotu getirme ilaclarin etkisi hemen gecmez oyle suanki testler yanlis o yuzden yapma canin sikilmasin.
Ya bekleyemiyorum valla geçmiyor zaman sanki önümüzdeki 7 gün nasıl geçecek bilmiyorum vallahi sen hiç yaptın ni

15 mayısta aşılama oldum 28 mayısta kan 0,1 çıktı... eeee hala regl olmadım nezaman gelcekkk yaaa... progestan hap kullanıordum normalde günde 3 seferdi ama ben hep bi tane kullandım çünkü beni manyak ediordu işte zor olur de içmedim... nolcak şimdi 2-3 gün önceye kadar regl sancım vardı oda gitti şimdi.. hala tık yok

Benim aşılama da tutmadi galiba gogus agrim gecti en bariz adet belirtim bacak agrilarim basladi..ben de aetik tüp bebege gecicem...herkesin hakkindan hayirlisi olsun...

test yaptırdığım gün deddmiştim oda çok ümitliydim şaşırdım dedi.. okadar gecikti diye aramdadım.. çünkü aşılama günü gecikme olabiliri progestrandan demişti.. ama progestranı düzgün kullanmadımkiii.. diyemem onada şimdi :)

Kist olmuş olabilir tekrar kan baktır sonrada dr görün bence
15 mayısta aşılama oldum 28 mayısta kan 0,1 çıktı... eeee hala regl olmadım nezaman gelcekkk yaaa... progestan hap kullanıordum normalde günde 3 seferdi ama ben hep bi tane kullandım çünkü beni manyak ediordu işte zor olur de içmedim... nolcak şimdi 2-3 gün önceye kadar regl sancım vardı oda gitti şimdi.. hala tık yok

Kizlar, 16 mayis asilama oldum, hala adet olmadim. Dun bat-di ama test yaptim tek cizgi. Bu gun asilamanin 17. Gunu Doktor yatin kan tahlili icin cagirdi. Nolursunuz dua edin benim icin. Umudum var daha nolursunuz bir kez dua edin benim icin.

23 mayısta aşılama yaptırdım. İlk hafta aşırı karın şişliği gaz sancisi gibi batmalar agrilar , göğüs şişkinliği ve acısı. Bugün 9. gün sadece göğüslerim acıyor . Ama ilk haftaki kadar çok değil. Bilmiyorum çok zormuş çok sancılı bir süreçmiş.Allah yardımcımız olsun..

Son düzenleme:
X