How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bir kaç hafta öncesine kadar her istediğinde hatta bir de ben de her istediğimde veriyordum. Ama farkettim ki iştahı kesiliyor. Ve ben de artık gece ve sabahları hariç 2-3 saat ara ile vermeye çalışıyorum . Acıkıyor ve önce yemek ; üstüne isterse süt maşallah yoğurdu bile yedirebiliyorum tekrar. Çok mutlu oldum iki gündür. Ama kahvaltı halen sorun ,yumurta yemiyor.
Canım biz ek gıdaya yeni geçiyoruz 4 gün oldu

Ben çok geç farkettim bu sayfayı kızım 9 aylık olmuştu. Sizin bebek Mart doğumlu değil mi? Yoksa ek gıdaya mı geç başladınız..
Benim oğlum 28 Şubat doğumlu .ek gıdaya 8. Ayda denemelere başladık hala geçemedik sayılır annem 5 gündür 1 çay bardağı çorbayı zorla yediriyor.yani 5 gündür ağzına sütten başka bişeyler girdi.6 aydan 8. Aya kadar alerji testleriyle uğraştık sonrada oğlum ağzını acmadı

Benim oğlum 28 Şubat doğumlu .ek gıdaya 8. Ayda denemelere başladık hala geçemedik sayılır annem 5 gündür 1 çay bardağı çorbayı zorla yediriyor.yani 5 gündür ağzına sütten başka bişeyler girdi.6 aydan 8. Aya kadar alerji testleriyle uğraştık sonrada oğlum ağzını acmadı
Corba dışında da biseler deneyin canım bakalım napicak

Arkadaşlar başka tavsiyeleriniz varsa lütfen söyleyin
Benim oglumda cok istahsiz cnm kahvaltıyi sevmiyo.şehriye çorbasını seviyo onu yapıyorum ama bikmasin diye hergun yapmıyorum.avakado seviyo.haftada bir yada iki kez yediriorum.hicbise yemese bile muzlu muhallebisini mutlaka yer.muzu seviyo.bunları 5 aydır deneyerek öğrendim.neyi seviyo neyi sevmiyo.onunda bi damak tadı var.sende hergun bıkmadan herşeyden dene.mutlaka biseyi sevecektir.

Arkadaşlar başka tavsiyeleriniz varsa lütfen söyleyin
Kahvalti yaptirmayi denwdin mi canim labne peyniri yumurta beyaz peynir corba olarak kabak corbasi ,sebze ,tarhana ,muhallebi meyve muz, elma, mandalina ne yiyorsan agzina sur gec kalmis biraz dr 6.aydan sonra ek gidaya baslayin dio ama bazi cocuklar 6.aydan sonra ek gidayi sevmio yemwyi gec ogrenio ben 3.aydan itibaren agzina surmeyw basladim ekmegin icini alip salata suyuna bile surdum agzina verdim simdi her seyi tatmayi yemwyi seviyor
Iyi minettim kotu mu ettim bilmiyorum ama yeme sorunumum 3 cocugumda da olmadi cok sukur

Benim kızım bugün cok iştahsız hemen hemen birşey yemedi eli ağzında hep ama 8 dişi çıktı daha devamı gelir mi ki erken değil mi? Kakası hep katı az az yapıyor ondan da rahatsız sanırım su içirmeye çalışıyorum ama Çayı daha cok seviyor . Benim kız hep katı besleniyor cay su hariç başka sıvı içmiyor sütü de cok içmiyor ondan da kabız oluyor sanırım ve çorba yı sevdirmedim bir türlü içse iyi olacak ama

Benim kızım bugün cok iştahsız hemen hemen birşey yemedi eli ağzında hep ama 8 dişi çıktı daha devamı gelir mi ki erken değil mi? Kakası hep katı az az yapıyor ondan da rahatsız sanırım su içirmeye çalışıyorum ama Çayı daha cok seviyor . Benim kız hep katı besleniyor cay su hariç başka sıvı içmiyor sütü de cok içmiyor ondan da kabız oluyor sanırım ve çorba yı sevdirmedim bir türlü içse iyi olacak ama
Bildiğimiz çay mı veriyorsun canım

Benim oglumda cok istahsiz cnm kahvaltıyi sevmiyo.şehriye çorbasını seviyo onu yapıyorum ama bikmasin diye hergun yapmıyorum.avakado seviyo.haftada bir yada iki kez yediriorum.hicbise yemese bile muzlu muhallebisini mutlaka yer.muzu seviyo.bunları 5 aydır deneyerek öğrendim.neyi seviyo neyi sevmiyo.onunda bi damak tadı var.sende hergun bıkmadan herşeyden dene.mutlaka biseyi sevecektir.
Canım bu dediklerini ilk ek gıdaya geçerken denemiştim avakado,muhallebi yememişti.suan yarım kase öğlen çorba içiyor bazende akşam üstüde yarım kase çorba yiyor ama bazen.meyve püresini 1 tatlı kaşığı yiyor.ama corbayıda meyveyide zorla yiyor yarım saatte.cırba olarak tarhana ,şehrine,sebZe,yayla zaten 5 gündür başladık yani kısaca günde tek öğün ek gıda alıyor.muhallebiyi sen nasıl yapıyorsun

Back