• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar geçenlerde ek gıdaya geçemiyoruz diye pedagoga gittik dedim ve tavsiyelerde bulunan arkadaşlar olmuştu herkese tşk ederim tavsiyelerinize uydum oğlumu saat başı emziriyordum yada her istediğinde emziriyordum suan 1,5 saatte bir emziriyorum bazen 2 saatte bir.yavaş yavaş ağzını acar oldu 3-4 tatlı kaşığına kadar çıktık tarhana çorbasında tşkler size :)ama sadece tarhana yiyor şimdilik .bir sorum daha olacak sizlere sizler çorbayı kaç kaşık yada ne kadar veriyorsunuz tek öğünde ?

Çok sevindim.Umarım daha iyi olur. Benim kızım tarhana yı çok da severek yemiyor açıkçası. Bazen hiç bazen bir kaç kaşık.. ama eğer denemediyseniz kızımın severek yediği sağlıklı ve basit bir tarif var. Brokoli havuç ve karnı bahar. Üçünü de eşit miktarda koyup haşlıyorum . (Yani bir cezvede pişecek kadar) . Süzdükten sonra eziyorum . Sonra suyundan istediğim kadar koyuyorum. Hafif tatlımsı bir tat oluyor havuçtan dolayı. Ben genelde biraz katı yediriyorum. Bazen tereyağ ekliyorum.

Bize mecburen ilaç kullanmaniz gerekiyor dedi. İlerleyebilirmis yoksa. 2 tane surup verdi. Aksam basladik bakalim. Ama çok moralim bozuldu ya. Hic kilo almamis Eymen. 8700 gr geldi. Ek gida olayi bize hic yaramadi ya.
Eğer balgam da varsa yavrunda zaman geçirmeden bi doktoruna gösterin canim, allah korusun ilerlemesin. İlaç kullanmasin istiyoruz ama bazen yapacak bi şey yok.
Biz de bugune kadar uc defa öksürük şikayeti yasadik ikisinde ilac vermedim ama biri balgamli idi o zaman antibiyotik kullandim cocuk bogulacak gibi oluyordu balgamdan. Cok gecmis olsun kizlar

Kızlar geçenlerde ek gıdaya geçemiyoruz diye pedagoga gittik dedim ve tavsiyelerde bulunan arkadaşlar olmuştu herkese tşk ederim tavsiyelerinize uydum oğlumu saat başı emziriyordum yada her istediğinde emziriyordum suan 1,5 saatte bir emziriyorum bazen 2 saatte bir.yavaş yavaş ağzını acar oldu 3-4 tatlı kaşığına kadar çıktık tarhana çorbasında tşkler size :)ama sadece tarhana yiyor şimdilik .bir sorum daha olacak sizlere sizler çorbayı kaç kaşık yada ne kadar veriyorsunuz tek öğünde ?
Ne kadar yerse :)

bir kaç haftadır 2 adım atıp kucağıma düşen oğlum bugün yere konulunca oturmayıp birden yürümeye başladı,4-5 adım gitti sonra sağa dönüp gidince virajı alamayıp yere yavaşça düştü. :KK45:gerçi herkesin şaşkınlıkla bağırışlarından da etkilenmiş olabilir.bakalım tam olarak ne zaman yürüyecek.
Hadi gozun aydin cnm yakinda hizlanir :) gerci bu bebekten bebege degisiyo kerem birseyi basarirsa 4 5 gune hizlaniyo. Hey gidi günler bi adimi bi haftada cogaltti. Ama sana soyliyim cocukta heyecan hala oluyo da sende bitiyo siradan geliyo :) :)

