Ben cuma günü gidicem ya o gun belli olur bizimde bir daha ne zaman gideceğimiz. Doğumu normal yapmıştim ben devlette tek sorun ikinamamdi odalar tek kişilik zaten allah nasip ederde bir sorun çıkmazsa yine devlette olurcanım ben 7+3 te gördüm anca umudunu kaybetme darısı bekleyenlerin başına inşallah. yarınmıydı senin kontrol.
7+3 te gördüm canım. onlara çok takılma dönemsel belirtiler onlar. önemli olan hcgnin yaptığı belirtiler mesela koku hassasiyeti veya bulantı bunlarında olması zorunlu değil en baştan beri olmadıysa. inşallah görürsün ne kadar oldu senin?
saol canım benim ya. sen nasılsın kanaman filen olmadı demi bi daha. diyorum kızıma kız kardeş geliyor galiba pek nazlı.kızlar geç gözükür zaten
canım bi daha ki randevum 25 ekimde inşallah bi sorun cıkmazsa aldık dönerken. bide bu hastaneden doğum için kararsız kaldım ya egepole mi devam etsem acaba diyorum.
canım 6+6 da boş kese dedi. 7+3 de bebek göründü. görünmedi diye hemen kötü hisse kapılmayın geç döllenme olmuş olabilir,ultrason aleti kötü olabilir,bakan doktorun bu kabiliyeti kötü olabilir.
şişme konusında benim de maşallahım var ama genelde gaz. söylemesi ayıp zortlayınca baya rahatlıyorum iniyor karnım epey...kızlar pek giremiyorum, umarım herkes iyidir. hem okulların açılması hem bulantılarımın kesintisiz devam etmesi yüzünden ya okuldayım ya evde yatıyorum. geçen hafta rapor aldım hatta çok kötüydüm. bu kadar bulantı beklemiyordum açıkçası mahvoluyorum.
bir de karnım baya şişti. iki ayda normal mi bu kadar acaba? zaten göbekliydim şimdi tam hamile gibi oldum pantolonlarıma sığmıyorum belleri kesiyor.
hem fizyolojik hem psikolojik oldukça olumsuz etkiliyor beni gebelik. umarım bir an önce geçer. sağlıklı olsun da bebeğim gerisi önemli değil diyorum ama bazen hakikaten dayanılmaz oluyor bulantılarım. 5 kilo vermişim bu arada. zayıflayanlar var mı aranızda?
bizde durumlar bu şekilde. bayramdan sonra gideceğiz kontrole inşallah iyi haberlerini alırız bebeğimizin. hemen herkes kalp atışlarını duymuş herhalde. duyamayanlar da bir an önce duyarlar inşallah.
Benimde karnım bazen öyle ama gaz çıkışı olunca düzeliyor. Ayrıca fizyolojik olarak gribim psikolojik olarak da çok dengesizim. Ne zormuş bu aylar dedirtiyor yani.kızlar pek giremiyorum, umarım herkes iyidir. hem okulların açılması hem bulantılarımın kesintisiz devam etmesi yüzünden ya okuldayım ya evde yatıyorum. geçen hafta rapor aldım hatta çok kötüydüm. bu kadar bulantı beklemiyordum açıkçası mahvoluyorum.
bir de karnım baya şişti. iki ayda normal mi bu kadar acaba? zaten göbekliydim şimdi tam hamile gibi oldum pantolonlarıma sığmıyorum belleri kesiyor.
hem fizyolojik hem psikolojik oldukça olumsuz etkiliyor beni gebelik. umarım bir an önce geçer. sağlıklı olsun da bebeğim gerisi önemli değil diyorum ama bazen hakikaten dayanılmaz oluyor bulantılarım. 5 kilo vermişim bu arada. zayıflayanlar var mı aranızda?
bizde durumlar bu şekilde. bayramdan sonra gideceğiz kontrole inşallah iyi haberlerini alırız bebeğimizin. hemen herkes kalp atışlarını duymuş herhalde. duyamayanlar da bir an önce duyarlar inşallah.
şişme konusında benim de maşallahım var ama genelde gaz. söylemesi ayıp zortlayınca baya rahatlıyorum iniyor karnım epey...
