- 14 Mayıs 2014
- 349
- 222
Malesef bnde.. :\malesef, 2gundur 2,3 tane ictim,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef bnde.. :\malesef, 2gundur 2,3 tane ictim,
Insallah cnm...bugun 6. Gun ve coj yogun beyaz akintim varselam nasilsin, bikac gun olmus asilaman olali. kahve spot bendede oldu, doktorun siringanin ucuyla rahim duvarini kanatmasindan olabikecek bisey, onemseme, rahim icine 1hafta sonra yerlescek insallah bebisin
İyiyemi isaret beyaz akntı ?Insallah cnm...bugun 6. Gun ve coj yogun beyaz akintim var
Bilmiyorum cnmİyiyemi isaret beyaz akntı ?
Bende iciyorum sigara...Malesef bnde.. :\
750-1000 2-3 kutu iğnenin fiyatınır sanırım,gonal-f kutusu 360/320 arası deişiyor(ben 320 ye aldım mesela) yani tamamı o kadar tutuyor,kaç kutu kullanacağın ise yumurtalarınla alakalı.neden bu kadar pahali bu gobekten igne, insanlarin cocuk ozlemuni kullanip bu kadar para aliyorlar, iki gun once eczaneden 84 dolara aldim, yazik ya
İnsallah tiksiniriz...Bende iciyorum sigara...
akinti guzel, calisma var demekki, bugunlerin cok kiymetli bebisin yerlescek rahime, dikkat et, yorma kendini.Insallah cnm...bugun 6. Gun ve coj yogun beyaz akintim var
enn buyuk dilegim, tiksinip vazgecmekk au sigara illetindenİnsallah tiksiniriz...
senin de ilk gunlerin agri oldu mu cok, benim ilaci aldigim gunden buyana agri var, asilamadan buyana hep agri, gobegim asagi cekiliyor surekli, baya calisma var bakalimİnsallah tiksiniriz...
İlk geldigimde rahmim disina ckcak gibi oluyordu cok agrm vrdi ihneden oluyormus doktor agri yumurta catladğndan olur demsti ins tutar hepimizin mutluluğu brbr yasarz inssenin de ilk gunlerin agri oldu mu cok, benim ilaci aldigim gunden buyana agri var, asilamadan buyana hep agri, gobegim asagi cekiliyor surekli, baya calisma var bakalim
insallah, kac yumurtan vardi, boyutlari nelerdi?İlk geldigimde rahmim disina ckcak gibi oluyordu cok agrm vrdi ihneden oluyormus doktor agri yumurta catladğndan olur demsti ins tutar hepimizin mutluluğu brbr yasarz ins
Cnm kac yumrta oldunu blmyrm doktor solemedi soyldysede heycndan duymamamsmdr ama sağ 20 sol 22 mmm senin.insallah, kac yumurtan vardi, boyutlari nelerdi?
benim gelismis 2taneydi, 23mm ve 24mmCnm kac yumrta oldunu blmyrm doktor solemedi soyldysede heycndan duymamamsmdr ama sağ 20 sol 22 mmm senin.
masallah cnm :) tutar insbenim gelismis 2taneydi, 23mm ve 24mm
12.gün idrarda çıkmayabilir ama kanda kesin öıkar bence:)) ben de ayın 24ünde hemen kan testine gidicem. İnşallah sonuç yüzümüzü güldürür canım
canım sana 14.gün mü test yap dediler? Bana 12.gün dediler
Merhaba kızlar bende yarın sabah aşılama yaptırıcam. Çok heyecanlıyım. Nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım var mı Önerileriniz?12. Gün gel dediler bana canım