Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydı kızlar 10. Gunumdeyim :)
Merhaba Kızlar benim bugün 13.günüm.Çok heyecanlanıyım.Yarın gidip özel hastanede tahlil yaptırıcam.Doktorum 15.gün yap dedi ama dayanamıyorum.Yarın yaptırcam.Dualarınızı eksik etmeyin.
Bende cok heycanlym ama evde test yk eczanede kapali :) pazartesi artk :))Günaydın canım sende mi 10. günündesin oo ne güzel beraberiz desene, ay acaba bugün test yapsak çıkar mı ki çok meraklardayım :)
Benden 2 gun ondesiniz cnm bende 8 . Gundeym insallah yuzumuz guler...Evde test yedekte olmali :)))Bende abarttim yani 20 tane falan var :))))Bende cok heycanlym ama evde test yk eczanede kapali :) pazartesi artk :))
Azci banada gonder ordan test :)) ins tutar rabbim 3 aylarda yuzumuzu guldurur insallah .. :)Yaaa kizlar rabbim yuzumuzu guldurur insallah vallahi kendi halime ve burda benim gibi olan arkadaslara cok uzuluyorum surekli gun sayiyorz surekli belirti ariyorz nette surekli arastirma yapiyirz rabbim yardm etsin insallah ol demistr guzel ALLAHIM
Bende cok heycanlym ama evde test yk eczanede kapali :) pazartesi artk :))
Benden 2 gun ondesiniz cnm bende 8 . Gundeym insallah yuzumuz guler...Evde test yedekte olmali :)))Bende abarttim yani 20 tane falan var :))))
Kızlar çOk minimal kahverengi gibi lekelenmeler var. Dün oldum aşılama normal mi acaba
Mrb kizlar benimde asilamanin 3.gunu..kac gun sonra test yapilio doktor bana hicbisey soylemedi..
Bana da 12.günde gel kan testi yapalım dediMrb kizlar benimde asilamanin 3.gunu..kac gun sonra test yapilio doktor bana hicbisey soylemedi..
Cok saolun kizlar ben en iyisi adetin gecmesini bekliyeyim..size vajinel jel verdiler mi? Ben sabah aksam kullaniyorum ve kasik karin agrilarim oluo arada da bel agrim baslio..ilaci kullanipta sizlerde de boyle yan etkileri olan var mi
Ben de jel kullanıyorum ama günde 1. Jelden mi yoksa normal süreç mi bilmiyorum ama benim de çok kasık ağrım oluyorCok saolun kizlar ben en iyisi adetin gecmesini bekliyeyim..size vajinel jel verdiler mi? Ben sabah aksam kullaniyorum ve kasik karin agrilarim oluo arada da bel agrim baslio..ilaci kullanipta sizlerde de boyle yan etkileri olan var mi