- 13 Aralık 2013
- 666
- 703
- 158
kızlarrrrr size çok güzel bir haberim var :) :) :)
benimkiler ikizmişş.. :)bugün doktora gittik kalp atışları da var çok şükür.. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.
progestan verdi. fitil olarak kullanmam gerekiyormuş kullananlar yardımcı olur mu nasıl oluyor? çok mu içeri koymak gerekiyor?[/QUOTE
Canım çok tebrik ederim cok sewındım valla.ikizler sana mutluluklar güzellikler getirsin..Allahım hepimizin bebişlerini bizlere bağışlansın ....âmin
amin canım hepimiz inş.Yanlış düşünüyorum farkındayım aslında ama düşününce seninkide ayrı bi mutluluk yaa Allah mutluluğunuzu bozmasın canım bebişlerini sağlıklı sıhhatli al inşallah kucağına
Şu rüyasında çift sarılı yumurta gören senmiydin canım.Allah ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bende progestanı vajinal kullanıyorum, zaten ilaç yumuşak olduğu için rahat atılıyor e biraz ileri itmek lazım tabi.En az yarım saat kadar yat ki etkisini göstersin.Poponun altına yastıkta koyabilirsin.kızlarrrrr size çok güzel bir haberim var :) :) :)
benimkiler ikizmişş.. :)bugün doktora gittik kalp atışları da var çok şükür.. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.
progestan verdi. fitil olarak kullanmam gerekiyormuş kullananlar yardımcı olur mu nasıl oluyor? çok mu içeri koymak gerekiyor?
Cok sevindim hayirlisiyla kucagina alirsin ikidini de ins, bizdecok istiyorduk ikikz, benim babam esimin de annesi ikiz ama kismet, ikiz olsa soylerdi herhalde doktorum..ilk kontrolun muydu?kızlarrrrr size çok güzel bir haberim var :) :) :)
progestan verdi. fitil olarak kullanmam gerekiyormuş kullananlar yardımcı olur mu nasıl oluyor? çok mu içeri koymak gerekiyor?
Hayirli olsn bnde fitil gibi kullaniyotum parmaginla iceri ic o gidiyo zatn hmn kalkmakızlarrrrr size çok güzel bir haberim var :) :) :)
cok tesekkur ederim cevabin icin ister istemez korkuyor insanRahim ağrıları gelişen rahmi tutan kasların gerginleşmesi nedeni ile meydana gelir ve ilk gebeliklerde erken haftalarda daha çok rahim ağrıları olur normal yani...
ben değilim canım rüyayı gören. ilaç konusundaki tavsiyen için teşekkür ederim :) inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızŞu rüyasında çift sarılı yumurta gören senmiydin canım.Allah ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bende progestanı vajinal kullanıyorum, zaten ilaç yumuşak olduğu için rahat atılıyor e biraz ileri itmek lazım tabi.En az yarım saat kadar yat ki etkisini göstersin.Poponun altına yastıkta koyabilirsin.
ilk kontrolümde benim de tek göründü. bugün 2. ye gittim ve çok şaşırdık :) ikisini de gördüm çok şükür. çok teşekkür ederim canım.Cok sevindim hayirlisiyla kucagina alirsin ikidini de ins, bizdecok istiyorduk ikikz, benim babam esimin de annesi ikiz ama kismet, ikiz olsa soylerdi herhalde doktorum..ilk kontrolun muydu?
teşekkür ederim canım tavsiyen için.. senin kanaman mı vardı?Hayirli olsn bnde fitil gibi kullaniyotum parmaginla iceri ic o gidiyo zatn hmn kalkma
bende yarin 9.haftaya giricem insallah benimde siddetli degildi ama ilk gebeligim kalbinin durmasiyla sonlandigi icin bi belirti olsa korkuyorum olmasa yolunda gitmeyen biseymi var acaba diye yine korkuyorum. Allaha emanet cumlemizin bebekleriKaçıncı haftandasın bilemiyorum ama benim de 9. haftaya kadar ara ara ağrım oldu fakat çok siddetli deildi oyüzdn yanlış yönlendirmek istemem doktorunla bi görüş istersen
ilk kontrolümde benim de tek göründü. bugün 2. ye gittim ve çok şaşırdık :) ikisini de gördüm çok şükür. çok teşekkür ederim canım.
