Bende sonuçları hemen alamayabilirim diye düşünmüştüm ama annem sormuş sağolsun. ertesi güne tüm sonuçları alır demişler. Umarım bir aksilik çıkmaz.cok güzel fikir ama sağlık ocağını bı ara da sor istersen teslerin hepsinin sonucunu ertesı gun verebılıyorlar mı dıye. cunku bazen bıraz gecıkmelı verebılıyorlar. belkı perşembe gel derler
doğru karar vermişim ozaman :) peki bu sağlık ocağında yapılan testlerin dışında başka test istemişlermiydi özelde sizden?
O testler için karnımızın aç veya tok olması önemli mi? Çünkü cumartesi randevum öğleden sonra. Sabah olmadığı için aç gidemeyeceğimburdan tüm 2015 mayıs annelerine sesleniyorum
hamilelik süreciniz boyunca daha önce hayatınızda yemediğiniz bir şeyin tadına sakın bakmayın,olurda bilmeden alerjiniz olursa kötü sonuçlara davetiye çıkarmayın.
evet istemişti, ek olarak idrar testi kan testi yaptırdı ama kanda bu sefer sağlık ocağında yapılan testte olmayan aklımda olanlar toxoplazma,hcv,hbs gibi testler istedi
O testler için karnımızın aç veya tok olması önemli mi? Çünkü cumartesi randevum öğleden sonra. Sabah olmadığı için aç gidemeyeceğim
Cevabınız için çok teşekkür ederim :) Hangi hastaneye gidiyorsunuz?2 saatlık açlık şeker testi için aç olman gerekir.eğer öğleden sonra ise sabah erken kahvaltı yaparsın öğlene kadar acıkırsın zaten.ben öğlen yemekten 3 saat sonra gitmiştim,yeterli demişlerdi.
Evet canım haklısın bide benimde 6 ayda coşarmış eziyete bak hayırlısı tabi...Canım bi belirti olmak ZORUNDAddeğil ki benim kuzenim de hep diyordu hiç bişey yok çok rahatım bu kadar kolay gecıyorsa ben hep hamile kalırım diye 6.aya geldi garibim bulantidan nefes alamadı. O zaman başladı her şey yani sıkma canını
Cevabınız için çok teşekkür ederim :) Hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Arkadaşlar merhaba hayırlı bayramlar bende sizin gibi 2015 mayıs annesi olucam şuan 7.haftadayım keseyi gördüm ama kalp atışları bu hafta duyulur mu yarın kontrolüm var ve hala içim rahat bir şekilde hamileyim diyemiyorum...
canım kalp atışını Allahın izniyle duymuşsundur...bu arada dış gebelik olması imkansız çünkü dış gebelikte zaten kese oluşmuyor..sende keseyi görmüşsün zaten..Hoşbulduk teşekkür ederim cevap verdiğiniz için randevum yarın 8 ekimde umarım duyarım dış gebelik olayından korkuyorum ayrıca bugün doğum günün eğer duyarsam kalp atışlarını en güzel hediyeyi 1 gün sonra almış olucam
İnsan eşi de yanında olsun istiyor ama sağlık olsun sıkma canını inşallah sorunsuz şekilde duyarız yavrumuzun kalp atışlarınıBenimde c.tesi gidecektik dr randewu almicakmis o gune cok moralim bozuldi caliscam demisti bana kontrole gittigimde simdi esim gelemicek cuma gidicem mecbur
Akropol hastanesi Bülent Bey doktorum. İlk hamileliğimde de Bülent Bey'e gitmiştim. Memnun kaldığım için başka doktor düşünmedim hiç. Yine oraya gideceğim. Orada içime sinmeyen tek ve en önemli şey yenidoğan ünitesinin olmaması.ne demek rica ederim. bende okuyarak bilgileniyorum,eğer bilgim kesin varsa seve seve de yardımcı olurum. doktorumun özel muayenehanesi var ben oraya gidiyorum,tahlillerimi de özel labaratuarda yaptırdım. yani şu an için hastanem yok,doğum içinde doktorumun anlaşmalı olduğu hastanelerin birinde yapıcam, siz?
