Evet jelin adi bu..dun gercektn karnim cok agriodu ama bugn gecti hatta bugn hicbiseym yok diyebilirim..jelden diye dusunuyorum benCrinone mi canım jelin adı
Dilerim bu son asilaman olur..allah sana bana ve isteyen herkese meleklerimizi nasip eder ins..esine keciboynuzu kuru uygula istersen..ben pek icerigni bilmiyorum ama faydasini goren cok..Merhaba arkadaslar bu topik iyi oldu...ben ocak ve subatta klomenle iki asilama oldum tutmadi doktor degistirdim ucuncu asilma yap sonra tüp bebek dedi...esimde sperm azligi var ve morfoloji...bu ay ucuncu asilamaya başladım.gonal f 150 lik basladim dun doktorum cok iyi gelisme var dedi ve 75 e düşürdü..carsamba asilamam var ins tutar yoksa bana tüp yolu görünecek...ben ilaçlarımi raporla aldim ama asilamam pahali 600 tl civari....herkese hayirli haberler diliyorum
Tmm baksana günü gelenden ses çıkmıyorUnutmam canım yapınca size hemen yazcam :)))
Tmm baksana günü gelenden ses çıkmıyor
İnşallah ondandır:))Evet ya mutluluktan bize haber vermeyi unutuyorlardır inşallah :)
Valla bilmiyorum ki neden oluo bugn biraz iyiyim sadce batma tarzinda biseyler oluo karnima yan tarflarima..kisiden kisiye degisir tabi ama ben jelden oldgnu dusunuyorum..Bence jelden değiş bende aynı jeli kullanıyorum bana ağrı yapmadı
Kaçıncı gün pzrtesi??zaman gecmiyorrr :)))) pazartesi tes yapsammi blemedim yaa :\
12 cnm .Kaçıncı gün pzrtesi??
Biliyorum canim esimin bu konuda kullanmadigi ilac kalmadi...yikama sonrasi 12 milyon %80 hareketli cikiyordu eski asilamada...sizde değerler kaçtı arkadaşlar?Dilerim bu son asilaman olur..allah sana bana ve isteyen herkese meleklerimizi nasip eder ins..esine keciboynuzu kuru uygula istersen..ben pek icerigni bilmiyorum ama faydasini goren cok..
zaman gecmiyorrr :)))) pazartesi tes yapsammi blemedim yaa :\
12 milyon iyi mi kotu mu bilmiyorum ki canm ya esimde sorun olmadgi icin pek onemsemiyorum acikcasi..benm asilamada degerleri de hic sormadim normalin ustunde demisti doktor bende merak etmedm asilama esnasinda..zaten benm asilamami asistan yapti ve agzindn tek kelime cikmadi malesef..her ne olursa olsun iyi dusun iyi olsun..fazla takma kafana..sen elinden geleni yap taktir allahin canim..Biliyorum canim esimin bu konuda kullanmadigi ilac kalmadi...yikama sonrasi 12 milyon %80 hareketli cikiyordu eski asilamada...sizde değerler kaçtı arkadaşlar?
Olur cnm olur, cnm inssss tutmustur :)yap yap yapppp :))) sende yap bende yapayım sonrada buradan güzel haberlerimizi verelim nedersin
Aynen cnm hadi hayirlisi bakalimmİnşallah tutar canım,tutmazsa da moral bozmak yok hayırlısı buymuş deriz kaldığımız yerden devam ederiz okiş :)
Ayyy benim dr 12.günde kan testi dedi:))12 cnm .