Kadin dogum hastanelerindr ucretsz ikili test yapiyolar bn daha once yaptirmistm 60 tl bide muayene parasi verdim 10 gunde ciikmsti sonuclar bnde uc hafta sonra gitcem nasip olursa ozamn yapacak bide alttan muayene olcm rahim yolumu olcucek doktor rahim yetmezligi olabilirmis ona gore dikis atacak rahim agzina progestana devam artik fitil gibi kullanicm iki aylik igne aldm karnim mosmor oldu
Öğretmen olan mayıs anneleri ikinci dönem ne zaman izne ayrılacaz? 37ye kadar çalışmamıza gerek yok galiba.
Merhaba bende ogretmenim, aslinda yaz tatili girmese calisabildigim kadar calisip sona atmak istiyordum izinleri ama bu durumda, calisabilir raporu almadan vakit gelince ayrilirim diye dusunuyorum, o da benim icin nisan basi falan olacak sanirim..peki yeni donem icin ne dusunuyorsun? Ucretsiz izin plani var mi?
Sizin baya yogunmus programiniz hocam, Allah yardimciniz olsun.benim 22 saat dersim var 3gune sigdirdilar sagolsunlar, yogun bi 3 gun ama 1 saat yolum oldugu icin, boylesi iyi oldu..umarim yogun bi programiniz olmazda rahat olursunuz sonucta maasa da en cok ihtiyac olan zamanlar, hakkimizda hayirlisi artik bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim da ins:)Canım Allah yardımcın olsun. Yazını okuyunca annem geldi aklıma. Midem çok . lanıyordu. Ne zor işmiş bu diye nazlanıyordum anneme. Dur daha, hem çekeceksin, hem de büyüyüp karşına geçecek ve çatır çatır san.cevap verecek dediAnnelik şimdiden zor. Allah hepimize hayırlı evlat versin.
Hocam merhaba. Ben 32'de ayrılacağım inşallah. Yaz tatiline denk geldiği için çalışmaya gerek yok dediğin gibi. Haftada kaç saat dersin var? Benim sınıf rehberliği ile birlikte 31 saat ve son saatlere doğru inanılmaz yorgun oluyorum, bel ağrılarım da artıyor
Ben ücretsiz izin düşünüyorum hocam. 2. dönem yeniden başlamayı düşünüyorum. Ama bebek de ben de iyi olursak ve 15 saat civarı ders verirlerse çalışabilirim gibi geliyor.
ben 2. Dönem komple çalışmayacağım inşallah. Şubatta raporla idare edicem mart başı 32 haftalık oluyor zaten inşallahÖğretmen olan mayıs anneleri ikinci dönem ne zaman izne ayrılacaz? 37ye kadar çalışmamıza gerek yok galiba.
Ayyyyy cok tatlisinizz buzde cok istedik ama.kesede tek.gorundu rabbim ona saglik versin. Hayirli olsun cok sevindim cok cici olur onlar simdiiiiikızlarrrrr size çok güzel bir haberim var :) :) :)
Benim o dönem çol oldu hatta ilişkide kanamam oldu. Tam bir hafta sonra ne kasık ne bel ağrısı kaldı. Şimdi yorulunca ağrıyor belim sadece. Ayaklarımı üşütüncede kasıklarım ağrıyorArkadaslar adet donemim geldi ve kasik-bel agrilarim artti.hatirliyorum bu konudan bahsetmistiniz sizde.sonra kendiliginfen gecti mi.cunku bende hic agri olmazdi.cok inceden agrim olurdu sadece
evet canım belli olmaz :) biz de çok şaşırdık :)ay simdi umutlandim bende, haftaya kontrolum var doktora sorayim, bi ihtimal belli mi olur :)
ilk gidişimde benimde tek göründü. 5 haftalıktı. bu gidişimde 2. kese de göründü :) çok mutlu olduk. kalp atışları da var çok şükür. 10 gün sonra tekrar gideceğim. sağlık sıhhat versin hepsine RabbimAyyyyy cok tatlisinizz buzde cok istedik ama.kesede tek.gorundu rabbim ona saglik versin. Hayirli olsun cok sevindim cok cici olur onlar simdiiiii
Cnm.keskeeee esim basimin etini yiyor hala iki taneymis gibi seviuo tek kese tek kalp atis duyduk hala inatla iki tane gibi seviyo diye diye icimde cogalttiracak vallahaailk gidişimde benimde tek göründü. 5 haftalıktı. bu gidişimde 2. kese de göründü :) çok mutlu olduk. kalp atışları da var çok şükür. 10 gün sonra tekrar gideceğim. sağlık sıhhat versin hepsine Rabbim
1 damla kanamam oldu o yuzden devamlı kullancamteşekkür ederim canım tavsiyen için.. senin kanaman mı vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?