Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya onu öyle gün olarak hesaplamak doğru değil çünkü ne zaman Döllenme olacağı belli olmaz kaçıncı gün olacağı ya da kaç haftalık olacağı bilinmez 0-5 referans değeridir. 5 in üstünde olması gerekir ama genel de aşılmanın 14. Günü adet Gününe denk gelir o da nerden baksan 100-500 arası olabilir

Teşekkürler, sabırsızlıkla beklemedeyim.Hayırlı haberler olur inşallah.

Kizlar bisey soracam size spekulum taktiktan sonra cikarip spermleri oylemi siringayla bosalttilr yojsa tum islem boyunca spekulum takilimi kaldi???

Hiç bişey hissetmiyorsun, hiç dert etme çok kısa bir işlem.Taktıktan sonra sprem veriyor.İçinden 20 kadar say işlem bitmiş olur.

Hiç bişey hissetmiyorsun, hiç dert etme çok kısa bir işlem.Taktıktan sonra sprem veriyor.İçinden 20 kadar say işlem bitmiş olur.
Cnm ben yaptrdm 7. Gunum yalniz ben cok kastm kendimi cnm yandi biraz...Benim dr spekulumla rahim agzini gorup sonra cikardi yani o ince boruyla sperm yollanirken spekulumu cikarmsti sizdede olemi oldu yoksa benimki yalnis mi yapildi

Anladım, ilk verdiğinde ben de de yanma oldu.İçimde bir sıvı ilerlediğini hissettim biraz.Normal yani.Dr. un Yöntemi aynı farklı bişey yaptığını sanmam.

Kizlar bisey soracam size spekulum taktiktan sonra cikarip spermleri oylemi siringayla bosalttilr yojsa tum islem boyunca spekulum takilimi kaldi???

canım benim spekulum takılıydı ayrıca spekulum takılırken de sperm verilirken de hiç ağrı yada sıvının gidişini hissetmedim işlem bitti dr bacak bacak üstüne attırıp 10-15 dk bekletti sonrasında ben dr a dikkat etmem gereken bir şey var mı? dedim oda normal hayatına devam edebilirsin sadece bu haftayı boş geçirmeyin eşinle birlikte olun dedi yani her dr hastasına göre tedavi metodu uyguluyor,çok düşünme sen bu detayları biz dr lardan dahamı iyi bileceğiz rahatla biraz ve pozitif düşün canım :)

Bende kasma sorunu var belki ondan ole yapmstr mesela benim dr asilama oncesi ve sobrasi iliski yok dedi cunku bende 8 olgun yumurta vardi sanirm ondan cok kafaya takiyorm ben yaaa

Hımm hadi bakalım hayırlısı olsun
selam kandiliniz mubarek olsun. bugun 3.gununuz, beyaz bir akinti basladi. bana progesteron vermedi gerek yokmus ama progstrn belirtileri sislik kabizlik filanmis, sen aliyorsun galiba disardan bedir sendeki durumlar? bugun kasik agrisi gecti diye biraz fazla hareket etrim tekrar basladi

Bende kasma sorunu var belki ondan ole yapmstr mesela benim dr asilama oncesi ve sobrasi iliski yok dedi cunku bende 8 olgun yumurta vardi sanirm ondan cok kafaya takiyorm ben yaaa
ne guzel ikiz olma sansi cook yuksek,masallah. Hic takma kafana kacinci gunundu bugun? jel kullaniyormusun?

ne guzel ikiz olma sansi cook yuksek,masallah. Hic takma kafana kacinci gunundu bugun? jel kullaniyormusun?
Dr da ikiz riski var ama biz drlar istemeyz ikiz olmasini dedi iliski yok dedi...yani bu ay hic iliski yok bizde sadece catlatma ignesnden 36 saat sobra asilama yapildi....Dr bana progeston ilacini verdi gunde bi tane

Dr da ikiz riski var ama biz drlar istemeyz ikiz olmasini dedi iliski yok dedi...yani bu ay hic iliski yok bizde sadece catlatma ignesnden 36 saat sobra asilama yapildi....Dr bana progeston ilacini verdi gunde bi tane
son adetinin 21.gunu progesteron testi yapiliyor, 10 dan yuksekse yumurta kaliteli deniyor, en azindan dusukse dollenme olmadi denebiliyor, ama sen disardan aldigin icin test sonucuna givenmeye bilir oyuzden sordum, ama keske obce yada sonra deneseydin, ikiz olsa ne olcak allah nasip ettikten sonra yardim eder,insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…