Aslında yatmadan önce ya da akşam saatlerinde içsem iyi olacak, çünkü gündüzleri işyerinde yoğunluk nedeniyle bazen unutabilirim.
taze peynirde sorunolabiliyor diye duymuştum..köy peyniri taze peynirmi acaba? kahvaltı yaptığınız yeri tekrar arayıp nerden aldıklarını sorun..Kızlar bir şey soracağım. Bayramda Maşukiyeye kahvaltıya gittik Ordaki peynirleri çok beğendim ben de aldım. eve gelince aklıma geldi acaba o peynirler çiğ sütle mi yapılıyor diye. malum hamilelikte tehlikeli. Pastörize yememiz gerekiyor. Aldığım yerin numarasını bilmediğim için kahvaltı yaptığımız yeri aradım onlar bilmiyor. Biri köy peyniri, diğeri sepet (çerkez) peyniriymiş. Nasıl yapıldığını bilen varsa paylaşabilir mi lütfennn
İnsallah canim insallahhhİnsan eşi de yanında olsun istiyor ama sağlık olsun sıkma canını inşallah sorunsuz şekilde duyarız yavrumuzun kalp atışlarını
doktor istemese bile bazı tahliller gerekli diye düşünüyorum,aile hekiminede sorabilirsin,her doktor istemiyor anladığım kadarıylaarkadaşlar bir sorum olacak. ben 10 haftalık hamileyim. şimdiye kadar kontrollerde sadece ultrasonla bebeğe bakıldı. 10 haftaya kadar yaptırmam gereken test tahlil falan var mı. doktorum söylemedi ama ben bir eksik gedik olsun istemiyorum
Ayy çok sevindim senin adına canım,çok rahatlamışsındır.Hangi doktor bu arada merek ettim bu ilgili doktoru,uyandıralımmı falan ne güzel konuşmuş :) uyuyodu demekki bebecik :)Kızlar Merhaba :) ben doktordan ancak gelebildim :) yeni bir doktora gittim ve cok iyi bir doktor du belki yarım saat çocuğu anlattı gösterdi. Bir de uyuyor uyandıralım mi dedi bende tamam dedim. Ultrasonla bir iki sert dokunustan sonra gözlerime inanamadım. Bir hareket ediyor ters dönüyor ellerini kollarını acıyor kapatıyor. Rahatsız oldu :) çok güzeldi ama kesede kanama bitmiş. Ama hala kahve akintim devam ediyor. Allah herkese nasip etsin bu hareketleri görmeye. Dualariyla bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Tel den girdiğim için alıntı yapamıyorum. .. hepinizi öpüyorum. ..
Arkadaslarim tatli anneler doktora gittik maalesef bebegimi kaybettimkurtaj icin bekliyorum su an ..bana dua edin lutfen..aranizdan ayriliyorum kismet boyleymis sizleri tanidigim icin cok mutlu oldum ..hepinize saglikli hamilelikler diliyorum hepinizi opuyorum ...kendinize ve bebislerinize cok dikkat edin....
Kızlar Merhaba :) ben doktordan ancak gelebildim :) yeni bir doktora gittim ve cok iyi bir doktor du belki yarım saat çocuğu anlattı gösterdi. Bir de uyuyor uyandıralım mi dedi bende tamam dedim. Ultrasonla bir iki sert dokunustan sonra gözlerime inanamadım. Bir hareket ediyor ters dönüyor ellerini kollarını acıyor kapatıyor. Rahatsız oldu :) çok güzeldi ama kesede kanama bitmiş. Ama hala kahve akintim devam ediyor. Allah herkese nasip etsin bu hareketleri görmeye. Dualariyla bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Tel den girdiğim için alıntı yapamıyorum. .. hepinizi öpüyorum. ..
Kızlar bişey sorucam,bu sorum gözden kaçmasın lütfen :) doktorunuz toxoplazma testi istedimi sizlerden?çiğ et ve sebzelerden geçen bi virüsmüş bu,bende kadınlar kulübünde öğrendim.Önemli bişey bence.Ben bikaç test yaptırdım ama doktor kağıtta toxoplazmayı işaretlememiş,birazda araştırınca yapılması gerektiğini düşünüyorum.Yakınlarda doktora gidicek arkadaşlar sorabilirmi
canım hafta farkı ilk aylarda oluyor o sorun değil 9. haftadaMIYIM 7. HAFTADAMI DEYİNCE KAFAM KARIŞTI..SEN BANA SON ADET TARİHİNİ SÖYLERSEN SORUNU ÇÖZÜCEM :)Ya kızlar ben bişey soracam aklimdaki soru isaretini giderebilirseniz cok sevinirim yaaa
şimdi ben Sata göre 7+ 6 da doktora gittim doktorum 6+ 5gunluk haftalık hamilesin dedi bana hatta sordum Sata göre niye farklı diye zaten sen adet gördüğünde bir oluşum yokki dedi bu da yaklaşık 1 hafta sürdüğünden bu normal dedi.tamam anladım da şimdi bebek 7+5 gunluk ama ben 9 haftaya mi giriyorum hamileliğimde ? Yoksa artık doktorun dediğini mi baz almalıyım. Mesela cinsiyet haftası şu 2 li test haftası için falan ? Sizin de böyle mi hafta farkı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?