2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
slmm bende mayıs annesi olucam inşallah :) 7+3 günlük hamileyim benimde rahmimde eğiklik var düşük riskim olduğu için progeston+coraspirin+elevit kullanıyorum Allahım hayırlısıyla sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)

neden sakınca olsun ki? dr vermedi mi sonuçta? ben mesela abah folbıolcoraspin elevit ve progrestan 200 içiyorum. aksam clexan ,4 iğne oluyorum. yatarken de progestan 200 içiyorum:)
Senin parmaklarını yerim yüreğime su serptin

Ay kurban olurum Sağol canimmmmmmmmmmm

düşük tehliken yoksa kullanma progestan benım var tehlıkem içiyorum kan sulandırıcı iğne oluyorum folık asıt ve bebe asprını içiyorum
Tehlikem yok bir kere kanamam oldu dr 3 gün sonra bitecek diye bitsin birk dedi canim

Ay iyiki varsınız canlarım bitanelerim :)

21 ağustos son adet tarihim, galiba ben de mayıs annesi olacağım:)))
bende 21agustos canim kese ve kalp atislarini duydun mu ben keseyi gordum kalp atislati daha fuymadim cok korkuyorum duyamazsam diye
Oldusanirim hayatim
21 ağustos son adet tarihim, galiba ben de mayıs annesi olacağım:)))

Reactions: mpb

Canım bence kesinlikle acele etmeyin kürtaj için bu arada 6+4 doktorun belirlediği mi senin Sata göre mi ? Kalp atışı normal ultrasonda göbek kalınlığında göre durumu değişiyor haftası... nasip ise olacak deyin bence stres de yapmayın ama kürtaj için acele de etmeyin.

Merhaba canım aynı ilaçları bende kullanıyorum 13. Haftaya kadar da kullanacam. Benim kanamalı alan verilmişti yararını da gördüm. .. ihmal etmemek lazım. . Amin nn hepimiz alırız inşallah. ..

Elevitte domuz jelatini varmış arkadaşlar,ona eşdeğer decavit var doktorlarımıza söyleyelim dikkate alsınlar.Bayerde kabul etmiş bunu araştırmalarıma göre kadınlar kulübündede konu açılmış

geçmiş olsun canım,önemli bişey yoktur inşaallah,rapor nası vermezlerki anlamadım,özeldemi vermiyolar yoksa senin yatıp dinlenmen lazım halbuki

Kızlarr evde bebeğinizin kalp atışlarını istediğiniz her an duymak ister misiniz?
aklıma geldi evde bebeğin kalp atışlarını duyabilmemiz mümkün mü acaba diye araştırırken buldum.Kullanan var mı aramızda arkidişler
cihazın adı Angelsounds Hamileliğin 8 – 12 haftasından itibaren seslerin duyulmasına yardımcıymış.

Son düzenleme:
Gecmis olsun. Benim bi arkadasima kese bos dendi 8.haftada kalp atisi duyuldu kanamasi oldu 5gun hastanede yatti ama simdi karni burnunda saglikli devam ediyor gebeligi Allaha sukur. Insallah bu yazdiklarim sana birazda olsa moral olur. Stres yapmamaya calis cook zor ama elimizden gelen bisey yok boyle durumlarda

Kızlar bebek gün içinde uyurmus anne hareket ettikçe içinde bulunduğu sıvı besik görevi görürmüş, gecede uyanık olurmus

Merhaba canım aynı ilaçları bende kullanıyorum 13. Haftaya kadar da kullanacam. Benim kanamalı alan verilmişti yararını da gördüm. .. ihmal etmemek lazım. . Amin nn hepimiz alırız inşallah. ..

ilaclar cok uyku yapiyor sureklu uyku halindeyim insallah kanaman tekrarlanmaz cok gecmis olsun canim

Pahalı bişeydir bu yahu :) çokta güzel bide evde ultrason olsa ne güzel olur

Benim de son bat 15 temmuz.. 4,5 haftalik hamisim :) mayis annesi oluyorum muhtemelen
Tum anneleri tebrik ediyorum saglikli kavusmalarimiz olur insallah
Yok CNm biz Mayıs'ı kaçırdık Nisan olucak herhalde .. Halbuki 2012 Mayıs annesiydim yine olması için çabaladık ama olmadı kismet diyelim sağlıklı olsunlarda inş .. Benim sat 22 Temmuz yani 3 gün ile kaçtı Mayıs :))

Tüm Mayıs annelerine 2012 Mayıs annesi olarak tebrik ediyorum .. Rabbim tamamını erdirsin inş ..

Pahalı bişeydir bu yahu :) çokta güzel bide evde ultrason olsa ne güzel olur

ebebekte 79,90 a en düşük fiyat. Ama çok hoşuma gitti.
Eşim sen bu gidişle ultrason da istersin işte o zaman yandım diyo garibim
istesem hemen alacak sanki daha Angelsoundsa bile ikna edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…