Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaslar bu topik iyi oldu...ben ocak ve subatta klomenle iki asilama oldum tutmadi doktor degistirdim ucuncu asilma yap sonra tüp bebek dedi...esimde sperm azligi var ve morfoloji...bu ay ucuncu asilamaya başladım.gonal f 150 lik basladim dun doktorum cok iyi gelisme var dedi ve 75 e düşürdü..carsamba asilamam var ins tutar yoksa bana tüp yolu görünecek...ben ilaçlarımi raporla aldim ama asilamam pahali 600 tl civari....herkese hayirli haberler diliyorum

Dilerim bu son asilaman olur..allah sana bana ve isteyen herkese meleklerimizi nasip eder ins..esine keciboynuzu kuru uygula istersen..ben pek icerigni bilmiyorum ama faydasini goren cok..

Dilerim bu son asilaman olur..allah sana bana ve isteyen herkese meleklerimizi nasip eder ins..esine keciboynuzu kuru uygula istersen..ben pek icerigni bilmiyorum ama faydasini goren cok..
Biliyorum canim esimin bu konuda kullanmadigi ilac kalmadi...yikama sonrasi 12 milyon %80 hareketli cikiyordu eski asilamada...sizde değerler kaçtı arkadaşlar?

Biliyorum canim esimin bu konuda kullanmadigi ilac kalmadi...yikama sonrasi 12 milyon %80 hareketli cikiyordu eski asilamada...sizde değerler kaçtı arkadaşlar?
12 milyon iyi mi kotu mu bilmiyorum ki canm ya esimde sorun olmadgi icin pek onemsemiyorum acikcasi..benm asilamada degerleri de hic sormadim normalin ustunde demisti doktor bende merak etmedm asilama esnasinda..zaten benm asilamami asistan yapti ve agzindn tek kelime cikmadi malesef..her ne olursa olsun iyi dusun iyi olsun..fazla takma kafana..sen elinden geleni yap taktir allahin canim..

Benim bugün 12. Günüm dün evde idrar testi Yaptım negatif çıktı daha erken mi idrar testi için ama umutsuzluğa kapıldım. Bel ağrım çok fazla ve akıntı başladı adet olacakmışım gibi hissediyorum 2 gün daha bekleyip adet olmazsam kan testi yaptıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…