12.gün idrarda çıkmayabilir ama kanda kesin öıkar bence:)) ben de ayın 24ünde hemen kan testine gidicem. İnşallah sonuç yüzümüzü güldürür canımYok canım bana dr adet günün geçince test yaparsın dedi benimde adet günüm yaklaşık o zamanlara denk geliyor ama 12. günü belli olursa ben pazartesi yapayım testimi :) zaten sabırsızlıktan ve meraktan ölüyorum
neden bu kadar pahali bu gobekten igne, insanlarin cocuk ozlemuni kullanip bu kadar para aliyorlar, iki gun once eczaneden 84 dolara aldim, yazik yaDr un dedigi de 750-1000 arası iğne canım göbekten vurucaz , bu iğne Hastanemizde 750-1000 lira dedi. Belki çatlatma iğnesidir, fiyatı aynıdır belki
selam nasilsin, bikac gun olmus asilaman olali. kahve spot bendede oldu, doktorun siringanin ucuyla rahim duvarini kanatmasindan olabikecek bisey, onemseme, rahim icine 1hafta sonra yerlescek insallah bebisinInsallah cnm dr cok umutluydu ama belli olmaz rabbimin ol demesi lazim kanama kafami karistrdi
simdiden tebrikler, benim de 2.gunum bugun:)En geç haber alacak da benim :)) 2. Günüm
asilamadan 7-10gun sonra baslayan, adet sancisi gibi agrilar umut vericii, hadi hayirlisiHerhangi bir belirtisi olan var mı arkadaşlar? Benim ilk iki gün hafif kasık ağrım oldu sonra kesildi 9. güne kadar hiç bir belirtim olmadı. Dün sadece bel ağrım oldu bugünde devam ediyor.
İlk asilamanmi cnmasilamadan 7-10gun sonra baslayan, adet sancisi gibi agrilar umut vericii, hadi hayirlisi
evet ilk asilamam, senin?İlk asilamanmi cnm
Benimdeevet ilk asilamam, senin?
simdiden hayirli ugurlu olsun, neler yapiyorsun, dinleniyormusun, ben iki gundur yatiyorum, zaten hareket edince vok sancim oluyor sanirim halen yumurtalarin etkisi, neler yiyip iciyorsun?rahim duvari kalinligin kacti? benimki 4gun once 5.4 tu ona biraz canim skldiBenimde
senin belirtiler cok umut verici, kendini hic yorma, aspirin aliyormusun, bebis tutunuyorsa devamini desteklemek lazim. ilk gebeligin mi olucakBenimde
Bn 3 gun dinlendm cnm ilk agrlarm vrdi azaldi brz yiyip icmem ayni belm agryor brz ayakta fzls drnca rahim duvari 9du cnmsimdiden hayirli ugurlu olsun, neler yapiyorsun, dinleniyormusun, ben iki gundur yatiyorum, zaten hareket edince vok sancim oluyor sanirim halen yumurtalarin etkisi, neler yiyip iciyorsun?rahim duvari kalinligin kacti? benimki 4gun once 5.4 tu ona biraz canim skldi
Ağrilar azaldi ama solda oluyor genlde Allahim tum evlat isteyenlere cifter cifter nasip eder insssenin belirtiler cok umut verici, kendini hic yorma, aspirin aliyormusun, bebis tutunuyorsa devamini desteklemek lazim. ilk gebeligin mi olucak
benim bir 6haftalik kalp atisi olmayan dusugum oldu
insallahAğrilar azaldi ama solda oluyor genlde Allahim tum evlat isteyenlere cifter cifter nasip eder inss
Rahim duvari endometrum dmi cnminsallah
evet senin kalinlik supermis masallah, benimki gunde 1-2mm buyumusse 8 olmustur, estrojen seviyem yuksek oldugu icin ilacta vermek istemediRahim duvari endometrum dmi cnm
Kalin olmasi iyimi cnm? Blmyordum :)evet senin kalinlik supermis masallah, benimki gunde 1-2mm buyumusse 8 olmustur, estrojen seviyem yuksek oldugu icin ilacta vermek istemedi
evet,8-15mm bebgin yerlesmesi icin ideal, birde bu aldigimiz yumurta yapicilar, ve sigara da inceltiyor, oyuzden B6 ve aspirin alinir, hatta gobek masaji yapiliyor asilamadan ince kan gitsin diye, ben hem turkiyenin hemde amerikanin formlarini okuyor 15gundur, ama malesef turkler bi cok seyi yazmiyor belki biliyorlar amaKalin olmasi iyimi cnm? Blmyordum :)
Hepimiz icin hayirlisi cnm geç olsun hayirli olsun . sigara kullaniyormusun cnmevet,8-15mm bebgin yerlesmesi icin ideal, birde bu aldigimiz yumurta yapicilar, ve sigara da inceltiyor, oyuzden B6 ve aspirin alinir, hatta gobek masaji yapiliyor asilamadan ince kan gitsin diye, ben hem turkiyenin hemde amerikanin formlarini okuyor 15gundur, ama malesef turkler bi cok seyi yazmiyor belki biliyorlar ama
malesef, 2gundur 2,3 tane ictim,Hepimiz icin hayirlisi cnm geç olsun hayirli olsun . sigara kullaniyormusun cnm