- 30 Eylül 2015
- 295
- 249
- 33
- 41
Valla saati yok benimkinin az emiyor sık emiyor onun için ne Zaman isterse veriyorum zaten cılızKızlar bebişleri kac saatte bir emziriyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla saati yok benimkinin az emiyor sık emiyor onun için ne Zaman isterse veriyorum zaten cılızKızlar bebişleri kac saatte bir emziriyorsunuz
Bende her istediğinde veriyordum doktor kızdı.saat başı verme 3 saatte bir ver dedi.ek gıdaya geçemiyoruz ya acıksın öyle dene dedi .Valla saati yok benimkinin az emiyor sık emiyor onun için ne Zaman isterse veriyorum zaten cılız
Bende3-4 saatte bir emziriyorum uzun zamandirBende her istediğinde veriyordum doktor kızdı.saat başı verme 3 saatte bir ver dedi.ek gıdaya geçemiyoruz ya acıksın öyle dene dedi .
kızlar selam uzun zamandır yazamadım ama uzaktan takip edebildim, hasta bebişlere çokkk geçmiş olsun , bizde küçük bir grip atlattık, şu yürüteç meselesi için o kadar kafalar karışıkki insan şaşırıyor ama benim bebiş iyice düştü bana 1 dk yanından ayırmıyor ,onun için bir tane almak istiyorum en azından mutfaktayken yanıma olması açısından, zaten fazla binmedikten sonra birşey olmuyormuş, ki aslında 7 ay altı tehlikeli olduğunu öğrenmiş oldum, e bizim sıpa 10 aylık oldu tembel olduğu için yürümüyor :) siz ne aldınız ne önerirsiniz? fiyatlar almış başını gidiyor maalesef
Günde 4 yada 5 kez emziriyorum. Ama katı gıdaya geçtik biz.Kızlar bebişleri kac saatte bir emziriyorsunuz
Saka gibiler yaa. Kizimin hastaligindan bahsederken kissadan hisseyi yazmamisim. Benden ishali almis operek yakin temas herhangi bi nedenden.baskalarindan da alabilir. Keske farkinda olabilseler.Ah ah o opmeden ben ne cektim,birde dudagindan opuyorlardi (
Ne desem anlamiyorlardi,inadina gozumun icine baka baka agzindan opuyorlardi.Enteresan bir sey,kari koca disinda agizdan opmek de neymis,hic anlamiyorum...Saka gibiler yaa. Kizimin hastaligindan bahsederken kissadan hisseyi yazmamisim. Benden ishali almis operek yakin temas herhangi bi nedenden.baskalarindan da alabilir. Keske farkinda olabilseler.
Benim kizim da ishaldi. Hatta buyuk olasilikla benden gecti. Ishal gecmek uzere gibi. Ben serumla duzeldim. Basta kizim da emmek disinda hicbisey istemedi. Ilaci agzina zorla soktuk. Hatta bir tanesini hic iciremedim. Birini de sadece 3 gun.İyi aksamlar arkadaslar oglum sali gununden beri hasta kusmasi durdu isali gecmedi bagirsaklrini usutmus disde cikariyo atesleniyo ara sira doktora goturdum ilac verdi isali gevmedi hic bisey yemiyo sadece emiyo su iciyo mama da icmuyo cok az icerse 30 ml kadar ne yapmam lazim isalin gecmesi icin muz yemiyo patatesfe yemedi simdiden tesekur edrim cvp verene butun cocuklarada gecmis olsunn
Gaita tahtili yaptirdim bisey cikmadi ust disleri cikiyo hastalikda olunca cok agor geciyo su veriyorum zaten ilaclarinida iciyo inslh iyilesirizBenim kizim da ishaldi. Hatta buyuk olasilikla benden gecti. Ishal gecmek uzere gibi. Ben serumla duzeldim. Basta kizim da emmek disinda hicbisey istemedi. Ilaci agzina zorla soktuk. Hatta bir tanesini hic iciremedim. Birini de sadece 3 gun.
