orasi ne kadarmis
Çok çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin :) Kıyamam inşallah her şey güzel olucak:)kızlar çok mutluyum az önce dr den geldim kalp atışını gördük çok mutlu oldum allah herkese nasip etsin tam 7-0 haftalık çok uyumlu haftasıyla hiç bi problem yok dedi allahım hayırlısıyla kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah darısı başınıza iki düşükten ten sonra bida hiç duyamıycam o sesi sanıyodum şüükürler olsun allahım
Ben de senden farksız değilim ki :) benim oglum minik neler neler düşünüyorum bi bilsen ama sonra hemen guzellikleri dusunuyorum mesela iki evlat annesi olmak onlarla gurur duymak onlar etrafimda anne anne diye dolancak sanırım geçiyor :)haklısın takmamaya çalışcam bakalım bazen umutsuzluğa düşüyorum nasıl olacak ikinci çocuk iyi anne olabilecekmiyim diye kendime yükleniyorum hep onun da stresi var sanırım
mrh kızlar ben gebeliğimin 6 haftasındayım ve kabız oldum ve kasıklarımda ağrı var bana yardımcı olabilecek birisi var ne yapmam gerekiyor
Canım benim almış seni yine vesveseler akıntı normal hatta kokulu bile olabilir çünkü gebelikle pH değerin değişiyor günlük Ped falan kullanma mantar yapıyor uzatmaya gelince kendini kasmiyomusun zaten çok. Çok uzanma sen yine için rahat olsun tatlım :)Kizcelerr birsey sorucam sizlere, akıntım var benim sizdede VR mi akıntı? Bide ben bazen üst rafa felan uzaniyorum birsey olur mu? Uzanmaktan kastım su:sadece kolunu kaldirirsin ya o şekil yetecek kadar, zorlamıyorum yani, akıl verin Allah rızası için
Gözün aydın canım Allahs sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :)Kizlar doktordan geldim. Kalp atislarini dinledik bgn. Allah bekleyen herkese bir an once nasip etsin. Esim de ben de cok heyecanlandikgünü ile tam uyumlu imis yallasik 1.5.cm dedi doktor
Peki bitanem teşekkür ederimCanım benim almış seni yine vesveseler akıntı normal hatta kokulu bile olabilir çünkü gebelikle pH değerin değişiyor günlük Ped falan kullanma mantar yapıyor uzatmaya gelince kendini kasmiyomusun zaten çok. Çok uzanma sen yine için rahat olsun tatlım :)
ben de bilmiyorum canım doktorum bana haftaya gel demişti ama ben yarın için randevu aldım. keseyi görürüm inş. aile hekimliğindeki ebeyle konuştum. bu ara ultrasona gir dedi. dış gebelik durumları bu zamanlar belli oluyormuş. beta hcg tekrar yaptırmana gerek yok dedi. kanaması olan hastalardan istiyoruz dedi. sen de doktorunla konuş istersen23 Eylül'de ilk kez kan testi yaptırdım b-hcg 691.45 çıktı, dediğim gibi henüz doktora gitmedim ki.
Yarın bir kez daha kan vererek değer artışıma bakıcam, ne zamandan itibaren doktor kontrollerine başlamam gerek, b-hcg 5000'i geçince mi?
Çünkü sık sık ultrasona girmek istemiyorum ışın zararları nedeniyle, ilk aylar çok önemli malum.
peko boyu ne kadar ? burda sordum kmse biseu demedi? benimde 7+1 boyu 1.04 cm iyii mi dedim :kızlar çok mutluyum az önce dr den geldim kalp atışını gördük çok mutlu oldum allah herkese nasip etsin tam 7-0 haftalık çok uyumlu haftasıyla hiç bi problem yok dedi allahım hayırlısıyla kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah darısı başınıza iki düşükten ten sonra bida hiç duyamıycam o sesi sanıyodum şüükürler olsun allahım
Ayy bendede akinti var ve yaprak pedsiz adim atmazdim disari birakiyim bari...Canım benim almış seni yine vesveseler akıntı normal hatta kokulu bile olabilir çünkü gebelikle pH değerin değişiyor günlük Ped falan kullanma mantar yapıyor uzatmaya gelince kendini kasmiyomusun zaten çok. Çok uzanma sen yine için rahat olsun tatlım :)
mrh kızlar ben gebeliğimin 6 haftasındayım ve kabız oldum ve kasıklarımda ağrı var bana yardımcı olabilecek birisi var ne yapmam gerekiyor
Normal cnm benım çorap ve patikle geziyorum valla ellerimde çok usur benimkızlaaar bende kansızlık yokk ama ayaklarım çok üşüyo sizce normall mii ??
Ben de senden farksız değilim ki :) benim oglum minik neler neler düşünüyorum bi bilsen ama sonra hemen guzellikleri dusunuyorum mesela iki evlat annesi olmak onlarla gurur duymak onlar etrafimda anne anne diye dolancak sanırım geçiyor :)
Kizlar doktordan geldim. Kalp atislarini dinledik bgn. Allah bekleyen herkese bir an once nasip etsin. Esim de ben de cok heyecanlandikgünü ile tam uyumlu imis yallasik 1.5.cm dedi doktor
Madem kabul etmiyorlar sen de kendini kabul ettirmeye çalış canım benimkizlar sizler kadar sansli degilimki
guya avrupa diyip eviyorlar ya?
lanet bi ulke, hollandada yasiyorum. ve hangi doktora gidersem, olsemde beni kabul etmezler
buranin duzeni, kuralari cok farkli. bu sabah aradigim yer benim kilinigimdi, birde ev doktorum var.
dedikleriniz beni biraz endiselendirdi, belki sansimi birde ev doktorunda denemem gerekiyor...
esimi aradim simdi artik, saat 12 de gelecek, artik birde o arasin, benim hic morelim kalmadi..belki o ikna eder..
ama simdi dediginiz gibi uzaniyorum, bu arada adet olcak gibi belim agrimaya devam ediyor
bende aynı şekildeyim canımm yaa hiç çıkmıyo ayağımdan çorapla patik ama yinede çok üşüyo resmen buz tutuyoNormal cnm benım çorap ve patikle geziyorum valla ellerimde çok usur benim
Ben bunu araştırdım normalmi canım dert etme elinden geldiğince sıcak tutbende aynı şekildeyim canımm yaa hiç çıkmıyo ayağımdan çorapla patik ama yinede çok üşüyo resmen buz tutuyo
çok sağol canım elimden gelenin fazlasını yapıcammBen bunu araştırdım normalmi canım dert etme elinden geldiğince sıcak tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?