• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar bugün pedagoga gittik eşimle oğlum için bize gelmeden önce sorununuzu bir kağıda yazın dedi.bende ek gıdaya neden gecemediğimizi duana kadar olan denemelerimizi yazdım kadın okudu.sonra sorular sordu eşimle bana evliliğimizle ilgili bizde samimi şekilde cvp verdik kadın gayet iyi anne basasınız hatta fazla ilgilisiniz filan dedi kadına evet doktor hanım neden ek gıdaya geçemiyoruz merde hata yapıyoruz diyorum ne dese beğenirsiniz eve gidin 1 hafta not tutun yemek yerken neler yaptığınızı nasıl davrandığınızı dedi bende yazdım işte hatta şuan anlatıyorum dedim yok yok eve gidin 1 hafta not tutun diyo Israrla hiç bir bilgi yada yönlendirme yapmadı 180 tl ödedik çıktık her hafta bu parayı ödeyecekmişiz :)eşim bu kadın seansı uzatmak için bizi oyalıyor dedi .sizce ne yapmalıyım

Kızlar bugün pedagoga gittik eşimle oğlum için bize gelmeden önce sorununuzu bir kağıda yazın dedi.bende ek gıdaya neden gecemediğimizi duana kadar olan denemelerimizi yazdım kadın okudu.sonra sorular sordu eşimle bana evliliğimizle ilgili bizde samimi şekilde cvp verdik kadın gayet iyi anne basasınız hatta fazla ilgilisiniz filan dedi kadına evet doktor hanım neden ek gıdaya geçemiyoruz merde hata yapıyoruz diyorum ne dese beğenirsiniz eve gidin 1 hafta not tutun yemek yerken neler yaptığınızı nasıl davrandığınızı dedi bende yazdım işte hatta şuan anlatıyorum dedim yok yok eve gidin 1 hafta not tutun diyo Israrla hiç bir bilgi yada yönlendirme yapmadı 180 tl ödedik çıktık her hafta bu parayı ödeyecekmişiz :)eşim bu kadın seansı uzatmak için bizi oyalıyor dedi .sizce ne yapmalıyım
Bence bunlar hep boş şeyler Bencede eşin haklı o çocuk yiyeceği Zaman zaten yiyecek yinede sen bilirsin bence oluruna bırak dert etme canım

Bence bunlar hep boş şeyler Bencede eşin haklı o çocuk yiyeceği Zaman zaten yiyecek yinede sen bilirsin bence oluruna bırak dert etme canım
Eşimlede tartışıyoruz ya :(7/24 beraber büyütüyoruz oğlumuzu .ona rağmen ikimizde pert oluyoruz oğlum kendi kendine asla oynamaz sürekli ilgi ister sürekli kucak biraz fazla şımarttık tüp bebek ve ilk bebek diye sanırım.eşimde bende çok yorulduk yemeyen ve uyumayan gece sık sık uyanan çok stresli ama bir okadarda tatlı bir oğlumuz var.bende iyi bir anne olmak ve oğlumun sorunlarını çözmek için gittim sonuç hüsran :( yaza Oğluma KARDEŞ düşünüyorduk ama gözümüz korktu vazgeçecek gibiyiz :(

Biraz önce yukarıda ki deli komşum Matkap çalıştırdı ama sanki bizim tavanı delecek kızım acayip korktu gözlerinden yas gele gele ağladı siyam bitti derken tekrar açtı şimdi yanımdan ayrılmıyor
7-8 ay civari aynisini yasadik. Cok korkmustu kizim. Zaten korkak bir bebek.boyle seyler de olunca cok uzuluyorum. Hemen unutur insallah senin kizin da.

Eşimlede tartışıyoruz ya :KK43:7/24 beraber büyütüyoruz oğlumuzu .ona rağmen ikimizde pert oluyoruz oğlum kendi kendine asla oynamaz sürekli ilgi ister sürekli kucak biraz fazla şımarttık tüp bebek ve ilk bebek diye sanırım.eşimde bende çok yorulduk yemeyen ve uyumayan gece sık sık uyanan çok stresli ama bir okadarda tatlı bir oğlumuz var.bende iyi bir anne olmak ve oğlumun sorunlarını çözmek için gittim sonuç hüsran :KK43: yaza Oğluma KARDEŞ düşünüyorduk ama gözümüz korktu vazgeçecek gibiyiz :KK43:
Canım pedagog size farkındalık yaratmaya çalışıyor. Siz farkında değilsiniz belki, geriliyor olabilirsiniz, her zamankinden farklı davranıyor olabilirsiniz vb bunu fark etmenizi sağlayacak ama 180 çokmuş ha şu da var böyle şeyler 1 seansta çözülmez. Sen biraz rahatlamaya çalış. Kafana takma çünkü sadece anne sütüyle 1.5 2 yaşına kadar devam eden çocuklar varmış. Tabi bu çok yıpratıcı oluyor anne açısından

