How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kahvalti yaptirmayi denwdin mi canim labne peyniri yumurta beyaz peynir corba olarak kabak corbasi ,sebze ,tarhana ,muhallebi meyve muz, elma, mandalina ne yiyorsan agzina sur gec kalmis biraz dr 6.aydan sonra ek gidaya baslayin dio ama bazi cocuklar 6.aydan sonra ek gidayi sevmio yemwyi gec ogrenio ben 3.aydan itibaren agzina surmeyw basladim ekmegin icini alip salata suyuna bile surdum agzina verdim simdi her seyi tatmayi yemwyi seviyor
Iyi minettim kotu mu ettim bilmiyorum ama yeme sorunumum 3 cocugumda da olmadi cok sukur
Canım yemedi alerji oldu 8. Aya kadar başlatmadı doktor tahlillerin çıkması 10.ayı buldu.5 gündür az az başladık.kahvaltı yemiyor :(

Canım bu dediklerini ilk ek gıdaya geçerken denemiştim avakado,muhallebi yememişti.suan yarım kase öğlen çorba içiyor bazende akşam üstüde yarım kase çorba yiyor ama bazen.meyve püresini 1 tatlı kaşığı yiyor.ama corbayıda meyveyide zorla yiyor yarım saatte.cırba olarak tarhana ,şehrine,sebZe,yayla zaten 5 gündür başladık yani kısaca günde tek öğün ek gıda alıyor.muhallebiyi sen nasıl yapıyorsun
Kasik maması var ya canım 7 tahlili elmalı aptamilin ondan yapıyorum içine çeyrek muz bir ceviz koyuyorum.sevmesede sen ara ara dene.

Bayanlar oglumun istahi kesildi.zor besliyorum.biberon mamasi uyanikken katiyyen icmiyor.uykuda gece bir ya da 2 kez icirebiliyorum.4 disi var ust iki disin sagi ve solu kabarik. Onlar yapar mi?

Ben ara sıra şimdiden veriyorum
Nasil veriyosun canim. Gordugunuz gibi bu saatte giriyorum çünkü ikiden beri uymuyodu şimdi salliyorum zorla uyudu.acaba gece süt versem daha iyi uyurmu diye düşündüm çünkü devam sütü icmiyo ve sutum eskisi kadar doyurmuyo.bende yarın bi deneyim bakalım.bal yasak olmasa ballı süt verirdim tadida güzel olurdu

Nasil veriyosun canim. Gordugunuz gibi bu saatte giriyorum çünkü ikiden beri uymuyodu şimdi salliyorum zorla uyudu.acaba gece süt versem daha iyi uyurmu diye düşündüm çünkü devam sütü icmiyo ve sutum eskisi kadar doyurmuyo.bende yarın bi deneyim bakalım.bal yasak olmasa ballı süt verirdim tadida güzel olurdu
Can'ım cicibebe nin bebe bisküvisi koyuyorum içine tatlı oluyor hep doyurucu oluyor

Bir ay sonra bir yaşındalar sonuçta süt de yasak bakarsan ama bence artık sorun olmaz azıcık bal da zarar etmez cok aşırı tatlı olması öyle alışması da zararlı dişleri icin zaten bir damlası bile yeter

Benim kız bi haftadır emekliyor ve birseylere tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyor daha ortada diş yok anne sütü azaldı günde 2 defa emziriyorum

Kızlar oğlum 2 aydır şişmiş olan azı dişini patlatamıyor ama artık patlayacak sanırım sürekli gece ağlıyorak uyanması arttı yarım saatte bir

Back