2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
3 yaşında canım..eşim çoktandır istiyorda ben yeni ikna oldum..yakınında yardım edebilcek birileri varmı

diyetisyen hamile olduğunu biliyor değilmi? zencefil tazesi büyük marketlerde var..tozuda kurusuda oluyor marketlerde yada kurusu ve tozu aktarlarda var...ben hamile kaldıktan sonra emin olmadığımdan kullanmadım..zararı olabilir diye...çünkü bebeklerdede 2 yaşa kadarmıydı 1 yaşa kadarmıydı ne önerilmiyordu...

canım ilk gebeliğin o yüzden bu kadar düşünceli olman çok normal inan bende senin gibiydim ama sonra sonra geçiyor içini ferah tutmaya çalış ağrın olmadıkça doktorda herşey yolunda dediği sürece Allahın izniyle bişey olmaz kasık ağrısı çok normal nede olsa rahmin genişliyor benide ara ara baya yokluyor hatta bugün adet sancısı gibi belimde sancı hissettim ama hormonlar dorukta kendimize çok dikkat etmemiz gerekiyor

tabii zaten hamile olduğumu ogredıgımde gıttım zaten. bi araştırayım bakalım zrarı varsa bn de içmem zaten. sağol cvbın için:)

3 yaşında canım..eşim çoktandır istiyorda ben yeni ikna oldum..yakınında yardım edebilcek birileri varmı
maşallah canım Allah bağışlasın benim kayınvalideler yakınımda yardımcı olmaları gerekiyor artık ikinci minnak gelirse inşallah yoksa ben kesinlikle yapamam

tabii zaten hamile olduğumu ogredıgımde gıttım zaten. bi araştırayım bakalım zrarı varsa bn de içmem zaten. sağol cvbın için:)
Canin bende seninle ayni durumdayim surekli midrn havada ha geldi ha gelecek bugun dr soyledim bi ilac verdi oda hiçbir eczanede yok zofran 8mg lik devlet odemiyor ama cok rahatlatacak dedi pazartesi ise baslicam gecmezse mahfoldum

Inşallah canım benim :) senin de hareketleri başlar muhakkak. Çikolata yiyip gir içeri :)

İnşallah canım. Ayın 18'ini nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.

Herkes yazmış ama bana da doktor gerekirse parol al dedi canım.

Canım Bahçelideki Turgut Özal hastanesinde Hatice Hanım var. Bilgin var mı? Yengem onda doğum yaptı memnundu ama yine de sana da sorayım dedim. Ben doğumu ankarada yapmayacağım. 6. aya kadar kontrollerimde Hatice Hanıma gitmeyi düşünüyorum.

cevap için teşekkür ederim canim ilki düşüktü bunda ilk defa kalp atışını duydum bebeğimin öyle korkuyorum ki devam ediyor mu bir aksilik olur mu diye. Hayır belirtiler sürekli olsa kafam rahat olacak da bir gün var bir gün olmayınca tam kafaya takiyorum. . Bu evhamlarimiz geçse bi an once.. Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın. ..

Merhaba kızlar . Ense kalınlıgı testi hakkında ne düsünüyorsunuz. Benim doktorum bunu yaparız eger bi sorun cıkmazsa diger testlere gerek yok dedi.

Canım aslen Kırşehirliyim ama Antalyada yaşıyorum evet yol zorlucak ama şuan için durum böyle artık Allaha emanet hepimizin bebeği....

canim ne yaptin cok merak ettim seni
Canımmmmm şükür eve geldik veee kalp atışını duyduk miniğimin o kadar tatlıydı ki doktora söylüyorum bir daha dinleyebilir miyiz diye ve fotoğrafımızı aldık geldik sende inşallah en kisa zamanda duyarsın canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

selam kızlar bayramınız nasıl geçti bakalım
herkes iyidir umarım ben bayram boyunca giremedim cok yoğun yorucu bir bayram geçirdim ama cok cok güzeldi . memlekette bi enerji geliyor sanki bana evde sürekli yatarken sancı çekerken memlekette gayet enerjiktim . eşim bile inanamadı halime .
bayram güzeldide döner dönmez faranjit oldum gene yatıyorum . güneydoğu karıştığından eşimde eve gelemiyor pek çocuklarımla eyleniyoruz ödevler flan saat geçiriyoruz .
bu arada en son kanamam var sancm var demiştim 1haftanın sonunda kanamam durdu sancımda yok cok şükür haftaya tekrar bi hitmek istiyorum inşallah.
şu an da mayıs anneleri içide en ileri hamilelik 12. haftanın içinde olmalı yani cinsiyetleri öğrenmemize az kaldı 3-4 haftaya ilk cinsiyet haberleri gelir hadi hayırlısı

Oyyy ya insallah bende duyarim canim teyzesi yesin onu masallah kuzucuguma

Merhabalar, icmemen en guzeli tabi ama bana da bi arkadasima da doktorumuz parol icebilecegimizi soylemisti, zaten hafif bi ilac diye biliyorum parolu bende

Oyyy ya insallah bende duyarim canim teyzesi yesin onu masallah kuzucuguma
Yaaa biliyor musun çok güzel bir duygu mutlaka yanında mendil götür ben ilçe de oturuyorum merkezle aramız bir saat yol boyunca fotoğrafa bakıyorum bir de kalp atışını telefona kaydettik onu dinleyip dinleyip Ağlıyorum çok güzel yaa bir ay sonra gel dedi nasıl dayanacağım bilmiyorum inşallah şu hafta sonu gelir de senin bebişinin de kalp pit pitlerini duyarız yine Ağlıyorum ben ya çok duygusal oldum

Duygusallik bendede war hemenci agliyorum bende videoya cekecem canim senin ilk bebein mi nerdensin sakincasi yoksa adin ne kac yasindasin cok soru sordum dimi

kanamanın bitmesine sevindim...eşinin görevi neydi Allah yardımcısı olsun..bu arada ben 13. haftada öğrenmiştim..belki burdada erken öğrenen olur

Merhabalar, icmemen en guzeli tabi ama bana da bi arkadasima da doktorumuz parol icebilecegimizi soylemisti, zaten hafif bi ilac diye biliyorum parolu bende
evet canım dr a da sordum minoset veye parol alabılırsın dedu-uı.YINEDE cevabın için tesekkurler

Duygusallik bendede war hemenci agliyorum bende videoya cekecem canim senin ilk bebein mi nerdensin sakincasi yoksa adin ne kac yasindasin cok soru sordum dimi
yok canim gayet normal Yasim 23 iki yıllık evliyim ilk çocuğum inşallah hazirandan bu yana çocuk düşünmeye karar verdik ben okurken evlendik bu yüzden çocuğu ertelemek zorunda kaldık okul bitmişken de eve bir neşe gelsin istedik matematik öğretmeniyim adıyaman da oturuyoruz adım Feride aslen antepliyim eşim adıyamanli işte böyle Peki seni öğrensem bir mahsuru olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…