Eş zamanlıyız :) Hoşgeldin :)21 ağustos son adet tarihim, galiba ben de mayıs annesi olacağım:)))
Senin parmaklarını yerim yüreğime su serptinneden sakınca olsun ki? dr vermedi mi sonuçta? ben mesela abah folbıolcoraspin elevit ve progrestan 200 içiyorum. aksam clexan ,4 iğne oluyorum. yatarken de progestan 200 içiyorum:)
Ay kurban olurum Sağol canimmmmmmmmmmmElevitte folik asit içeriyomuş :) bişey olmaz canım bende karmakarışık ilaçlar içmiştim,mecbur kalınca içiliyor yani,senin 3 günün kalmış zaten,banada sorucak olursan folik asit bebeğe yararlı progestan düşük önleyici zaten zararı olucağını sanmam için rahat olsun :)
Tehlikem yok bir kere kanamam oldu dr 3 gün sonra bitecek diye bitsin birk dedi canimdüşük tehliken yoksa kullanma progestan benım var tehlıkem içiyorum kan sulandırıcı iğne oluyorum folık asıt ve bebe asprını içiyorum
Ay iyiki varsınız canlarım bitanelerim :)Canım ne zarari olsun ikisi farkli ilac sen benim kullandiklarimi kullansan ortaligi yikacaksin meraktan sakin ol biraz ya bu stres emin ol o ilaclardan daha tehlikeli senin kullandiginin iki katını kullaniyorum daha oncede kullandim kızım sağlıklı allaha Şükür icin rahatladi mi :)
Canım once coklu alintiya bas bitince yorum yazdigin yerde alintilari ekle var ordan ekle ama ben telden giriyorum
bende 21agustos canim kese ve kalp atislarini duydun mu ben keseyi gordum kalp atislati daha fuymadim cok korkuyorum duyamazsam diye21 ağustos son adet tarihim, galiba ben de mayıs annesi olacağım:)))
Oldusanirim hayatimCanım ne zarari olsun ikisi farkli ilac sen benim kullandiklarimi kullansan ortaligi yikacaksin meraktan sakin ol biraz ya bu stres emin ol o ilaclardan daha tehlikeli senin kullandiginin iki katını kullaniyorum daha oncede kullandim kızım sağlıklı allaha Şükür icin rahatladi mi :)
Canım once coklu alintiya bas bitince yorum yazdigin yerde alintilari ekle var ordan ekle ama ben telden giriyorum
21 ağustos son adet tarihim, galiba ben de mayıs annesi olacağım:)))
Canim kalp atislarini duydun mu sen ben sadece keseyi gordum cok korkuyorum kalp atislarini duyamazsam die seninlede ayni zamandayiz bende 21agustos satEş zamanlıyız :) Hoşgeldin :)
Saolun arkadaslar doktor bakti kanamali alan var dedi vede kese fazla gelismemis istedigim boyutlarda degil dedi muhtemelen bebegimin kalbi atmiyormuscok uzgunum ....kurtaj icin acele etmeyelim dedi bayram sonrasina kadar bekleyip oyle alalim dedi suan bebek gorunmuyormu dedi kalbi atmiyormu dedioan uzuntuden anlamadim tam ultrasonu sesliye getirdi ama ses yoktu bekleyelim sagliksizda diyemem sagliklida diyemem dedi lutfen bana dua ediin bu arada gebelik haftam 6*4 .....
Saolun arkadaslar doktor bakti kanamali alan var dedi vede kese fazla gelismemis istedigim boyutlarda degil dedi muhtemelen bebegimin kalbi atmiyormuscok uzgunum ....kurtaj icin acele etmeyelim dedi bayram sonrasina kadar bekleyip oyle alalim dedi suan bebek gorunmuyormu dedi kalbi atmiyormu dedioan uzuntuden anlamadim tam ultrasonu sesliye getirdi ama ses yoktu bekleyelim sagliksizda diyemem sagliklida diyemem dedi lutfen bana dua ediin bu arada gebelik haftam 6*4 .....[/QUOTE
Daha erken ama kalp atışı için,umarım sağlıklı haberlerini alırsın canım,Allah gönlüne göre versin...
