Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar bende yarın sabah aşılama yaptırıcam. Çok heyecanlıyım. Nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım var mı Önerileriniz?
Canım öyle özel bir sey yok, zaten çok kısa sürüyor işlem. Bence tek dikkat edilmesi gereken doktoru iyi dinlemek. Aşılamadan snra birliktelik olacak mı, ilaç kullanılacak mı evetse ne zaman nasıl bunları iyi sor öğren. Allah'ın izniyle tutar inşallah

Merhaba kızlar bende yarın sabah aşılama yaptırıcam. Çok heyecanlıyım. Nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım var mı Önerileriniz?

Canım bana cumartesi çatlama iğnesi vurup ilişki dedi pazartesi aşılama yaptı idrara sıkışık bekliyorsun beni 5 dk yatırdı sonra bugün dinlen yarından sonra günlük hayatına dön bugün ilişkiye girme yarından itibaren 1 hafta gün aşırı ilişkiye gir 12 gün sonra gel dedi ilaç falan da vermedi

Canım öyle özel bir sey yok, zaten çok kısa sürüyor işlem. Bence tek dikkat edilmesi gereken doktoru iyi dinlemek. Aşılamadan snra birliktelik olacak mı, ilaç kullanılacak mı evetse ne zaman nasıl bunları iyi sor öğren. Allah'ın izniyle tutar inşallah
Inşallah tutar. O an heyecanla doktoru çok dikkatli dinlemeliyim insan unutuyor valla.

Canım bana cumartesi çatlama iğnesi vurup ilişki dedi pazartesi aşılama yaptı idrara sıkışık bekliyorsun beni 5 dk yatırdı sonra bugün dinlen yarından sonra günlük hayatına dön bugün ilişkiye girme yarından itibaren 1 hafta gün aşırı ilişkiye gir 12 gün sonra gel dedi ilaç falan da vermedi
Ben iğneyi bu sabah vuruldum yarın sabah aşılama. Bakalım ne dicek yarın ilişki yada ilaç konusunda? Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Benim ilk kez aşılama olucak ve çok ani oldu hiçbişey bilmiyorm

neden bu kadar pahali bu gobekten igne, insanlarin cocuk ozlemuni kullanip bu kadar para aliyorlar, iki gun once eczaneden 84 dolara aldim, yazik ya
Aynen öyle. Özel hastaneler iyi ama bu kadar parayi cebe indiriyolar, dua ediyorum Allahım ne olur tutsun , hiç paramiz kalmadı halimizi sen görüyorsun diyorum

Aynen öyle. Özel hastaneler iyi ama bu kadar parayi cebe indiriyolar, dua ediyorum Allahım ne olur tutsun , hiç paramiz kalmadı halimizi sen görüyorsun diyorum
aslinda sadece Allaha kalmis halimiz. ol derse olur. Abd nin en iyi doktorlarindan birine gittim, 12 gunde 2kez 5 dakika karsilastik, hatta benim durumumu onemsemedi bile. Insallah ol der ve hayirlisiyla olur!!!

Ben iğneyi bu sabah vuruldum yarın sabah aşılama. Bakalım ne dicek yarın ilişki yada ilaç konusunda? Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Benim ilk kez aşılama olucak ve çok ani oldu hiçbişey bilmiyorm

Benimde ilk aşılamam ben iğneyi akşam 11 de vurdum bi de misafirim vardı allahtan 11 i 5 geçe gittiler hemen eşime vurdurdum aslında hastanede vurdurmak istemiştim yanlış olmasın diye hemşire ye sordum böyle vurdum doğru mu diye doğrudur dedi inşallah bi aksilik çıkmaz hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz :anneadayı:

aslinda sadece Allaha kalmis halimiz. ol derse olur. Abd nin en iyi doktorlarindan birine gittim, 12 gunde 2kez 5 dakika karsilastik, hatta benim durumumu onemsemedi bile. Insallah ol der ve hayirlisiyla olur!!!
Amin . Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese çektirmeden versin

Kızlar bişey sorucam ya bu vajinal jel kullanıyorum ya o abdest bozar mı yani yarın ben namaza başlamayı düşünüyordum ama

11. günüm bugün. Dünden itibaren çok yoğun bel ağrım var afedersiniz ama aşırı gazım ve ishal durumum var :) arada özellikle sol göğsüme çok ani sancılar girip çıkıyor ama devamlı olan bir ağrı yok. Doktorumu aradım ilaç almamamı söyledi yediklerime dikkat ediyorum. Adet olmadan öncede böyle bel ağrım olurdu içimi korku kapladı inşallah bu sefer tersi olur :) Hepinize hayırlı kandiller Rabbim bu mübarek günün hürmetine yüzlerimizi güldürür inşallah.

Herkese Hayırlı Kandiller kızlar, bu mubarek günde herkesin içinden geçip temenni ettiği şeylerin kabul olması dileğiyle,bugün 9. güne girdim belirti olarakta cildimdeki kuruluk ve pullanma devam ediyor ona binayen ,ağızda ve burunda kuruluk olmaya başladı hatta sabah sanırım kuruluk nedeniyle burnum kanadı,akıntım devam ediyor yanlız hafif krem rengine dönmüş durumda ,idrarımda dünden beri daha koyu renkte olmaya başladı, onun dışında da dün akşam saatlerinde ve bu sabah adet olduğumdaki yaşadığım kasık ve bel ağrısı, bacaklarımda karıncalanma hissi oldu ve adet olcam sandım neyseki olmadım bende belirti olabileceğini düşündüğüm ve hissettiğim şeyler bunlar umutlu bekleyişe devamm ediyoruz...Bu mübarek günde hepimiz için önce hayırlısı inşallahh..

Son düzenleme:
X