2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Alıntı yapamadım kızlar tablet sapitiyo arada :) bezmialeme gidiyorum ve 3 günde sonucum çıkıyor üniversite hastanesi çok da memnunum, arkadaşım maşallah miniklerimize, umarım gün gelir sutumuz nasıl çok olur diye konuşuruz kimse dr a giderken stres etmesin dua edin yeter kizceler tamam mı

kızlar beni de listeye eklermısınızz?
ismim asuman
sat:25 temmuz 2014
yaşadığım şehir:ankara
beklenen doğum 02. 05.2015 inş ilk bebişim olacak

buldum kızlar önceki mesajları aratmazsam sorarım :) kullanan varmış kk da memnunlarmış , ben alayım en iyisi bundan : ) memnun kalırsam yazarım size de kendinize çook iyi bakın öpüldünüz

Kız erkek fark etmez tabi sağlıklı olsun da. Ama insan merak da ediyor cinsiyetini. Sen ne güzel keseyi gorcen. Ben daha onu da görmedim

ii geceler kızlar bende yarın ilk kez doktora gideceğim inşallah bir sorun yoktur iyidir bebişim..
güzel haberlerini bekliyoruz...
Evet canım dediğin gibi bugün kalp atışlarını duyduk ve dış gebelik yok...
sevindim senin adına canım..eskişehirlimisin?
Günaydın bugün Dr. Kontrolumuz var çok heyecanlıyım biz büyüdük ya
güzel haberleriniz bekliyoruz canım..
sade minoset canım..plusı ağır daha kuvvetli diyorlar önermiyorlar...ama tabi dr.un en iyisini bilir..
çok güzel canım..maşallah kocamn olmuş..sen daha yeni gtimiştin dr.a sanırım..benmi yanlış hatırlıyorum..
19 ağustos canım saat 2 de randevum var dua et olur mu
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım..

canım bu ilaçları kızımdada kullndım şimdide kullanıyorum..progestan düşük ihtimaline karşı koruyor..coraspinde kalp durmasıonı önlemek için..

Kızlar ayıptır sorması ilişki konusunu napiyorsunuz
canım ben henüz 3 haftalıkken dr.e tel. bildirmiştim hamile olduğumu ve dr. ilişki yasak dedi..5 haftalık muayenemdede aynı şeyi tekrar etti..üstelik düşük durumuda olmadığı halde riske atmak istemedi..yarın tekrar gidicez bakalım ne diycek..bu dr.a kızımdada gitmiştim..o yasak kouyoyor yada serbest bırakıyor..ama her seferinde beni haberdar ediyor..

Canim ilişki bebeğe hiç zarar vermez istediğin daha yap (tabi düşük tehliken yoksa)

Biz ilk ay korkuyoduk ama şimdi eskisi gibi

Doktor abartmadiginiz surece byapin diyo

Riskim yok ama ne bileyim 3 ay beklesem mi diyorum,9 ay da böyle gidemez ya, ay kafam karıştı

Canım Eskişehirli değilim ama bir ayağım orda hatta bu akşam oraya gidiyorum ben anadolu üniversitesinden formasyon alıyorum ocağın 2. haftasına kadar orda olucam bir doktorda ordan ayarladım....

Saol canım,sen yaptırdınmı peki.Ben çiğköfteyi öncedende yiyemezdim korkudan kızamığındamı testi var bunu hiç bilmiyodum

kızlar idrar tahlilinde beyaz kan hücreleri yüksek çıktı(netten sonuçlara baktım) ufak bi idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum hiç ağrım sızım yok tahlil öyle çıkınca şok oldum şimdi tekrar kontrole gitmeye korkuyorum antibiyotik kullanmak istemiyorum üff çok canım sıkıldı ama doktora gitmemek olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…