Cocuk istemeyince hic bisey yediremiyosun. Yeneklerden tamamen sogutmaktan da koekuyosun. Kizim hastaliginin 7. Gununde biseyler yemeye basladi.o da reklamlarla falan. Gaita yaptirmaniz lazim. Ona gore de tedavi. Buarada ishal her neden kaynaklaniyosa o mikrop vucuttan atilana kadar ishal devam ediyo. Su ve emzirmek su asamada cok onemli. Bol bol emzir ve su icir.
Benim sutum cok degildi hatta bir gun uzuntuden hic gelmedi. Kesiliyo sandim.kizim aksama kadar bana bakip bakip aksama kadar agladi acliktan ve uyumadi. En son annemle uykusunu bari uyusun dedik ve carsafta salladik. zayifladi tabi. Umarim en kisa zamanda gecer.cok zor bisey. Gecmis olsun.
Bir kaç hafta öncesine kadar her istediğinde hatta bir de ben de her istediğimde veriyordum. Ama farkettim ki iştahı kesiliyor. Ve ben de artık gece ve sabahları hariç 2-3 saat ara ile vermeye çalışıyorum . Acıkıyor ve önce yemek ; üstüne isterse süt maşallah yoğurdu bile yedirebiliyorum tekrar. Çok mutlu oldum iki gündür. Ama kahvaltı halen sorun ,yumurta yemiyor.Kızlar bebişleri kac saatte bir emziriyorsunuz
Gunluk ne kadar su icmesi gerekiyo acaba biliyomusnuzzBenim kizim da ishaldi. Hatta buyuk olasilikla benden gecti. Ishal gecmek uzere gibi. Ben serumla duzeldim. Basta kizim da emmek disinda hicbisey istemedi. Ilaci agzina zorla soktuk. Hatta bir tanesini hic iciremedim. Birini de sadece 3 gun.
Cocuk istemeyince hic bisey yediremiyosun. Yeneklerden tamamen sogutmaktan da koekuyosun. Kizim hastaliginin 7. Gununde biseyler yemeye basladi.o da reklamlarla falan. Gaita yaptirmaniz lazim. Ona gore de tedavi. Buarada ishal her neden kaynaklaniyosa o mikrop vucuttan atilana kadar ishal devam ediyo. Su ve emzirmek su asamada cok onemli. Bol bol emzir ve su icir.
Benim sutum cok degildi hatta bir gun uzuntuden hic gelmedi. Kesiliyo sandim.kizim aksama kadar bana bakip bakip aksama kadar agladi acliktan ve uyumadi. En son annemle uykusunu bari uyusun dedik ve carsafta salladik. zayifladi tabi. Umarim en kisa zamanda gecer.cok zor bisey. Gecmis olsun.
Bir kaç hafta öncesine kadar her istediğinde hatta bir de ben de her istediğimde veriyordum. Ama farkettim ki iştahı kesiliyor. Ve ben de artık gece ve sabahları hariç 2-3 saat ara ile vermeye çalışıyorum . Acıkıyor ve önce yemek ; üstüne isterse süt maşallah yoğurdu bile yedirebiliyorum tekrar. Çok mutlu oldum iki gündür. Ama kahvaltı halen sorun ,yumurta yemiyor.
Slm beni kizim 28 nisan dogumlu. Bildircin yumurtasi erken daha Verne dedi. Bobreklere agir gelebilirmis. 1.5-2 yasi.da haftada iki uc tane verirsin Demisti. Ama sizin tercihinizKızlar bebişine bıldırcın yumurtası veren var mı? Erken mi acaba ? Doktora sormayı unuttum ...
Ben iki Su bardagina yakin iciriyorum. Sanirim 1.5-2 bardak icmeliGunluk ne kadar su icmesi gerekiyo acaba biliyomusnuzz