Merhaba canım aynı ilaçları bende kullanıyorum 13. Haftaya kadar da kullanacam. Benim kanamalı alan verilmişti yararını da gördüm. .. ihmal etmemek lazım. . Amin nn hepimiz alırız inşallah. ..slmm bende mayıs annesi olucam inşallah :) 7+3 günlük hamileyim benimde rahmimde eğiklik var düşük riskim olduğu için progeston+coraspirin+elevit kullanıyorum Allahım hayırlısıyla sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)
Elevitte domuz jelatini varmış arkadaşlar,ona eşdeğer decavit var doktorlarımıza söyleyelim dikkate alsınlar.Bayerde kabul etmiş bunu araştırmalarıma göre kadınlar kulübündede konu açılmışslmm bende mayıs annesi olucam inşallah :) 7+3 günlük hamileyim benimde rahmimde eğiklik var düşük riskim olduğu için progeston+coraspirin+elevit kullanıyorum Allahım hayırlısıyla sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)
geçmiş olsun canım,önemli bişey yoktur inşaallah,rapor nası vermezlerki anlamadım,özeldemi vermiyolar yoksa senin yatıp dinlenmen lazım halbukiO kadar midem bulandı ki doktorlardan. Artık çekiniyorum gitmeye. Sabahtan beri ruh halim çöktü. Sınır ve üzüntüden aglamaktan içim şişti. Bir de benim de her bebek gibi değerli. Ve bunun için doktorlarin çaba sarfeymemesi beni deli ediyor. Başka bir doktora daha danisicam tabi ki ama bulamiyorum adam gibi doktor. Rapor yazmiuorlar. Ve benim ayakta çalışamaz raporu da bizim elimizde değil işyerinin insiyatifinde demek ne oluyor ya... en sonunda devlete gidicem vallahi... en azından para gutmuyorlar. ..
dilerim her şey yolunda giderrrr sağlıcakla kalMerhaba canım aynı ilaçları bende kullanıyorum 13. Haftaya kadar da kullanacam. Benim kanamalı alan verilmişti yararını da gördüm. .. ihmal etmemek lazım. . Amin nn hepimiz alırız inşallah. ..
Gecmis olsun. Benim bi arkadasima kese bos dendi 8.haftada kalp atisi duyuldu kanamasi oldu 5gun hastanede yatti ama simdi karni burnunda saglikli devam ediyor gebeligi Allaha sukur. Insallah bu yazdiklarim sana birazda olsa moral olur. Stres yapmamaya calis cook zor ama elimizden gelen bisey yok boyle durumlardaSaolun arkadaslar doktor bakti kanamali alan var dedi vede kese fazla gelismemis istedigim boyutlarda degil dedi muhtemelen bebegimin kalbi atmiyormuscok uzgunum ....kurtaj icin acele etmeyelim dedi bayram sonrasina kadar bekleyip oyle alalim dedi suan bebek gorunmuyormu dedi kalbi atmiyormu dedioan uzuntuden anlamadim tam ultrasonu sesliye getirdi ama ses yoktu bekleyelim sagliksizda diyemem sagliklida diyemem dedi lutfen bana dua ediin bu arada gebelik haftam 6*4 .....
Merhaba canım aynı ilaçları bende kullanıyorum 13. Haftaya kadar da kullanacam. Benim kanamalı alan verilmişti yararını da gördüm. .. ihmal etmemek lazım. . Amin nn hepimiz alırız inşallah. ..
Elevitte domuz jelatini varmış arkadaşlar,ona eşdeğer decavit var doktorlarımıza söyleyelim dikkate alsınlar.Bayerde kabul etmiş bunu araştırmalarıma göre kadınlar kulübündede konu açılmış
Pahalı bişeydir bu yahu :) çokta güzel bide evde ultrason olsa ne güzel olurKızlarr evde bebeğinizin kalp atışlarını istediğiniz her an duymak ister misiniz?
aklıma geldi evde bebeğin kalp atışlarını duyabilmemiz mümkün mü acaba diye araştırırken buldum.Kullanan var mı aramızda arkidişler
cihazın adı Angelsounds Hamileliğin 8 – 12 haftasından itibaren seslerin duyulmasına yardımcıymış.
Eki Görüntüle 1259603
Yok CNm biz Mayıs'ı kaçırdık Nisan olucak herhalde .. Halbuki 2012 Mayıs annesiydim yine olması için çabaladık ama olmadı kismet diyelim sağlıklı olsunlarda inş .. Benim sat 22 Temmuz yani 3 gün ile kaçtı Mayıs :))Benim de son bat 15 temmuz.. 4,5 haftalik hamisim :) mayis annesi oluyorum muhtemelen
Tum anneleri tebrik ediyorum saglikli kavusmalarimiz olur insallah
Pahalı bişeydir bu yahu :) çokta güzel bide evde ultrason olsa ne güzel olur
Baktım fiyatına 80 tl civarı. İkinci el 50 tl ye de var.Pahalı bişeydir bu yahu :) çokta güzel bide evde ultrason olsa ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?