2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

canımm bende denizliliyim benimde doktorum özel egede sanırsam ikimizde aynı doktora gidiyoruz..benimde 2.aşılamam geçen ay bu doktora gitmeye başladık tek seferde sonuç aldık doktorum çok bilgili çok memnunum..illaki doktorumu değiştircem diyorsan sana erpadaki rıdvan erdemiri odaktaki murat karayeli birde özel muayenesi olan abdurrahman orhanı tavsiye ederim bu doktorlarıda çok bilgili diyorlar

mrh kızlar ben gebeliğimin 6 haftasındayım ve kabız oldum ve kasıklarımda ağrı var bana yardımcı olabilecek birisi var ne yapmam gerekiyor

Medical'in odaları falan nasıl. siz baktınız mı? Yani alternatif olarak oraya da gidip bakmak lazım.
daha bakmadim ama baska bir hastaninkinden gayet guzel oldugunu duydum bakicam insallah ama eminimki cok guzeldir allah nasip ederse ben oyle yapicam

Kızlar herkese mutlu hamilelikler ve rahat doğumlar dilerim normalde nisan annesiydim ama bebişim yanındaki kan pıhtısından dolayı biraz geriden geliyo o yüzden muhtemel doğum tarihim mayıs olacak.. Arada katılırım aranıza

Kizcelerr birsey sorucam sizlere, akıntım var benim sizdede VR mi akıntı? Bide ben bazen üst rafa felan uzaniyorum birsey olur mu? Uzanmaktan kastım su:sadece kolunu kaldirirsin ya o şekil yetecek kadar, zorlamıyorum yani, akıl verin Allah rızası için

Oo çok yüksek, kalsın.

Hoş geldin canım sağlıklı olsun da geriden gelsin kuzucuk

akıntı bende de var .bende uzanıyorum bu kadar aklına takma canım dikkat et ama her şeye de takılma sen çok takıyorsun sanırım

Cnm OTE="melike222, post: 37065553, member: 626353"]canımm bende denizliliyim benimde doktorum özel egede sanırsam ikimizde aynı doktora gidiyoruz..benimde 2.aşılamam geçen ay bu doktora gitmeye başladık tek seferde sonuç aldık doktorum çok bilgili çok memnunum..illaki doktorumu değiştircem diyorsan sana erpadaki rıdvan erdemiri odaktaki murat karayeli birde özel muayenesi olan abdurrahman orhanı tavsiye ederim bu doktorlarıda çok bilgili diyorlar[/QUOTE]
Cnm çok sağol oönerilerin icin benim doktorum nergis hanimdi seninki kimdi gerçi filiz hanim falanda vermiyomus no sunu diye okudum belki de hastane kuralidir arastiriyom bakalim hani ani bisey olduğunda hemen ulaşabilmek icin seninde hayirli olsun bebisin
Cnm

doktor dış gebelikten şüphelendi progesteron 17 çıktı. şimdi bu normalmi dış gebelikmi

Malesef her sektörde olduğu gibi sağlık sektöründe de bu işler paraya bakıyor. Bebek altından doğmuyordur herhalde :)
Canim ben de medipol Bağcılar a gidiyorum, Nagihan hanima

Hoş geldin canım sağlıklı olsun da geriden gelsin kuzucuk

akıntı bende de var .bende uzanıyorum bu kadar aklına takma canım dikkat et ama her şeye de takılma sen çok takıyorsun sanırım
Haklısın canım benim rahat edebilsemmmmm vur kafama ya

Cnm çok sağol oönerilerin icin benim doktorum nergis hanimdi seninki kimdi gerçi filiz hanim falanda vermiyomus no sunu diye okudum belki de hastane kuralidir arastiriyom bakalim hani ani bisey olduğunda hemen ulaşabilmek icin seninde hayirli olsun bebisin
Cnm[/QUOTE]

sağol canım benimm benim doktorum mehmet gencer çok bilgili çok iyi bi doktor ben çok memnunum..anladım canım sende haklısın belki dediğin gibi hastane kuralıdır o konuda bi bilgim yok...bu arada seninde bebişin hayırlı olsun Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

mrh kızlar ben gebeliğimin 6 haftasındayım ve kabız oldum ve kasıklarımda ağrı var bana yardımcı olabilecek birisi var ne yapmam gerekiyor
Canım kabızlık için bol su içip, sebze ve meyve yemen lazım. Lifli gıdalar tüket. Hamilelikte kabızlık sorunu çok oluyor. Dikkat etmemiz lazım.

Evet canım akıntı bendede oluyor. Senin ki kadar bende uzanıyorum. O kadar takma kafana herşeyi. Dikkat edeceğiz elbette ama abartmadan. Bu kadar çok düşünürsen kendine ve bebişe zarar verirsin. Hamileliğinin tadını çıkar canım :)

Merhaba, Nagihan Hanım nasıl? Duygu hanım çok yoğun. ben pek memnun kalmadım.
Nagihan hanim hem çok ilgili hem çok iyi canım

Haklısın güzelim benim ya çok haklısın ah bu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…