How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

kızlar haftaya diş buğdayı yapıcam,diş pastaları ne kadar pahalı ya,ist civarı ucuz yapan yer varmı bildiğiniz

kızlar selam uzun zamandır yazamadım ama uzaktan takip edebildim, hasta bebişlere çokkk geçmiş olsun , bizde küçük bir grip atlattık, şu yürüteç meselesi için o kadar kafalar karışıkki insan şaşırıyor ama benim bebiş iyice düştü bana 1 dk yanından ayırmıyor ,onun için bir tane almak istiyorum en azından mutfaktayken yanıma olması açısından, zaten fazla binmedikten sonra birşey olmuyormuş, ki aslında 7 ay altı tehlikeli olduğunu öğrenmiş oldum, e bizim sıpa 10 aylık oldu tembel olduğu için yürümüyor :) siz ne aldınız ne önerirsiniz? fiyatlar almış başını gidiyor maalesef :KK43:

Bir yazı okumuştum doktora sormuşlar yürüteç alalım mı diye. Bir doktor olarak almayın derim ama bir baba olarak kesinlikle alın derim demiş.
Ben chicco kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum. Bir arkadaşımız verdi sağolsun. Ama istediğim kadar kurtarıcı olmadı. Kullanamayışımın marka memnuniyetiyle ilgisi yok bu arada.
Mutfakta koyup iş yapamıyorum çünkü iki elide boşta olduğu için rahatça çekmeceleri açıyor fırının kapağını açıyor çekmeceler üstüne düşerse yada hızlı çekerde yüzüne çarparsa diye korkuyorum.
Salonda sürekli yerde emekleyip oynadığı için yere yorgan sermiştim yürüteç yorğanın üstünde hareket etmiyor ordada kullanamıyorum
Birde benim kızım çok hareketli olduğu için sanırım bir süre sonra oradada kendini kısıtlanmış hissediyor çıkmak istiyor.
Koltukların üstüne inip çıkmak yerde sürünmek daha cazip geliyor
Yani koyupta yarım saat başka bir işle ilgilenmem mümkün değil.
Ama bu benim bebeğim için geçerli çok memnun olup uzun süreli kullananda vardır
Ödünç alabileceğiniz birileri varsa kullanabiliyormusunuz diye bir deneyip alsanız. Çok fazla paralar vermeden daha iyi olurdu

Kızlar bebişleri kac saatte bir emziriyorsunuz
Günde 4 yada 5 kez emziriyorum. Ama katı gıdaya geçtik biz.
Sabah öğlen akşam 1 yada 2 birde gece emziriyorum
Kahvaltı alışkanlığı kazanamadık ama öğleden sonra çorba gece muhallebi öğünümüz kesin oluyor. Akşam bazen bizim yemeğimizden veriyorum bazende meyve bazen birşey vermiyorum sadece emiyor
Katı gıda emzirme birlikte devam ediyor bizim

Ah ah o opmeden ben ne cektim,birde dudagindan opuyorlardi :KK43:(
Saka gibiler yaa. Kizimin hastaligindan bahsederken kissadan hisseyi yazmamisim. Benden ishali almis operek yakin temas herhangi bi nedenden.baskalarindan da alabilir. Keske farkinda olabilseler.

Saka gibiler yaa. Kizimin hastaligindan bahsederken kissadan hisseyi yazmamisim. Benden ishali almis operek yakin temas herhangi bi nedenden.baskalarindan da alabilir. Keske farkinda olabilseler.
Ne desem anlamiyorlardi,inadina gozumun icine baka baka agzindan opuyorlardi.Enteresan bir sey,kari koca disinda agizdan opmek de neymis,hic anlamiyorum...

İyi aksamlar arkadaslar oglum sali gununden beri hasta kusmasi durdu isali gecmedi bagirsaklrini usutmus disde cikariyo atesleniyo ara sira doktora goturdum ilac verdi isali gevmedi hic bisey yemiyo sadece emiyo su iciyo mama da icmuyo cok az icerse 30 ml kadar ne yapmam lazim isalin gecmesi icin muz yemiyo patatesfe yemedi simdiden tesekur edrim cvp verene butun cocuklarada gecmis olsunn

