Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben cok istiyorm ikiz olmasini ama dr iliski yok deyince vardr bi bildigi dedi esimde sonra dusuk falan olur yada kontrolsz cogul gebelik ucuz dorduz falan olur yani hani drun vardr bildigi dedik aslinda yapsamiydk diorm bazen sonrada rabbim ol dediyse olmstr zaten diorm vardr bi hayir

Bende kasma sorunu var belki ondan ole yapmstr mesela benim dr asilama oncesi ve sobrasi iliski yok dedi cunku bende 8 olgun yumurta vardi sanirm ondan cok kafaya takiyorm ben yaaa

Muhtemelen kendini kastığın için ağrın olmuştur canım, yumurta sayın çok olduğu için çoğul gebelik riski nedeniyle birliktelik önermemiştir,ama bana da kalırsa çoğul gebelik olsun istiyorum ama dr riskli olduğu için olumlu bakmıyor

Kızlar asilamadan sonra sizdede sprm aktimi ?

Canım bende de ayağa kalktıktan sonra aktı ama zaten akan sıvının çoğu spermin yıkandığı vitaminlerin sıvısı ,velev ki akanın bir kısmı spermlerde olsa zaten güçlü olanlar ileri doğru yoluna devam ediyordur merak etme sen

Aynen cnm hatta bende kanamada oldu oyuzden..Bende ikizim olsn cok istiyorm ama vardr drun bi bildigi dedik birde kontrolsuz cogul gebelik olur 3 ,4 tane falan tutar cok riskli ya ondan onermedi die dusunduk Allah ol dediyse olmstr insallah tek asilamayla

Dr hastasına göre yöntem uygulamıyor.Tek bir yöntem var, ablam hemşire ve kadın doğumcum yakın arkadaşım.Sprem verildiğinde hissedilen şey bünyeden bünyeye değişir.Herkesin bünyesi rahim ağzı genişliği, tüplerin açıklığı farklı farklı.Kesin bişey söylemek doğru değil.Ben çok sıktım kendimi mesela,çok gerildim, Yanlış bilgilendirme yapmayalım.Bacak bacak üstüne at demesinin sebebi senin kıpırdamanı engel olmaya çalışmış.

Benim eve gelince çok hafif çok açık pembe bir akıntım oldu.Doktorum çok normal işlem yapıldığı için demişti.Devam ederse haber ver dedi ama çok şükür sadece işlemden hemen sonra oldu başka da olmadı.

Bu durumda benimki tam asilama olmuyormu spekulumu cikarttiktan sonra siringa ve boruyla spermi yolladi ama borucuk tamamen icimdeydi ucunu gordum azicik disardaydi:)

Bu arada kizlar cok erken biliyorum ama evde cok gebelik testi var yapayim dedim 7. Gunum bugun az once idrar testi yaptim cok silik 2. Cizgi cikti muhtemelen catlatma ignesinin etkisi..

Seninde kandilin mübarek olsun canım benim öyle kasık ağrım olmadı progestan belirtilerine gelince de Kabızlık yok aksine ishal gibiyim ama şişkinlik hafif var gaz Sancısı gibi bişey bi de çatlatma iğnesi etkisinden dolayı göğüs uçlarım felaket ağrıyo ve iştahım arttı ama çatlatma iğnesinin etkisi geçince bu belirtiler de geçiyor

Bu arada ben yanlış bilgilendirme yapmadım canım benim dayım ve yengem dr, hastaya göre uygulanan yöntem derken kastettiğim şey aşılama öncesi ve sonrası herkesin sorunları aynı değil izlenen yol kişiye göre değişkenlik gösteriyor kimisine iğne ile yumurta gelişimini sağlarken kimisine hap ile takip yapılıyor,aşılama sonrası kimisi 10 dk kimisi, 30 dk kimisi 1 saat istiraat ettirip yolluyor,kimisi ilişki öneriyor kimisi önermiyor,kimisi düşük riskine karşı progestan hap yada jel veriliyor kimisine verilmiyor bunlarda uygulanan yöntem değilmidir ,ayrıca bacak bacak üstüne atıp istirahat etmekte kıpırdamayı engellemek için değil spermin içer de daha rahat kalmasını sağlamak için diyor noktayı koyuyorum.

Bu durumda benimki tam asilama olmuyormu spekulumu cikarttiktan sonra siringa ve boruyla spermi yolladi ama borucuk tamamen icimdeydi ucunu gordum azicik disardaydi:)

ya canım takılma sen o kadar buradaki amaç katater ile spermlerin rahime ve tüplere yakın bir yere bırakılması değil mi eee seninkini de ha spekulum takılıyken yapmış ha çıkarıldıktan sonra ne fark eder sonuçta spermler istenen noktaya bırakılmışmı bırakılmış okey olay bitmiştir.. nokta :))

Ins cnm ama daha belli olmaz sanirim catlatma ignesinin etkisi ne kadar suruo acaba catlatma ignesibi 9 gun once yapmstm cok yuksek ihtimal igne etkisi...

evt canım iğnenin etkisi 10 güne kadar devam ediyormuş muhtemelen onun yanıltmasıdır idrar testi için çok erken kanımca

Valla 22 aydr kafaya taka taka en sonunda delirecem o olucak :)

Valla 22 aydr kafaya taka taka en sonunda delirecem o olucak :)

rahat ol sen delirirsen bebişlere kim bakacak dur bakalım :))) sıkma kendini bukadar kafanıda detaylarla boğma allaha bırak hayırlısını dile ayrıca teknolojide çok ilerledi artık 60 yaşındaki kadınlar bile gebe kalabiliyorken biz neden kalamıyalım değilmi

Doktor bizede bacak bacak ustune attirdi. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…