Kızlar geçenlerde ek gıdaya geçemiyoruz diye pedagoga gittik dedim ve tavsiyelerde bulunan arkadaşlar olmuştu herkese tşk ederim tavsiyelerinize uydum oğlumu saat başı emziriyordum yada her istediğinde emziriyordum suan 1,5 saatte bir emziriyorum bazen 2 saatte bir.yavaş yavaş ağzını acar oldu 3-4 tatlı kaşığına kadar çıktık tarhana çorbasında tşkler size :)ama sadece tarhana yiyor şimdilik .bir sorum daha olacak sizlere sizler çorbayı kaç kaşık yada ne kadar veriyorsunuz tek öğünöğünd
Canim bizim doktorumuz her ogunun 1 cay bardagini dolduracak kadar olması gerektiğini söyledi. Tabi ben yediremiyorum o kadar :)

Kızlar bebeğine dış bakimi yapan varmı.ben hiç yapmadım şimdiye kadar.nasıl yapıyorsunuz.bu arada 6 disimiz var 7.nin ucu
Gozukuo

Az önce acile gittik yine antibiyotik verdi bide Deniz suyu sprey olandan almış eşim zararlı diye duymuştum bilen varmı hiç kullanmadım
Ben p.tesi sordum doktora sprey olarak kullanabilir miyim diye yok dedi bebekler icin hic uygun degil dedi. Kendi bebegininde oldugunu serum fizyolojigi damla seklinde kullandigini soyledi

Kızlar bebeğine dış bakimi yapan varmı.ben hiç yapmadım şimdiye kadar.nasıl yapıyorsunuz.bu arada 6 disimiz var 7.nin ucu
Gozukuo
Bize hediye gelmisti agiz ici ve diş temizlemek icin mendiller islak mendil gibi icerigi tamamen bitkisel ama kullanmadim hic

Hadi gozun aydin cnm yakinda hizlanir :) gerci bu bebekten bebege degisiyo kerem birseyi basarirsa 4 5 gune hizlaniyo. Hey gidi günler bi adimi bi haftada cogaltti. Ama sana soyliyim cocukta heyecan hala oluyo da sende bitiyo siradan geliyo :) :)
bizimki biraz tembeldir hızlı ilerlemez gibi geliyor bana.evet sıradan geliyor ama o kadar çok gelişme gösteriyorlarki o heyecan hep tazeliğini koruyor:KK28:.ben kızımda da oğlumda da not defteri tutuyorum,ilk dönmesi ilk anne deyişi ilk emeklemesi hatta kestiğim ilk tırnakları saçları gibi bütün ilklerini tarihleriyle not edip altına bir cümlelik yorumlarda bulunuyorum.
ilkleri bitince yaşadığımız komik olayları yazdım kızımda,o kadar çok ve ilginç şeyler varki asla unutmam dediğin şeyi okurken ''aaa hayal meyal hatırlıyorum''diyorsun.o yüzden herkesi önerim böyle bir not defteri tutsunlar.anılarınıza sahip çıkın.:KK66:ben inşaallah o günleri görürsem evlendikleri zaman vericem o defterleri onlara

Gozukuo
Ben kan ilaci ve tatli birsey verdikten sonra dislerini iyice yikadigim islak mendillerle siliyorum canim.Aslinda her ek gidadan sonra yapmak lazim bence.Sut disleri curumemesi lazim...

Kizlar bu ay kimse gelisim takibine gitmedi mi ben mi konularda kacirdim.Bebislerini aylik degerlendirmeye goturen yada boy kilosunu bilenler yazabilir mi ben cok takip ediyirdum ya

Kizlar bu ay kimse gelisim takibine gitmedi mi ben mi konularda kacirdim.Bebislerini aylik degerlendirmeye goturen yada boy kilosunu bilenler yazabilir mi ben cok takip ediyirdum ya
Biz getirdik. Kilo 9.3 boy 73cm bas cevresi 45 cm. Doktor gelisimi normal.boy ortalamanin bir tik ustunde dedi.

Bizde aylık değil eylül den beri bakılmadı randevumzu bir dahaki ay cok Merak ediyorum ama burada sık sık olmuyor

Bölük bölük oldu ama iki gün önce aşı oldu hiç ağlamadı yanlız bir kaç saat sonra bacağını kımıldatmadı cok şükür masaj vs derken geçti yan etkiymiş

Back