• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kac gundur girip okuyamadim kendimi eksik hissettim kizlar. Misafirlerim vardi yorucu gunlerimiz oldu. Ben de kis indirimlerinden seneye kiyafetler almaya cikacagim. Iki hafta once momfortbaby aldim isyan edip, onunla alisverise cikmaya sabirsizlaniyorum. Uykusu geldiginde uyuyakaliyor yavrum super bisiymis.

Bu kış günlerinde çok pişman oldum kanguru almadığım için. defalarca momfortbaby sitesine girip girip çıktım.. almadan bıraktım.. attila 11 kilo. geç kaldım :(

Özlem bu arada sen alerji uzmanı sayılırsın :)) Keremin annesi Keremin annesi 8 şubatta bana yama testi ile 2 test daha yapılacak :( bazen kaşıntım tutuyor uyuz gibi. kronik ürtiker diye biliyorduk bunu ama doktor ilaclar fayda etmediyse test yapalım dedi :(

Özlem bu arada sen alerji uzmanı sayılırsın :)) Keremin annesi Keremin annesi 8 şubatta bana yama testi ile 2 test daha yapılacak :KK43: bazen kaşıntım tutuyor uyuz gibi. kronik ürtiker diye biliyorduk bunu ama doktor ilaclar fayda etmediyse test yapalım dedi :KK43:
Valla cnm bizimki deride kabarma şeklinde simdi misafirler var sana yine donucem

kızlar mina hastalanıyor galiba öksürüyor hırıltısıda var ne yapabilirim bi akıl verinnn :(

Maasallah yaa. Sizlerde boylar uzun heralde. Nazar degmesin minige.
Tskler sizinkinw de nazar degmesin baba ve anne uzun olunca bir de normalden uzun dogdu zten 50 kusurlerde dogdu ; ) rabbim herkesin bebegine saglik huzur versin evlat baska valla baktikca gpzlerim doluyo hepsi vatanina devletine dinine ana babasina hayirli evlat olsun ins

kızlar mina hastalanıyor galiba öksürüyor hırıltısıda var ne yapabilirim bi akıl verinnn :KK43:
Canim gecmis olsun biz onu iki hafta once atlattik sana tavsiyem oksuruge 1 cay kasigi dut pekmezi 1 cay kasigi tereyagi ve 1 cay kasigi suyu isit ocakta tereyag erisin ilikken icir bebisine şıp diye kesiyor oksurugu tadi da cok güzel :KK54:

Hanimlar ben de size bir sey danismak istiyorum bebeginiz gun icinde tam olculeriyle neler yiyor. Surekli aç. Kaliyormus ya da kizima bakamiyormusum gibi hissediyorum.
Mesela biz kahvaltida 1 yumurta sarisi ve kibrit kutusu buyuklugunde ekmek ve 1 cay bardagi ihlamur iciyoruz ogleden sonra yarim muz aksam biz yemek yerken o da 2 yemek kasigi pilav ve 1ceviz buyuklugunde kofte ya da tavuk yiyor. Gece uyumadan oncede bir kac tane mandalina cok az elma yiyor. Anne sutu aliyor boyu kilosu iyi ama ben rahat degilim mesela peynir ve yogurt asla yemiyor ne kadar denesemde. Bana bir akil verin. Bu arada kavonoz mamasi veya hazir hicbir seyi yedirmiyorum.

Valla cnm bizimki deride kabarma şeklinde simdi misafirler var sana yine donucem

Benimkide kasiniyor ve kasindikca kabariyor. Yaklasik 2 sene once basladi. O zamanlar biraz stres ve sikinti yapmistim bi olaya. Tahlillerde bisey cikmayinca doktor kronik demisti sikintidan cikmkstir demisti. Ama simdi gene cikti doktor alerjik olabilir dedi. bakalim yana testinde ne olacak

Hanimlar ben de size bir sey danismak istiyorum bebeginiz gun icinde tam olculeriyle neler yiyor. Surekli aç. Kaliyormus ya da kizima bakamiyormusum gibi hissediyorum.
Mesela biz kahvaltida 1 yumurta sarisi ve kibrit kutusu buyuklugunde ekmek ve 1 cay bardagi ihlamur iciyoruz ogleden sonra yarim muz aksam biz yemek yerken o da 2 yemek kasigi pilav ve 1ceviz buyuklugunde kofte ya da tavuk yiyor. Gece uyumadan oncede bir kac tane mandalina cok az elma yiyor. Anne sutu aliyor boyu kilosu iyi ama ben rahat degilim mesela peynir ve yogurt asla yemiyor ne kadar denesemde. Bana bir akil verin. Bu arada kavonoz mamasi veya hazir hicbir seyi yedirmiyorum.
Can'ım başta benim kız anne sütü almıyor yani yeme ölçüleri buna göre değişebilir sabah krem peynır az reçel yumurta ve ekmek avuç ici kadar yiyor Rezene içiriyorum ardından , öğlen bol yoğurt ıle pilav yada makarna seviyor bazen balık yapıyorum yanına yiyor ara da muz yada meyva püreleri yada meyvamı yoğurt yediriyorum akşam bizimle ne varsa yediriyorum ekmek ile yatmadan yarım biberon kadar süt içiyor

Can'ım başta benim kız anne sütü almıyor yani yeme ölçüleri buna göre değişebilir sabah krem peynır az reçel yumurta ve ekmek avuç ici kadar yiyor Rezene içiriyorum ardından , öğlen bol yoğurt ıle pilav yada makarna seviyor bazen balık yapıyorum yanına yiyor ara da muz yada meyva püreleri yada meyvamı yoğurt yediriyorum akşam bizimle ne varsa yediriyorum ekmek ile yatmadan yarım biberon kadar süt içiyor

Tesekkur ederim.
Hangi peyniri yediriyorsunuz ?
Ben evde cokelek yaptim yemedi labne yemedi suzme oeynir yemedi yogurdu asla yemiyor neli yaparsam yapayim

Kargoya verilmisse yarin alirsin cnm ben cocugu sinir ede ede hepsini denedim :) :) hepsi büyük oldu şükür klasik Türk annesi :) ama hazirana kadar 14 15 aylik olacak bunlar. Ama sunu soyliyim lcwda hic sknt yasamadim cocuk iyi gelistigi halde suan 9 ayliklar oluyo gerisini ordan tamamlarim yazin. Kisliklar da indirime girseydi iyice :) cok begendigim bi polar pijama takimi var 25e düşmüştu 20ye düşmüş bizim subat maasina iyice duserler herhalde
CNM BNM KARGODA BUGÜN GELDİ DEDİĞİN GİBİ HEPSİ BÜYÜK :) :) Bİ TANE VAR BU YAZ GİYEBİLECEĞİ GALİBA :):) SENEY YAZIN ANCAK GELİR :):)

Tesekkur ederim.
Hangi peyniri yediriyorsunuz ?
Ben evde cokelek yaptim yemedi labne yemedi suzme oeynir yemedi yogurdu asla yemiyor neli yaparsam yapayim
Labne yiyor normal beyaz peynir de veriyorum yiyor kızım yoğurtu yemeğinin arasında çaktırmadan versen alışır belki Can'ım benim kız asla çorba içmiyor ama büyük kızıma tarhana ve mercimek çorbaysa az yoğurt karıştırıp ekmek birde veriyordum cok seviyordu

Back