Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evimdeyim çok şükür. İnşallahhayrlısı olur

Dün çatlatma iğnemi vuruldum bu sabah aşılama oldu. Muayene gibi bişey alttan muayene gibi. Çok çok az acıdı. Eşim sperm verdi sonra yıkadılar onu en hızlıları koydular. Doktorum rahat konuştu bir ilaç vermedi akşam arıcakmış beni. Sanırım bir tanede ilişki olsun diyecek. Bugün dinlenmemi söyledi sadece. Glifor ve inofolic ilaçlarıma devam ediyorum sadece

Hım bana da aşılamanın olduğu gün dinlen dedi sonra 3 gün arka arkaya ilişki olsun dedi ama bugün kandil olduğu için olmuycak bi de crinone jel verdi

Merhaba Kızlar benim bugün 13.günüm.Çok heyecanlanıyım.Yarın gidip özel hastanede tahlil yaptırıcam.Doktorum 15.gün yap dedi ama dayanamıyorum.Yarın yaptırcam.Dualarınızı eksik etmeyin.

Merhaba Kızlar benim bugün 13.günüm.Çok heyecanlanıyım.Yarın gidip özel hastanede tahlil yaptırıcam.Doktorum 15.gün yap dedi ama dayanamıyorum.Yarın yaptırcam.Dualarınızı eksik etmeyin.
Nasıl oldu sonrasında? Ilaç falan kullandın mı? Ben bugün oldum 14.gün cuma kan vermek istiyorum bende Allah izin verirse adet olmazsam

Ben spekulum takılırken öok canım yandı Gözlerim doldu onun dışında ağrı hissetmedim işlem sonrası doktor bacak bacak üstüne atıp 30 dk yatmamı söyledi sonra crinone jel verdi o jel de beneğin rahme tutunması içinmiş 15 gün kullan dedi sonra bugün dinlen diğer üç gün arka arkaya birlikte olun sonrasında gün aşırı olsun 11 güne tamamlayın dedi ağır iş yapma dedi günün geçerse gel test yapalım geçmesse ikinci tedavi için adetin 2. Günü gel dedi

canım 12. gün bile belli oluyormuş ha 14. gün ha 15. gün git yaptır :) ben bile heyecanladım resmen ,hadi güzel haberlerini bekliyoruz ilk güzel haberi senden alalım inşallah sonrasında peşpeşe gelir inşallahhhh

Güzel dualarınız için sağolun.Bugün kandil, herkes için dua edeceğim. Allah hepimize nasip etsin.
Ben 1 hafta kadar göbekten bir hormon iğnesi yaptım, yumurtaların sağlıklı büyümesi için, sonra çatlatma iğnesi yaptım, 1 gün ara verdi doktor.Çatlatma iğnesi olduktan 36 saat sonra aşılama oldu.Aşılama sonrası çok şiddetli karın ve rahim ağrısı çektim.Minoset içtim.Doktorum tavsiye etti içebilirsin dedi. Ağrılarım 1 hafta kadar sürdü, son 5 gündür şikayetim yok.Göğüslerimde büyüme oldu.Ama regly olacağım zaman da büyüyor.Ümitlenmek ve sonrasında üzülmek istemiyorum.
Aşılama sonrası doktorum ağır kaldırma, ani hareketler yapma, stress ten alkolden ve sigara dan uzak dur dedi.Ben dikkat ettim, bakalım sonuç ne olacak.

Amiinnnnnnn inşallah..Ezan okunuyor şuan..Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Allah isteyen kimseye yokluğunu aratmasın.

Nasıl oldu sonrasında? Ilaç falan kullandın mı? Ben bugün oldum 14.gün cuma kan vermek istiyorum bende Allah izin verirse adet olmazsam
Hadi hayırlısı olsun, bugün tahlil yaptırsaydın keşke..Ben hiç bir ilaç kullanmadım, sadece hamilelik oluşursa diye folik asit ve vajinadan uygulanan bir fitil kullanmaya başladım, doktorum tavsiye etti.Bu fitil progesteron hormonu, rahime tutunması için, 13. gündür yalnızca bunları kullandım.

Ben aşılama sonrası 1 saat yattım, sonra ayağa kalktım.Doktorum hiç kıpırdatmadan yatağa aldırdı beni.Sonra eve gidip 2 gün dinlen uzan dedi.Aynı crinone jel verdi.15 gün kullan sonra test yaptır dedi.15 Gün iş yapma ağır kaldırma vs diye uyardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…