Canım öyle özel bir sey yok, zaten çok kısa sürüyor işlem. Bence tek dikkat edilmesi gereken doktoru iyi dinlemek. Aşılamadan snra birliktelik olacak mı, ilaç kullanılacak mı evetse ne zaman nasıl bunları iyi sor öğren. Allah'ın izniyle tutar inşallahMerhaba kızlar bende yarın sabah aşılama yaptırıcam. Çok heyecanlıyım. Nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım var mı Önerileriniz?
Bize de pazartesi yaz hemen :)) ümit ol inş hepimizeooo vallahi canım ben bu gazla pazartesi soluğu sağlık ocağında alırım salıda size inşallah müjdeli haberimi veririm :))
Merhaba kızlar bende yarın sabah aşılama yaptırıcam. Çok heyecanlıyım. Nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım var mı Önerileriniz?
Inşallah tutar. O an heyecanla doktoru çok dikkatli dinlemeliyim insan unutuyor valla.Canım öyle özel bir sey yok, zaten çok kısa sürüyor işlem. Bence tek dikkat edilmesi gereken doktoru iyi dinlemek. Aşılamadan snra birliktelik olacak mı, ilaç kullanılacak mı evetse ne zaman nasıl bunları iyi sor öğren. Allah'ın izniyle tutar inşallah
Ben iğneyi bu sabah vuruldum yarın sabah aşılama. Bakalım ne dicek yarın ilişki yada ilaç konusunda? Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Benim ilk kez aşılama olucak ve çok ani oldu hiçbişey bilmiyormCanım bana cumartesi çatlama iğnesi vurup ilişki dedi pazartesi aşılama yaptı idrara sıkışık bekliyorsun beni 5 dk yatırdı sonra bugün dinlen yarından sonra günlük hayatına dön bugün ilişkiye girme yarından itibaren 1 hafta gün aşırı ilişkiye gir 12 gün sonra gel dedi ilaç falan da vermedi
Benim yanımda eşim de girdi, belki senin de girer o dinler yardımcı olur sana:))Inşallah tutar. O an heyecanla doktoru çok dikkatli dinlemeliyim insan unutuyor valla.
Aynen öyle. Özel hastaneler iyi ama bu kadar parayi cebe indiriyolar, dua ediyorum Allahım ne olur tutsun , hiç paramiz kalmadı halimizi sen görüyorsun diyorumneden bu kadar pahali bu gobekten igne, insanlarin cocuk ozlemuni kullanip bu kadar para aliyorlar, iki gun once eczaneden 84 dolara aldim, yazik ya
aslinda sadece Allaha kalmis halimiz. ol derse olur. Abd nin en iyi doktorlarindan birine gittim, 12 gunde 2kez 5 dakika karsilastik, hatta benim durumumu onemsemedi bile. Insallah ol der ve hayirlisiyla olur!!!Aynen öyle. Özel hastaneler iyi ama bu kadar parayi cebe indiriyolar, dua ediyorum Allahım ne olur tutsun , hiç paramiz kalmadı halimizi sen görüyorsun diyorum
Ben iğneyi bu sabah vuruldum yarın sabah aşılama. Bakalım ne dicek yarın ilişki yada ilaç konusunda? Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Benim ilk kez aşılama olucak ve çok ani oldu hiçbişey bilmiyorm
Amin . Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese çektirmeden versinaslinda sadece Allaha kalmis halimiz. ol derse olur. Abd nin en iyi doktorlarindan birine gittim, 12 gunde 2kez 5 dakika karsilastik, hatta benim durumumu onemsemedi bile. Insallah ol der ve hayirlisiyla olur!!!
Günaydın :)))9.güne günaydin melekler :)
Vajinal jel nasıl bişey ?Kızlar bişey sorucam ya bu vajinal jel kullanıyorum ya o abdest bozar mı yani yarın ben namaza başlamayı düşünüyordum ama