Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım herkes güzel haberler alıp verir ben bilmiyorum rahim duvar kalınlığı kaç hayırlısı ya bende sadece din dinlendim bugün de öyle aman aman iş yapmadım zaten bana sadece crinone jel verdi Bebeğin rahme kolay tutulması için o kadar bende de belirti var ama tabi ki bu gebelik işareti değil çünkü çatlatma iğnesi etkisi. O da zaten bir haftaya geçiyo hiç belirti aramıyorum kendimde

neden bu kadar pahali bu gobekten igne, insanlarin cocuk ozlemuni kullanip bu kadar para aliyorlar, iki gun once eczaneden 84 dolara aldim, yazik ya
750-1000 2-3 kutu iğnenin fiyatınır sanırım,gonal-f kutusu 360/320 arası deişiyor(ben 320 ye aldım mesela) yani tamamı o kadar tutuyor,kaç kutu kullanacağın ise yumurtalarınla alakalı.

senin de ilk gunlerin agri oldu mu cok, benim ilaci aldigim gunden buyana agri var, asilamadan buyana hep agri, gobegim asagi cekiliyor surekli, baya calisma var bakalim
İlk geldigimde rahmim disina ckcak gibi oluyordu cok agrm vrdi ihneden oluyormus doktor agri yumurta catladğndan olur demsti ins tutar hepimizin mutluluğu brbr yasarz ins

12.gün idrarda çıkmayabilir ama kanda kesin öıkar bence:)) ben de ayın 24ünde hemen kan testine gidicem. İnşallah sonuç yüzümüzü güldürür canım

ooo vallahi canım ben bu gazla pazartesi soluğu sağlık ocağında alırım salıda size inşallah müjdeli haberimi veririm :))

son gune gelinmis, dua edin, sakin olun, eve geldiginizde isinizi kolaylastiracak ufak tefek seyleri hazirlayin, iyi sanslar

X