Benimde karnım bazen öyle ama gaz çıkışı olunca düzeliyor. Ayrıca fizyolojik olarak gribim psikolojik olarak da çok dengesizim. Ne zormuş bu aylar dedirtiyor yani.
İnşallah birşey olmaz merak etme doktor verdiyse vardır bir bildiği. Enfeksiyon olmasından iyidir. Bol bol su içersin sende etkisi azalmış olur. Gaz konusunda haklısın resmen gazman oldukben de inanılmaz gazlıyım hatta gazman gibiyim. ve normalde kabızlık şikayetim olurdu sürekli şimdi günde iki kere gidiyorum. bütün bünye altüst oldu bende anlıycanız.
ben geçen hafta çok kötüydüm sürekli ağlıyordum rapor iyi geldi çünkü çok fazla fiziksel şikayetim vardı dayanamıyordum hem okul hem ağrılar hem bulantı. dinlendim toparladım epey şükür.
idrar yollarımda iltihap vardı doktor antibiyotik verdi SEF adı. zararı yok hatta idrar yolu enfeksiyonu ilerleyip düşüklere neden olabilir diyince içim napim. ama korkuyorum inşallah bi şey olmaz.
Benimde kasıklarım ağrıdı bugün. Göbek deliğine yakın olmadıkça korkma diyorlar ama yetmiyor ki korkuyoruz. Eşimi de bunaltıcam yakında oram ağrıyo buram ağrıyo adam şimdiden ne zormuş diyordur eminimIyi aksamlar bugun karnimda ince ince agrilar oldu . Sizler nasilsiniz
gazdir canim bendede bazen oluyor, soluma yada sagima biraz donuyorum, rahatliyorumIyi aksamlar bugun karnimda ince ince agrilar oldu . Sizler nasilsiniz
9 mmdi galiba benimki ama o ölçümler ne kadar güvenilir yani o da var. geçen hafta doktor iki usg görüntüsü verdi bana ikisi arasında 3-4 mm fark vardı.o kocaman karin bendede var, hata 4,5 haftadan beri. bu yuzden yeni kiyafetler almak sorunda kaldim.
goren 4 aylik saniyor, okadar fena :) malum, kabizlikda var! bu gidisle cok kilo alacak gibi gorunuyorumsimdiden 1 kilo almisim bile
ya kizlar sizin bebisler 6,7 haftaliken kac mm di?
Kızlar Günaydın.ben de haftada 1 balık yiyorum. köyü yumurtası alıyorum ama sütü hazır sütlerden alıyorum.
Merhaba arkadaslar hepinize bebislerinizle birlikte saglikli gunler diliyorum ben bugun ilk defa doktora gittim doktor keseyi gordu ama kesenin seklini begenmedim duzgun degil dedi folik asit verdi onbes gun sonra tekrar gel dedi kanaman olursa haberim olsun dedi ve olumsuz konustu sanki lutfen bana yardimci olurmusunuz bu ne demek cok moralim bozuldu[/QUOT
Merhaba canım.
5 haftalıkken gitmiştim bana da aynı şeyleri söylemişti. sonra kalp atışını dinledik. Sen bu arada dinlen ve istirahatine bak. kafana da birşey takma. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Bugün çok çok kötüyüm ben. Mide yanması bulanti kasık ağrısı baş ağrısı gaz sancisi..halsizlik hat safhada
canımm nasıl güzel bir haber bu tebrik ederimm..
sanırım yeni gördüm bennn..
daha önce de gördüysem 7 ay sonra anlarsın halimi unutkanlık hat safhadaçç
mide yanması ve bulantı için beyaz leblebi ye canım benimm iyi gelir..
9 uncı haftadayım canım benim şişkinliğin de etkisiyle ama eskilere göre erkek olunca karın hemen çıkarmış kız olunca saklanırmış geçen hamileliğimde böyleydi ve erkekti:) zaten büyümek için erken ama giydiklerim dar ve sıkı olursa rahat edemiyorum bazı kıyafetlerime veda ettim bile dert etme yaniKac haftalik hamilesn canim ben 8+6 hamileym benim karnim düz büyümemiş gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?