kızlar idrar tahlilinde beyaz kan hücreleri yüksek çıktı(netten sonuçlara baktım) ufak bi idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum hiç ağrım sızım yok tahlil öyle çıkınca şok oldum şimdi tekrar kontrole gitmeye korkuyorum antibiyotik kullanmak istemiyorum üff çok canım sıkıldıama doktora gitmemek olmaz
canim ne yaptin cok merak ettim senicanımm ben çıkıyorum hastaneye gideceğim gelince seni haberdar ederim dua et öptüm
Canim ilaci cok agir enfeksiyonlarda verir doktor. Bol bol su ic temizlenecektir kendiliginden. Ama sonuclari doktor gorsun tabi
Coraspin niye verdi caninmrb.6 hafta 4 günlük hamileyim..40.haftam 31 mayıs a geliyor..acaba hazıran damı dogururum yoksa mayısta mı?
bide doktor dusuk onleyici PROGESTAN ılacı ve kan sulandırıcı CORASPIN verdi..kullanımmı kullanmıyımmı dıye dusunuyorum..ılac kullanmayı pek hos bakmıyorum..ne dersınız kızlar ?
dikkat et kendine canım..nekadar sürecek? yol senin için ilerde zorlayabilir...aslen nerelisin yada nerdesin?Canım Eskişehirli değilim ama bir ayağım orda hatta bu akşam oraya gidiyorum ben anadolu üniversitesinden formasyon alıyorum ocağın 2. haftasına kadar orda olucam bir doktorda ordan ayarladım....
canım bol su tüket dr. gerekirse ilaçta verebilir..ben önceki hamileliğimde idarar enfeksiyonu oldum dr. ilaç verdi..çok şükür sorunsuz geçti hamileliğim..tedavi edilmezsede tehlikeli canım...geçmiş olsun..kızlar idrar tahlilinde beyaz kan hücreleri yüksek çıktı(netten sonuçlara baktım) ufak bi idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum hiç ağrım sızım yok tahlil öyle çıkınca şok oldum şimdi tekrar kontrole gitmeye korkuyorum antibiyotik kullanmak istemiyorum üff çok canım sıkıldıama doktora gitmemek olmaz
arkadaşa sormuşsun ama ben bildiğim kadarıyla cevaplayayım..kan pıhtılaşması ihtimaline karşı veriyor..bebeğin kalp durmasını önlemek amaçlı..Coraspi
Coraspin niye verdi canin
Kız erkek fark etmez tabi sağlıklı olsun da. Ama insan merak da ediyor cinsiyetini. Sen ne güzel keseyi gorcen. Ben daha onu da görmedim
canım benimde riskim yok..yinede belli döneme kadar izin vermişyor..sadece iske atmamak için..ama belki sen o dönemi atlatmışsındır..dr.una sosan iyi olur...seni en iyi o bilir..Riskim yok ama ne bileyim 3 ay beklesem mi diyorum,9 ay da böyle gidemez ya, ay kafam karıştı
canım bol su tüket dr. gerekirse ilaçta verebilir..ben önceki hamileliğimde idarar enfeksiyonu oldum dr. ilaç verdi..çok şükür sorunsuz geçti hamileliğim..tedavi edilmezsede tehlikeli canım...geçmiş olsun..
hamilelik takvimi oluştururken satın ilk gününü girdim ben ve mesajlarımın altında yazan haftayla da uyumlu. dr da kk de aynı şekilde hesaplıyor, ben bir fark göremiyorum.
sağol canım evet bolbol içiyorum inşallah düzelir kısa zamanda senindemi ikinci gebeliğin canım?
benim sat ın ilk günü 8 ağustos son günü 14 ağustos, ben 14 ü girmiştim yoksa 8 mi gireyim
walla son günü girmek aklıma bile gelmedi.:) doktorlar da son adet tarihinizin ilk gunu dıye soruyorlar çünkü. öyle gir bence.
4. gebelik 2. doğum olucak Allah nasip ederse :)
Peki canımcanım benimde riskim yok..yinede belli döneme kadar izin vermişyor..sadece iske atmamak için..ama belki sen o dönemi atlatmışsındır..dr.una sosan iyi olur...seni en iyi o bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?