Slm kizlar bende inşallah mayis annesi olucam 2.tüp bebek tedavimle hamileyim ben denizlideyim burada olanlardan doktor tavsiyesi istiyorum aslında benim özel egede bi doktorum vardi ama o telini vermiyomus benimde 5+3 de bi kanamam oldu çok korktum acil doktora gittik bi gece hastanede kaldim sukurki sadece o gece 10 12 damla falan oldu bidaha olmadi lekelenmede olmadi ertesi günü vajinal muayenede doktor keseyi gördü kalp atisini da duydu kanama alani var dedi 2 günsonra tekrar gittik kanama aalanı geçmiş şükür kalp atisini bu defa bende duydum ana risk var dinlen dedi yarin İzmirdeki tüp bebek doktoruna gidicem olumlu sinu c aldigimdan beri hiç gitmedim ama sürekli izmire gidemem boyle bi şey yasayincada doktieumda nosunu vermeyince doktor değiştirmeye karar verdim tekdende ilker bey varmis çok ilgiliymis bilgisi olan var mi iinşallah saglikla kucaklarimizada aliriz bu arada doktor yerleşme kanamasidir demişti kanamadi olan arkadaşlar inşallah bi şey olmaz biz dinlenelim
medical 5500 sezeryan normalde 5000mis :)yok artık o ne öyle ya 12000 ne yapıyorlar acaba çok merak ettim ağrısız sancısız mı oluyor o kadar para vereme ben açıkcası
medical 5500 sezeryan normalde 5000mis :)
daha bakmadim ama baska bir hastaninkinden gayet guzel oldugunu duydum bakicam insallah ama eminimki cok guzeldir allah nasip ederse ben oyle yapicamMedical'in odaları falan nasıl. siz baktınız mı? Yani alternatif olarak oraya da gidip bakmak lazım.
Oo çok yüksek, kalsın.En son kontrole gittiğimde ebe danışmanına sordum. Odaları görmek istiyorum dedim. O yardımcı oluyor. zaten direk muhasebeye uğruyorsunuz doğum fiyatları için :) ama dediğim gibi görünüş özel sistemi devlet gibi. Acibademin normal doğum ücreti 10.500 TL. sezeryan da 12.000 TL.
Hoş geldin canım sağlıklı olsun da geriden gelsin kuzucukKızlar herkese mutlu hamilelikler ve rahat doğumlar dilerim normalde nisan annesiydim ama bebişim yanındaki kan pıhtısından dolayı biraz geriden geliyo o yüzden muhtemel doğum tarihim mayıs olacak.. Arada katılırım aranıza
Kizcelerr birsey sorucam sizlere, akıntım var benim sizdede VR mi akıntı? Bide ben bazen üst rafa felan uzaniyorum birsey olur mu? Uzanmaktan kastım su:sadece kolunu kaldirirsin ya o şekil yetecek kadar, zorlamıyorum yani, akıl verin Allah rızası için
Canim ben de medipol Bağcılar a gidiyorum, Nagihan hanimaMalesef her sektörde olduğu gibi sağlık sektöründe de bu işler paraya bakıyor. Bebek altından doğmuyordur herhalde :)
Haklısın canım benim rahat edebilsemmmmm vur kafama yaHoş geldin canım sağlıklı olsun da geriden gelsin kuzucuk
akıntı bende de var .bende uzanıyorum bu kadar aklına takma canım dikkat et ama her şeye de takılma sen çok takıyorsun sanırım
Cnm çok sağol oönerilerin icin benim doktorum nergis hanimdi seninki kimdi gerçi filiz hanim falanda vermiyomus no sunu diye okudum belki de hastane kuralidir arastiriyom bakalim hani ani bisey olduğunda hemen ulaşabilmek icin seninde hayirli olsun bebisinCnm OTE="melike222, post: 37065553, member: 626353"]canımm bende denizliliyim benimde doktorum özel egede sanırsam ikimizde aynı doktora gidiyoruz..benimde 2.aşılamam geçen ay bu doktora gitmeye başladık tek seferde sonuç aldık doktorum çok bilgili çok memnunum..illaki doktorumu değiştircem diyorsan sana erpadaki rıdvan erdemiri odaktaki murat karayeli birde özel muayenesi olan abdurrahman orhanı tavsiye ederim bu doktorlarıda çok bilgili diyorlar
Canim ben de medipol Bağcılar a gidiyorum, Nagihan hanima
Haklısın canım benim rahat edebilsemmmmm vur kafama ya
Canım kabızlık için bol su içip, sebze ve meyve yemen lazım. Lifli gıdalar tüket. Hamilelikte kabızlık sorunu çok oluyor. Dikkat etmemiz lazım.mrh kızlar ben gebeliğimin 6 haftasındayım ve kabız oldum ve kasıklarımda ağrı var bana yardımcı olabilecek birisi var ne yapmam gerekiyor
Evet canım akıntı bendede oluyor. Senin ki kadar bende uzanıyorum. O kadar takma kafana herşeyi. Dikkat edeceğiz elbette ama abartmadan. Bu kadar çok düşünürsen kendine ve bebişe zarar verirsin. Hamileliğinin tadını çıkar canım :)Kizcelerr birsey sorucam sizlere, akıntım var benim sizdede VR mi akıntı? Bide ben bazen üst rafa felan uzaniyorum birsey olur mu? Uzanmaktan kastım su:sadece kolunu kaldirirsin ya o şekil yetecek kadar, zorlamıyorum yani, akıl verin Allah rızası için
Nagihan hanim hem çok ilgili hem çok iyi canımMerhaba, Nagihan Hanım nasıl? Duygu hanım çok yoğun. ben pek memnun kalmadım.
Haklısın güzelim benim ya çok haklısın ah bu benEvet canım akıntı bendede oluyor. Senin ki kadar bende uzanıyorum. O kadar takma kafana herşeyi. Dikkat edeceğiz elbette ama abartmadan. Bu kadar çok düşünürsen kendine ve bebişe zarar verirsin. Hamileliğinin tadını çıkar canım :)
Nagihan hanim hem çok ilgili hem çok iyi canım
Haklısın güzelim benim ya çok haklısın ah bu ben
orasi ne kadarmisBende o zaman gelecek randevum için ona gideyim. Bu gidişle hepsini tek tek deneyeceğim galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?