Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YOK ARKADAŞIM YA O BÜNYEYE GÖRE DEĞİŞİRDUR YAA KİMİNİN İDRARDA ADETİ GEÇMEDEN ÇIKAR METOBOLİK HIZINA BAĞLI MESELA YEMEK YEDİKTEN 10 DK SONRA TUVALETE ÇIKNDA VAR 3 SAAT SONRADA AFEDERSİNİZ... BUDA ONUN GİBİ SONUÇTA BAKTIĞIMIZ ŞEY Bİ HORMON VE KANA ÇABUKTA KARIŞMIŞ OLABİLİR DAHA KARIŞMAMIŞTA OLABİLİRRR... BENDE0,1 ÇIKTI AMA HALA Bİ YANIM HAMİLESİN DİO YANİ:)Ama benim arkadaşim klomen ve çatlatma iğnesi sonrasi 6.gününde baktırdı sonuç 19 çıktı sonucu görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen çok üzüldüm
Evet hatta sonra 8. Gün 9 çıktı dr yok gebelik dediler değer düştüğü için ama sonuç olarak şu an 10 haftalık gebe6. gün 19 ??
kafam karıştı
iki gündür sabah çok bulantım oluyor. birde çok fazla akıntım var. diğer göğüs şişmesi acı her adetimde olduğu için saymıyorum. inşallah tutmuştur seninde cnm bünyeden bünyeye farkediyo belirtiler. iki gebelik geçirdim ben ikisinide kaybettim o yüzden normalde bulantı olmaz ama bu ay var. belkide çok düşündüğüm içindir bakalım bi kaç gün daha sabredicez:)Mrb bende 20 mayista asilama yaptirdim fakat bende hic belirti yok aizde ne gibi belirtiler var
Ayy yaptırsana merakla bekliyorumben de yaptırayım kız bugün, bakalım ne cıkcak :) benim 8.gün
Evet hatta sonra 8. Gün 9 çıktı dr yok gebelik dediler değer düştüğü için ama sonuç olarak şu an 10 haftalık gebe
YAPTIRRR YAPTIIIIIIRRRRben de yaptırayım kız bugün, bakalım ne cıkcak :) benim 8.gün
DEYTTTT BU KIZIN KAFASINI KARIŞTIRMAYINNN NENNyha daha cok karıştı kafam ahahhahah
tamam akşama yazarım 8-9 gibiAyy yaptırsana merakla bekliyorum
BENDE DOKTORUMU ARADIM DEDİMKİ... BEN HALA REGL OLMADIM SANCIN YOKMU DEDİ VALLA TAHLİLE GİDERKEN ÇOK VARDI HATTA HA OLDUM HA OLCAM DEDİM.. AMA ŞUAN ÇOK İYİYM DEDİM.. BELİM ĞRIOR ODA KOŞTURMAKTAN GALİBA DEDİM.. BİŞİYİM YOK.. Bİ HAFTA BEKELYELİM DEDİ :) BİDAHA YAPTIR TEST DEDİ. OLABİLİRMİ YTANİ HALA Bİ UMUT VARMI DEDİM NEDEN OLMASIN DEDİ :) OWWWW LALALA BUNU KİMSEYE SÖLEMİCEMMM :) EŞİMEDE SÖLEMİCEMMM BEKLİCEMM :) VE GİZLİCE BİR TAHLİL YAPTIRCAM CUMARTESİ GÜNNÜÜÜ
Bak canı.m ben hemşireyimhep elimin altında bu testler o yüzdenduramıyorum baktır bence ama sen bilirsinyha daha cok karıştı kafam ahahhahah
OZAMAN SAYIN HEMŞİRE HANIM SİZE Bİ SORU :)Bak canı.m ben hemşireyimhep elimin altında bu testler o yüzdenduramıyorum baktır bence ama sen bilirsin
OZAMAN SAYIN HEMŞİRE HANIM SİZE Bİ SORU :)
BEN 13. GÜN KAN VEREMYE GİTTİM... HEMŞİRE KANI ALDI VAKUMLU TÜPE VERDİ AMA ÇOK ALAMADI ENJEKTÖR BOZUKMUŞ BİDAHA ALDI VAKUMU BİTEN TÜPE İLAVE ETTTİ AĞZINA KADAR DOLDURDU :) YANLIŞ ÇIKMA İHTİMALİ YÜZDE KAÇÇ_?
kıyamam yha, ümit böle bişey :)
AYYY BEN İDRARAMI BATIRSAMKİ YAA