Plusi degildi sanirim emin olamadim ya sadece minosette olabilirMinoset plus i onermisti bana doktorum cnm
canım minoset Yada parol olabılır dedı Dr da .plus olanından değilmiş yınede teşekkür ettimPlusi degildi sanirim emin olamadim ya sadece minosette olabilir
Canim plus degildir onu vermiyorlar sadesini iç eczane bile vermez zatenPlusi degildi sanirim emin olamadim ya sadece minosette olabilir
Muhakkak haberdar et beni bebisim haberlerini bekliyorum :-*canımm ben çıkıyorum hastaneye gideceğim gelince seni haberdar ederim dua et öptüm
Ben de göremedim henüz, bakalım yarın gidicem kontrole keseyi görmeyi planlıyoruz henüz çok küçük..
sen 14 haftalıkken gideceksen cinsiyeti büyük ihtimalle görebilir doktorun ama sana söyler mi bilmiyorum çoğu doktor emin olmak için 16 haftayı bekler..
ben oğlumda 12+3 de öğrenmiştim cinsiyeti kesin konuşmadı ama sinyali verdi, 14+4 de kesinleşti..
inşallah sen de öğrenirsin gittiğinde
Canim ilişki bebeğe hiç zarar vermez istediğin daha yap (tabi düşük tehliken yoksa)Kızlar ayıptır sorması ilişki konusunu napiyorsunuz
Doktor abartmadiginiz surece byapin diyoKızlar ayıptır sorması ilişki konusunu napiyorsunuz
güzel haberlerini bekliyoruz...ii geceler kızlar bende yarın ilk kez doktora gideceğim inşallah bir sorun yoktur iyidir bebişim..
sevindim senin adına canım..eskişehirlimisin?Evet canım dediğin gibi bugün kalp atışlarını duyduk ve dış gebelik yok...
güzel haberleriniz bekliyoruz canım..Günaydın bugün Dr. Kontrolumuz var çok heyecanlıyım biz büyüdük ya
sade minoset canım..plusı ağır daha kuvvetli diyorlar önermiyorlar...ama tabi dr.un en iyisini bilir..Günaydın güzel annecikler.Dün baş ağrısıyla yattım ewde ağrı kesıcı vardı fakat içime sinmedi içemedim.Hangi ağrı kesici kullanmam gerek bilen varmı ya da Dr un önerdığı kullanabilecegımız agrı kesiciler varmı
çok güzel canım..maşallah kocamn olmuş..sen daha yeni gtimiştin dr.a sanırım..benmi yanlış hatırlıyorum..Kızlar merhabaaaaaaaaa bugün dr a gittik tahlil sonuçlarım çok iyi bebeğim çok iyi 2.3 cm kalp atışını tekrar duyduk 21 inde 2 li teste gideceğiz paylaşmak istedim sizle allahım çok şükürler olsun :)
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım..19 ağustos canım saat 2 de randevum var dua et olur mu
canım bu ilaçları kızımdada kullndım şimdide kullanıyorum..progestan düşük ihtimaline karşı koruyor..coraspinde kalp durmasıonı önlemek için..mrb.6 hafta 4 günlük hamileyim..40.haftam 31 mayıs a geliyor..acaba hazıran damı dogururum yoksa mayısta mı?
bide doktor dusuk onleyici PROGESTAN ılacı ve kan sulandırıcı CORASPIN verdi..kullanımmı kullanmıyımmı dıye dusunuyorum..ılac kullanmayı pek hos bakmıyorum..ne dersınız kızlar ?
canım ben henüz 3 haftalıkken dr.e tel. bildirmiştim hamile olduğumu ve dr. ilişki yasak dedi..5 haftalık muayenemdede aynı şeyi tekrar etti..üstelik düşük durumuda olmadığı halde riske atmak istemedi..yarın tekrar gidicez bakalım ne diycek..bu dr.a kızımdada gitmiştim..o yasak kouyoyor yada serbest bırakıyor..ama her seferinde beni haberdar ediyor..Kızlar ayıptır sorması ilişki konusunu napiyorsunuz
Canim ilişki bebeğe hiç zarar vermez istediğin daha yap (tabi düşük tehliken yoksa)
Biz ilk ay korkuyoduk ama şimdi eskisi gibi
Doktor abartmadiginiz surece byapin diyo
Riskim yok ama ne bileyim 3 ay beklesem mi diyorum,9 ay da böyle gidemez ya, ay kafam karıştıcanım ben henüz 3 haftalıkken dr.e tel. bildirmiştim hamile olduğumu ve dr. ilişki yasak dedi..5 haftalık muayenemdede aynı şeyi tekrar etti..üstelik düşük durumuda olmadığı halde riske atmak istemedi..yarın tekrar gidicez bakalım ne diycek..bu dr.a kızımdada gitmiştim..o yasak kouyoyor yada serbest bırakıyor..ama her seferinde beni haberdar ediyor..
Canım Eskişehirli değilim ama bir ayağım orda hatta bu akşam oraya gidiyorum ben anadolu üniversitesinden formasyon alıyorum ocağın 2. haftasına kadar orda olucam bir doktorda ordan ayarladım....güzel haberlerini bekliyoruz...
sevindim senin adına canım..eskişehirlimisin?
güzel haberleriniz bekliyoruz canım..
sade minoset canım..plusı ağır daha kuvvetli diyorlar önermiyorlar...ama tabi dr.un en iyisini bilir..
çok güzel canım..maşallah kocamn olmuş..sen daha yeni gtimiştin dr.a sanırım..benmi yanlış hatırlıyorum..
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım..
canım bu ilaçları kızımdada kullndım şimdide kullanıyorum..progestan düşük ihtimaline karşı koruyor..coraspinde kalp durmasıonı önlemek için..
Saol canım,sen yaptırdınmı peki.Ben çiğköfteyi öncedende yiyemezdim korkudanbence cok önemli bir durum toxo.. cunku antepli bir arkadasım bebegini toxo'dan kaybetti. çiğ köfte falan tabi onların kültüründe cok yeniyo ya.. maddi durumları iyi ama işte virus dinlemiyoo. bi de kızamık öemli..
canım ikili test kaçıncı haftana denk geliyor?Riskim yok ama ne bileyim 3 ay beklesem mi diyorum,9 ay da böyle gidemez ya, ay kafam karıştı
11. Hafta canımcanım ikili test kaçıncı haftana denk geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?