İyi aksamlar arkadaslar oglum sali gununden beri hasta kusmasi durdu isali gecmedi bagirsaklrini usutmus disde cikariyo atesleniyo ara sira doktora goturdum ilac verdi isali gevmedi hic bisey yemiyo sadece emiyo su iciyo mama da icmuyo cok az icerse 30 ml kadar ne yapmam lazim isalin gecmesi icin muz yemiyo patatesfe yemedi simdiden tesekur edrim cvp verene butun cocuklarada gecmis olsunn
Benim kizim da ishaldi. Hatta buyuk olasilikla benden gecti. Ishal gecmek uzere gibi. Ben serumla duzeldim. Basta kizim da emmek disinda hicbisey istemedi. Ilaci agzina zorla soktuk. Hatta bir tanesini hic iciremedim. Birini de sadece 3 gun.
Cocuk istemeyince hic bisey yediremiyosun. Yeneklerden tamamen sogutmaktan da koekuyosun. Kizim hastaliginin 7. Gununde biseyler yemeye basladi.o da reklamlarla falan. Gaita yaptirmaniz lazim. Ona gore de tedavi. Buarada ishal her neden kaynaklaniyosa o mikrop vucuttan atilana kadar ishal devam ediyo. Su ve emzirmek su asamada cok onemli. Bol bol emzir ve su icir.
Benim sutum cok degildi hatta bir gun uzuntuden hic gelmedi. Kesiliyo sandim.kizim aksama kadar bana bakip bakip aksama kadar agladi acliktan ve uyumadi. En son annemle uykusunu bari uyusun dedik ve carsafta salladik. zayifladi tabi. Umarim en kisa zamanda gecer.cok zor bisey. Gecmis olsun.

Benim kizim da ishaldi. Hatta buyuk olasilikla benden gecti. Ishal gecmek uzere gibi. Ben serumla duzeldim. Basta kizim da emmek disinda hicbisey istemedi. Ilaci agzina zorla soktuk. Hatta bir tanesini hic iciremedim. Birini de sadece 3 gun.
Cocuk istemeyince hic bisey yediremiyosun. Yeneklerden tamamen sogutmaktan da koekuyosun. Kizim hastaliginin 7. Gununde biseyler yemeye basladi.o da reklamlarla falan. Gaita yaptirmaniz lazim. Ona gore de tedavi. Buarada ishal her neden kaynaklaniyosa o mikrop vucuttan atilana kadar ishal devam ediyo. Su ve emzirmek su asamada cok onemli. Bol bol emzir ve su icir.
Benim sutum cok degildi hatta bir gun uzuntuden hic gelmedi. Kesiliyo sandim.kizim aksama kadar bana bakip bakip aksama kadar agladi acliktan ve uyumadi. En son annemle uykusunu bari uyusun dedik ve carsafta salladik. zayifladi tabi. Umarim en kisa zamanda gecer.cok zor bisey. Gecmis olsun.
Gaita tahtili yaptirdim bisey cikmadi ust disleri cikiyo hastalikda olunca cok agor geciyo su veriyorum zaten ilaclarinida iciyo inslh iyilesiriz

Kızlar bebişleri kac saatte bir emziriyorsunuz
Bir kaç hafta öncesine kadar her istediğinde hatta bir de ben de her istediğimde veriyordum. Ama farkettim ki iştahı kesiliyor. Ve ben de artık gece ve sabahları hariç 2-3 saat ara ile vermeye çalışıyorum . Acıkıyor ve önce yemek ; üstüne isterse süt maşallah yoğurdu bile yedirebiliyorum tekrar. Çok mutlu oldum iki gündür. Ama kahvaltı halen sorun ,yumurta yemiyor.

Gunluk ne kadar su icmesi gerekiyo acaba biliyomusnuzz

Bir kaç hafta öncesine kadar her istediğinde hatta bir de ben de her istediğimde veriyordum. Ama farkettim ki iştahı kesiliyor. Ve ben de artık gece ve sabahları hariç 2-3 saat ara ile vermeye çalışıyorum . Acıkıyor ve önce yemek ; üstüne isterse süt maşallah yoğurdu bile yedirebiliyorum tekrar. Çok mutlu oldum iki gündür. Ama kahvaltı halen sorun ,yumurta yemiyor.
Kızlar bebişine bıldırcın yumurtası veren var mı? Erken mi acaba ? Doktora sormayı unuttum ...
Slm beni kizim 28 nisan dogumlu. Bildircin yumurtasi erken daha Verne dedi. Bobreklere agir gelebilirmis. 1.5-2 yasi.da haftada iki uc tane verirsin Demisti. Ama sizin tercihiniz

KIZLARR SLM NASILSINIZ MİNİKLER NASIL :) BEN BU HAFTA ÇOK YOĞUNDUM VE BU GÜN SON İŞ GÜNÜM SAYILIR YARIN 1 AYLIK İZİNE AYRILIYORUMM ÇOK MUTLUYUM :) KIZIMLA EVİMDE Bİ AYIMIZI DOLU DOLU GEÇİRCEMMM :KK73::KK73:

Back