- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
Ben cok istiyorm ikiz olmasini ama dr iliski yok deyince vardr bi bildigi dedi esimde sonra dusuk falan olur yada kontrolsz cogul gebelik ucuz dorduz falan olur yani hani drun vardr bildigi dedik aslinda yapsamiydk diorm bazen sonrada rabbim ol dediyse olmstr zaten diorm vardr bi hayirson adetinin 21.gunu progesteron testi yapiliyor, 10 dan yuksekse yumurta kaliteli deniyor, en azindan dusukse dollenme olmadi denebiliyor, ama sen disardan aldigin icin test sonucuna givenmeye bilir oyuzden sordum, ama keske obce yada sonra deneseydin, ikiz olsa ne olcak allah nasip ettikten sonra yardim eder,insallah
ins tutar cannlar hepimizinBende Sperm aktı dedim o yıkama suyu bişey olmaz dediler canım
Bende kasma sorunu var belki ondan ole yapmstr mesela benim dr asilama oncesi ve sobrasi iliski yok dedi cunku bende 8 olgun yumurta vardi sanirm ondan cok kafaya takiyorm ben yaaa
Kızlar asilamadan sonra sizdede sprm aktimi ?
Aynen cnm hatta bende kanamada oldu oyuzden..Bende ikizim olsn cok istiyorm ama vardr drun bi bildigi dedik birde kontrolsuz cogul gebelik olur 3 ,4 tane falan tutar cok riskli ya ondan onermedi die dusunduk Allah ol dediyse olmstr insallah tek asilamaylaMuhtemelen kendini kastığın için ağrın olmuştur canım, yumurta sayın çok olduğu için çoğul gebelik riski nedeniyle birliktelik önermemiştir,ama bana da kalırsa çoğul gebelik olsun istiyorum ama dr riskli olduğu için olumlu bakmıyor
Dr hastasına göre yöntem uygulamıyor.Tek bir yöntem var, ablam hemşire ve kadın doğumcum yakın arkadaşım.Sprem verildiğinde hissedilen şey bünyeden bünyeye değişir.Herkesin bünyesi rahim ağzı genişliği, tüplerin açıklığı farklı farklı.Kesin bişey söylemek doğru değil.Ben çok sıktım kendimi mesela,çok gerildim, Yanlış bilgilendirme yapmayalım.Bacak bacak üstüne at demesinin sebebi senin kıpırdamanı engel olmaya çalışmış.canım benim spekulum takılıydı ayrıca spekulum takılırken de sperm verilirken de hiç ağrı yada sıvının gidişini hissetmedim işlem bitti dr bacak bacak üstüne attırıp 10-15 dk bekletti sonrasında ben dr a dikkat etmem gereken bir şey var mı? dedim oda normal hayatına devam edebilirsin sadece bu haftayı boş geçirmeyin eşinle birlikte olun dedi yani her dr hastasına göre tedavi metodu uyguluyor,çok düşünme sen bu detayları biz dr lardan dahamı iyi bileceğiz rahatla biraz ve pozitif düşün canım :)
Bu durumda benimki tam asilama olmuyormu spekulumu cikarttiktan sonra siringa ve boruyla spermi yolladi ama borucuk tamamen icimdeydi ucunu gordum azicik disardaydi:)Dr hastasına göre yöntem uygulamıyor.Tek bir yöntem var, ablam hemşire ve kadın doğumcum yakın arkadaşım.Sprem verildiğinde hissedilen şey bünyeden bünyeye değişir.Herkesin bünyesi rahim ağzı genişliği, tüplerin açıklığı farklı farklı.Kesin bişey söylemek doğru değil.Ben çok sıktım kendimi mesela,çok gerildim, Yanlış bilgilendirme yapmayalım.Bacak bacak üstüne at demesinin sebebi senin kıpırdamanı engel olmaya çalışmış.
İns gebelktrrr :)Bu arada kizlar cok erken biliyorum ama evde cok gebelik testi var yapayim dedim 7. Gunum bugun az once idrar testi yaptim cok silik 2. Cizgi cikti muhtemelen catlatma ignesinin etkisi..
Saol cnm bnm cvbın icinCanım bende de ayağa kalktıktan sonra aktı ama zaten akan sıvının çoğu spermin yıkandığı vitaminlerin sıvısı ,velev ki akanın bir kısmı spermlerde olsa zaten güçlü olanlar ileri doğru yoluna devam ediyordur merak etme sen
Ins cnm ama daha belli olmaz sanirim catlatma ignesinin etkisi ne kadar suruo acaba catlatma ignesibi 9 gun once yapmstm cok yuksek ihtimal igne etkisi...İns gebelktrrr :)
Dr hastasına göre yöntem uygulamıyor.Tek bir yöntem var, ablam hemşire ve kadın doğumcum yakın arkadaşım.Sprem verildiğinde hissedilen şey bünyeden bünyeye değişir.Herkesin bünyesi rahim ağzı genişliği, tüplerin açıklığı farklı farklı.Kesin bişey söylemek doğru değil.Ben çok sıktım kendimi mesela,çok gerildim, Yanlış bilgilendirme yapmayalım.Bacak bacak üstüne at demesinin sebebi senin kıpırdamanı engel olmaya çalışmış.
Bu durumda benimki tam asilama olmuyormu spekulumu cikarttiktan sonra siringa ve boruyla spermi yolladi ama borucuk tamamen icimdeydi ucunu gordum azicik disardaydi:)
Ins cnm ama daha belli olmaz sanirim catlatma ignesinin etkisi ne kadar suruo acaba catlatma ignesibi 9 gun once yapmstm cok yuksek ihtimal igne etkisi...
Valla 22 aydr kafaya taka taka en sonunda delirecem o olucak :)ya canım takılma sen o kadar buradaki amaç katater ile spermlerin rahime ve tüplere yakın bir yere bırakılması değil mi eee seninkini de ha spekulum takılıyken yapmış ha çıkarıldıktan sonra ne fark eder sonuçta spermler istenen noktaya bırakılmışmı bırakılmış okey olay bitmiştir.. nokta :))
Valla 22 aydr kafaya taka taka en sonunda delirecem o olucak :)
Doktor bizede bacak bacak ustune attirdi. .Bu arada ben yanlış bilgilendirme yapmadım canım benim dayım ve yengem dr, hastaya göre uygulanan yöntem derken kastettiğim şey aşılama öncesi ve sonrası herkesin sorunları aynı değil izlenen yol kişiye göre değişkenlik gösteriyor kimisine iğne ile yumurta gelişimini sağlarken kimisine hap ile takip yapılıyor,aşılama sonrası kimisi 10 dk kimisi, 30 dk kimisi 1 saat istiraat ettirip yolluyor,kimisi ilişki öneriyor kimisi önermiyor,kimisi düşük riskine karşı progestan hap yada jel veriliyor kimisine verilmiyor bunlarda uygulanan yöntem değilmidir ,ayrıca bacak bacak üstüne atıp istirahat etmekte kıpırdamayı engellemek için değil spermin içer de daha rahat kalmasını sağlamak için diyor noktayı koyuyorum.