2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canim ilaci cok agir enfeksiyonlarda verir doktor. Bol bol su ic temizlenecektir kendiliginden. Ama sonuclari doktor gorsun tabi

Canim ilaci cok agir enfeksiyonlarda verir doktor. Bol bol su ic temizlenecektir kendiliginden. Ama sonuclari doktor gorsun tabi

haklısın canım evet bol su içiyorum inşallah geçer pazartesi kontrole gideceğim bakalım

Coraspi
Coraspin niye verdi canin

Canım Eskişehirli değilim ama bir ayağım orda hatta bu akşam oraya gidiyorum ben anadolu üniversitesinden formasyon alıyorum ocağın 2. haftasına kadar orda olucam bir doktorda ordan ayarladım....
dikkat et kendine canım..nekadar sürecek? yol senin için ilerde zorlayabilir...aslen nerelisin yada nerdesin?
canım bol su tüket dr. gerekirse ilaçta verebilir..ben önceki hamileliğimde idarar enfeksiyonu oldum dr. ilaç verdi..çok şükür sorunsuz geçti hamileliğim..tedavi edilmezsede tehlikeli canım...geçmiş olsun..

Kız erkek fark etmez tabi sağlıklı olsun da. Ama insan merak da ediyor cinsiyetini. Sen ne güzel keseyi gorcen. Ben daha onu da görmedim

ben gördüm şükür 5 haftalıkmış, muhtemel doğum tarihi 6 haziran ama sezeryan olduğum için mayıs sonu gibi doğum olacak inş :)
kız erkek farketmez tabi sonuçta evlat, can ayrım yapmak ne mümkün..ama benim gönlümden geçen kız allah biliyor, oğlum var bir de kızım olsun isterim, ama şunu biliyorum ki erkek de olsa kız da olsa çok seveceğim :)

Ya kızlar paranoyak olduk iyice belki de en çok ben. doktor bana bundan sonra ayda 1 görüşecez dedi 30 ekimde bi dahaki randevum midem sabahları kötüydü düzeldi goguslerimde de ağrım az arada bir kalkınca kasiklarim ağrıyor kanamam falan yok leke falan hiç olmadı yani ama yine de çok korkuyorum bebegimin kalp atışı devam ediyor mu falan diye. . Siz nasıl rahatliyosunuz kızlar bana da fikir verin ne olur çok düşünmek istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor herseyi ona bagliyorum. ..

ya arkadaşlar bazı sitelerde hamilelik haftamızı SAT'ın son gününe (kk'dagözüktüğü gibi), bazıları SAT'ın ilk gününe göre alıyor,arada 1 hafta oynuyor çok değil ama bu farklılık neden kaynaklanıyor?yani aslında hangisi doğru?benim doktorumda SAT'ın son gününe göre kk'daki gibi söylüyor

Riskim yok ama ne bileyim 3 ay beklesem mi diyorum,9 ay da böyle gidemez ya, ay kafam karıştı
canım benimde riskim yok..yinede belli döneme kadar izin vermişyor..sadece iske atmamak için..ama belki sen o dönemi atlatmışsındır..dr.una sosan iyi olur...seni en iyi o bilir..

hamilelik takvimi oluştururken satın ilk gününü girdim ben ve mesajlarımın altında yazan haftayla da uyumlu. dr da kk de aynı şekilde hesaplıyor, ben bir fark göremiyorum.

sağol canım evet bolbol içiyorum inşallah düzelir kısa zamanda senindemi ikinci gebeliğin canım?

hamilelik takvimi oluştururken satın ilk gününü girdim ben ve mesajlarımın altında yazan haftayla da uyumlu. dr da kk de aynı şekilde hesaplıyor, ben bir fark göremiyorum.

benim sat ın ilk günü 8 ağustos son günü 14 ağustos, ben 14 ü girmiştim yoksa 8 mi gireyim

mide bulantısından su içemiyorum. öyle çıkarmıyorum da ama ara ara her an bulanabiliyor. sıvı alınca daha cok bulanıyor. diyetisyen de zencefilli limon ılık suda çok iyi gelır mide bulantısına dedi. onu deneyeceğim olmazsa bi ara da. zencefili nerden bulacaksam :)

benim sat ın ilk günü 8 ağustos son günü 14 ağustos, ben 14 ü girmiştim yoksa 8 mi gireyim

walla son günü girmek aklıma bile gelmedi.:) doktorlar da son adet tarihinizin ilk gunu dıye soruyorlar çünkü. öyle gir bence.

4. gebelik 2. doğum olucak Allah nasip ederse :)

inşallah canım Allahım sağlıkla sihhatle kucağımıza almayı nasip etsin kaç yaşında ilk bebiş benimki daha 13 aylık çok erken hamile kaldım eşim beraber büyüsünler istedi hayırlısı böyleymiş diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…