Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
12.gün idrarda çıkmayabilir ama kanda kesin öıkar bence:)) ben de ayın 24ünde hemen kan testine gidicem. İnşallah sonuç yüzümüzü güldürür canım

Dr un dedigi de 750-1000 arası iğne canım göbekten vurucaz , bu iğne Hastanemizde 750-1000 lira dedi. Belki çatlatma iğnesidir, fiyatı aynıdır belki
neden bu kadar pahali bu gobekten igne, insanlarin cocuk ozlemuni kullanip bu kadar para aliyorlar, iki gun once eczaneden 84 dolara aldim, yazik ya

Insallah cnm dr cok umutluydu ama belli olmaz rabbimin ol demesi lazim kanama kafami karistrdi
selam nasilsin, bikac gun olmus asilaman olali. kahve spot bendede oldu, doktorun siringanin ucuyla rahim duvarini kanatmasindan olabikecek bisey, onemseme, rahim icine 1hafta sonra yerlescek insallah bebisin

Herhangi bir belirtisi olan var mı arkadaşlar? Benim ilk iki gün hafif kasık ağrım oldu sonra kesildi 9. güne kadar hiç bir belirtim olmadı. Dün sadece bel ağrım oldu bugünde devam ediyor.
asilamadan 7-10gun sonra baslayan, adet sancisi gibi agrilar umut vericii, hadi hayirlisi

simdiden hayirli ugurlu olsun, neler yapiyorsun, dinleniyormusun, ben iki gundur yatiyorum, zaten hareket edince vok sancim oluyor sanirim halen yumurtalarin etkisi, neler yiyip iciyorsun?rahim duvari kalinligin kacti? benimki 4gun once 5.4 tu ona biraz canim skldi

Bn 3 gun dinlendm cnm ilk agrlarm vrdi azaldi brz yiyip icmem ayni belm agryor brz ayakta fzls drnca rahim duvari 9du cnm

senin belirtiler cok umut verici, kendini hic yorma, aspirin aliyormusun, bebis tutunuyorsa devamini desteklemek lazim. ilk gebeligin mi olucak
benim bir 6haftalik kalp atisi olmayan dusugum oldu
Ağrilar azaldi ama solda oluyor genlde Allahim tum evlat isteyenlere cifter cifter nasip eder inss

Kalin olmasi iyimi cnm? Blmyordum :)
evet,8-15mm bebgin yerlesmesi icin ideal, birde bu aldigimiz yumurta yapicilar, ve sigara da inceltiyor, oyuzden B6 ve aspirin alinir, hatta gobek masaji yapiliyor asilamadan ince kan gitsin diye, ben hem turkiyenin hemde amerikanin formlarini okuyor 15gundur, ama malesef turkler bi cok seyi yazmiyor belki biliyorlar ama

Hepimiz icin hayirlisi cnm geç olsun hayirli olsun . sigara kullaniyormusun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…