2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bende sizin gibi gittim doktora sürat 5 karış adamda şaşırdı normalde güleç yüzlüyümdür ağzımı bıçak açmıyor. Eşimde benim stresime oda suratsız girdi odaya adam kalp atışlarını dinletiyo hala suratsızım adamın tebessüm yüzünde kuruduu valla tekrar gitmeye utanıyorum

Son adet tarihim 8 agustos. Yalnız doktorum 1 ekimde bebek 6+5 günlük diyince kafam karıştı. Yani ben 8 haftada olduğumu zannediyordum 7. Hafta dedi bana anlatabildim mi canım. Ben de acaba diyorum artık doktorun dediğine mi ekleme yapmalıyım yoksa son adet tarihine göre hesaplama devam mı etmeliyim..

Bnim belim ve yanlarim agriyo kizlar hafiften korkumdan yatiyorum bise olmasin diyr isten gelirkn iki torba tasidim hafifti ama belim agriyinca cok korktum sizdede var mi agri

Bnim belim ve yanlarim agriyo kizlar hafiften korkumdan yatiyorum bise olmasin diyr isten gelirkn iki torba tasidim hafifti ama belim agriyinca cok korktum sizdede var mi agri
Ara ara oluyo çok ayakta durunca bence merak edecek bişey yoktur ama ayaklarının altına yastık koyup uzaninca geçiyor biraz ya ...

CANIM ADETİNE GÖRE 7+5 MİŞSİN AMA DR. 1 HAFTA KÜÇÜK DEMİŞ ..KÜÇÜK DEMEMİŞTE YANİ 6+5 DEMİŞ..BENDEDE ÖYLE OLDU ..DAHA ÖNCEKİNDE ÖYLE OLDU..1 HAFTA GERİDEN GELİYORDU..GEÇ DÖLLENME OLABİŞLİR DEDİ DR. AMA SONRA SONRA ZAMANLA GÜNÜNÜ BULDU..1 HAFTADAN BİRŞEY OLMAZ..DR. KENDİ AYARLAR..ZATEN TESTLERDE YADA NE GEREKİYORSA DR. ŞUGÜN YAPMALISIN DER..AMA BENCE ZAMANLA GÜNÜNÜ TUTAR BEBEK..ŞUNUDA SÖYLİM BEBEĞİN BÜYÜKLÜĞÜNE GÖRE TAKİP EDİYORLAR..YANİ SENİN DEĞİŞİKLİK OLMAZSA DR.UN DEDİĞİ HAFTAYA GÖRE TAKİP EDİYOR..SATA GÖRE DEĞİL..

Canım çok teşekkür ederim ya çok açıklayıcı oldu benim için ben o zaman 8 haftaya girecem. Testler de doktorun dediğine göre olacak tabiki...

Ultrasonda sata göre daha küçük gözükebiliyor,banada öyle demişti.7+4'tü galiba gittiğimde,ya 6+3 yada 6+4 demişti hatırlayamadım.Satla birbirini tutmuyor herzaman.Zaten doktorun dediği gibi son adet tarihinde bi oluşum olmuyor,yumurtlamadan sonra başlıyor.Yinede hamilelik haftası sata göre hesaplanıyor,adetin başladığı gün hamile kabul ediliyosun yani,o ay gebelik olduysa.Sıkıntı yoktur yani için rahat olsun :)

Sağol canım ya sen şimdi 10 haftalik mi kabul ediyorsun gebeliğini mesela 9 mu ?

Kızlar kasiklarim ağrıyor az önce ayağa kalktım kramp girdi birden çok korktum. Neden oluyor ya

iyi akşamlar arkadaşlar...bu gün doktora gittik,satım 19 ağustostu ama bebek daha küçük görülüyor(1 hafta)6+3 günlük çıkıyor gebeliğim ultrasona göre, keseyi gördük yolluk kesesinide gördük ama kalp atışı duyamadık sizce normal mi geç duyan yada bu kadarlıkken kalp atışını duyamayan oldu mu?

Vajinal mı muayene oldun. Bence normal duyulmaması 8 e kadar duyamayan var

Kizlar 1 haftadir ruyamda surekli pazardayim ve yumurta aliyorum cift sarili ama ne demek acabaa

Kizlar benim cok fazla akintim var icime biseyler dustu sarimtrak ve cok hafif kahveli boyle olan varmı

Ayy çok sevindim senin adına canım,çok rahatlamışsındır.Hangi doktor bu arada merek ettim bu ilgili doktoru,uyandıralımmı falan ne güzel konuşmuş :) uyuyodu demekki bebecik :)
Evet Uyuyordu kalbini gördük atıyor ama hiç hareket etmiyordu. Uyandırdık prensesi :) küçücük şey nasıl elleri ayaklarini nasıl oynatıyor. ce nesi de oluşmuş gelişimi gayet iyi dedi. Hatta doğum tarihi de kaydı :) aslında nisanda olacakmış doğum ama ben size alıştığımız için gitmiyorum buradan :) doktorda Ablamın doktoru hastaneden dolayı gitmek istemiyordum. Hastane çevresi bayagi olaylı. Ama yapacak bir şey yok. :) darısı başınıza inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…