Dayanamayip yarin doktora gitcem bebegim canlanmis mi diye aldigim nefes yedigim yemek zehir oldu kac gundur arada midem bulaniyo bise yiyemiyorm canim hic istemiyo kasik agrilarim arafa devam wc gitmeye korkuyorum lekelenirim diye uc tane 200 luk progestan iciyorum rabbim ins bnada nasip eder bu bebegi ins kesem hala bos degildir pata pul hic bise umrumda degil caresizlik ne kotu
Evet 6 hFtamiza girdik kese var ama icinde bise yokCanim bebek gozukmemis miydi?
Evet 6 hFtamiza girdik kese var ama icinde bise yok
Bnim kesede18mm olmus gorunmuyo hayat zehir oldu bna bnde kan geldi bi damla bi daha gelmedi ogun gece esimle olmustum ondanmi oldu bilmiyorum sonra hafif leke simdi yok sukut ama cok korkuyorumCanim gecen hafta hatirlarsan benimde boyle bi sorunum olmustu cok agladim cok dua ettim. 20 mm kesede bebis gozukmedi. Haftaya gozukmezse kurtaj demisti dr. Cuma tekrar gittim kese 6+6 iken, bebek tam 6 haftalikmis. Gorduk cok sukur icimdeki sesini de duydum, bi suru test istedi. 16 mayis tahmini dogum tarihi idi. Simdi 22 mayis oldu. Bazi bebekler keseye gore gec gozukebiliyor. Lekelenmem hic olmamisti. Onun disinda kasik agrilarim, bulantilarim devam etti. Dr. mide bulantisi iyiye isarettir dedi. Olumlu dusun, aglama unutmaki hissediyor. Dualarim seninle :)
Canim kese 18 mmken bebek gozukmez zaten.. Kese 22mm olacakki bebek gozuksun.. 6hafta da bebegin gozukmesi icin cok erken biz 6+3de zorla gorduk.. Ustelik iyi bi aletti.. Nasil doktorlar ya alismislar hemen kurtaj hemen bos gebelik.. O kadar kolay mi ya.. İnsallah yarin iyi haberlerle geleceksin canim..Bnim kesede18mm olmus gorunmuyo hayat zehir oldu bna bnde kan geldi bi damla bi daha gelmedi ogun gece esimle olmustum ondanmi oldu bilmiyorum sonra hafif leke simdi yok sukut ama cok korkuyorum
Ya iste oyle yolk kesesi yok yok kese buyuk bebek yok hayati bna zindan etti doktorCanim kese 18 mmken bebek gozukmez zaten.. Kese 22mm olacakki bebek gozuksun.. 6hafta da bebegin gozukmesi icin cok erken biz 6+3de zorla gorduk.. Ustelik iyi bi aletti.. Nasil doktorlar ya alismislar hemen kurtaj hemen bos gebelik.. O kadar kolay mi ya.. İnsallah yarin iyi haberlerle geleceksin canim..
Bnim kesede18mm olmus gorunmuyo hayat zehir oldu bna bnde kan geldi bi damla bi daha gelmedi ogun gece esimle olmustum ondanmi oldu bilmiyorum sonra hafif leke simdi yok sukut ama cok korkuyorum
Geçmiş olsun canim dört gün oldu valla daha tam geçmedi allah kolaylik versin ıhlamur bal iç bol bolgrip oldummm
Kac haftalik hamilesn canim ben 8+6 hamileym benim karnim düz büyümemiş gbiaynen benim de irice bi ayva göbeğim oldu
sınav nasıl geçti...bu arada progestanda yada tüm ilaçlardamı bilmem ama 2 saat oynayabilir demişti dr.Kızlaar. ... Bugün kpss kpss derken çok yoruldum. Bir de yağmur okuldan arabaya gidene kadar sırılsıklam oldum vallahi :) ama çok güzel yağdı mübarek. Yan etkilerinden dolayı progestani 2 saat oteledim bir şey olmaz sanırım :) öpüyorum sizleri:) siz neler yaptınız bakalım. ...
allah gönlüne versin canım...Dayanamayip yarin doktora gitcem bebegim canlanmis mi diye aldigim nefes yedigim yemek zehir oldu kac gundur arada midem bulaniyo bise yiyemiyorm canim hic istemiyo kasik agrilarim arafa devam wc gitmeye korkuyorum lekelenirim diye uc tane 200 luk progestan iciyorum rabbim ins bnada nasip eder bu bebegi ins kesem hala bos degildir pata pul hic bise umrumda degil caresizlik ne kotu
ahaha olsunnn yıne de bı onlem almak lazımmm :):)çatlaklar bizim kutsal görevimizin işaretleri..onlarla mutlu olun bence.. :)
evet bende duydum duyduktan sonra kullanmayı bıraktım..Elevitin içinde domuz jelatini olduğu söyleniyor,burdan bi kaç arkadaşta yazmıştı
ayyy canımm yaa napalımm evet haklısınnn :) çatlamak bizim kutsal gorevımızın en onemlı parcasıKorkma ya... felaket tellali gibiyim ama kendimden bahsediyorum ben :) ben karnımı bırak dizlerime kadar catladim. Çok zayıftım hamile kaldigimda birden kilo alınca mecbur catladim :) ama ben onlarla mutluyum. Dünyalar güzeli bir evlat getirmişim dünyaya. Sende takılma :)
anlıyorum seni canım..sadece kaçınılmazsa zevk almayı bileceksin mantğı ile yazdım ha ha haaa :)ahaha olsunnn yıne de bı onlem almak lazımmm :):)
evett yanıı napalıımmanlıyorum seni canım..sadece kaçınılmazsa zevk almayı bileceksin mantğı ile yazdım ha ha haaa :)
Dualarim seninle arkadaşım inşallah güzel hayırlı haberler alırsın canım kalbini temiz tut dua et inşallah canimarkadaşlar lütfenn dua edin bana yarın ilk defa doktor kontrlüm var 3 yıldan sonra 2.aşılamamda hamile olduğumu öğrendim. Rabbime binlerce kez şükürler olsunn.. dün bir iki damla kadar kanamam oldu çok korkuyrum Allahım hepinize sağlıklı hamilelikler nasip etsin sağ salim bebeklerimize kavuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?