Eşimlede tartışıyoruz ya :KK43:7/24 beraber büyütüyoruz oğlumuzu .ona rağmen ikimizde pert oluyoruz oğlum kendi kendine asla oynamaz sürekli ilgi ister sürekli kucak biraz fazla şımarttık tüp bebek ve ilk bebek diye sanırım.eşimde bende çok yorulduk yemeyen ve uyumayan gece sık sık uyanan çok stresli ama bir okadarda tatlı bir oğlumuz var.bende iyi bir anne olmak ve oğlumun sorunlarını çözmek için gittim sonuç hüsran :KK43: yaza Oğluma KARDEŞ düşünüyorduk ama gözümüz korktu vazgeçecek gibiyiz :KK43:
Evet Can'ım fazla endişeli anne babalarda böyle oluyor fazla üstüne düşmemek gerek kardeş işinide en azından bir sene daha ertelemenizde yarar var bence tabi kendiniz bilirsiniz

Canım pedagog size farkındalık yaratmaya çalışıyor. Siz farkında değilsiniz belki, geriliyor olabilirsiniz, her zamankinden farklı davranıyor olabilirsiniz vb bunu fark etmenizi sağlayacak ama 180 çokmuş ha şu da var böyle şeyler 1 seansta çözülmez. Sen biraz rahatlamaya çalış. Kafana takma çünkü sadece anne sütüyle 1.5 2 yaşına kadar devam eden çocuklar varmış. Tabi bu çok yıpratıcı oluyor anne açısından
Canım ne gibi bir farkındalık yaratmaya Çalışıyor.biraz açarsan sevinirim .

Evet Can'ım fazla endişeli anne babalarda böyle oluyor fazla üstüne düşmemek gerek kardeş işinide en azından bir sene daha ertelemenizde yarar var bence tabi kendiniz bilirsiniz
Sanırım Haklısın .zaten tüp bebek Döneminde stresliydi eşimde bende oldukça yıprandık

Canım ne gibi bir farkındalık yaratmaya Çalışıyor.biraz açarsan sevinirim .
Senin o andaki tepkilerin, eşinin tepkileri, çocuğa karşı sözleriniz, belki ısrarınız, ne kadar Zamanda pes ettiğiniz, çocuğun tepkileri kaşığı görünce ne yapıyor mesela . Sen bunları her gün yaşadığın için sana olağan geliyor, ama ona anlattıkça anlayacaksın ki senin de düzeltmen gereken yerler olacak. Benim mesleğim pedagoga yakın o yüzden bu bilgileri veriyorum bir de kadının ne yapmaya çalıştığını anlıyorum. Tabi maddiyatınızı da düşünerek pahalı gelmiş olduğu için beklentiniz yüksek

Dadli Dadli canım bi de bence de 2. Bebeği beklemelisiniz. Siz bi psikolojinizi düzeltin. Bir de çocuğu yavaş yavaş tek başına oynamaya alıştırın. Hem çocuk için de iyi. Benim ki benden sıkılınca oyuncaklarına gider hemen oyun kurar.

Ben bunlar boşa dedim tıbba çözüme be böyle şeylere inanırdım aslında tabi kararında olana.eşimle aramızda biraz sorunlar var bizim bende kademe başvurdum ve aile danışmanıyla görüştüm kadın bana arkadaşlarımın verdiği rahatlatmayı bile vermedi çok kötü konuştu eşime 2 kat daha sinir etti sen böyle yaparsan etrafta kadın çok gezecek birini bulur dedi yüzde yüz haklı olduğum konuda pes dedim

Cnm sen Istanbuldamisin?Devlet hastanelerininde boyle hizmetleri var ben bes yil once oglum kekelemeye basladiginda goturmustum o kadarda ilgili bir dr ve takvim olarak belirttigi surelerin hepsi tuttu yani bi arastir istersen 180tl gunumuz sartlari icin gercekten cok fazla birde erkekler kadinlar gibi dusunemiyor hep neden sonuc iliskisi gittik dr hallolmali idi ama olmadi diye duz mantik calistiriyorlar...Ayrica yemek yemeyen cocuk yok surekli usteleyip kendi stresini ona yansitma bence gercekten cok etkileniyorlar.İnsaAllah bugunlerde gececek...

Bence de gereksiz Can'ım

Umarım bu sorununuz en kısa zamanda düzelir. Benim kızım biraz zayıf olduğu için ek gıdaya erken geçtik. Ki geçmesek de annem bana göstermeden azar azar ağzına bir şeyler veriyordu kızımın:)) 6. aydan sonra yavaş yavaş seçmeye ve daha az yemeye başladığını farkettim ; ama neden daha az yediğini anlamam 2 ay falan sürdü. Çünkü kızım azar azar ve sık sık emdiği için iki de bir süt vermeye alışmışım. Sonra farkettim ki sık sık süt vermem iştahını kesiyormuş ; önceleri böyle olmadığı için hemen farkedemedim. Bir de gündüz uykusu düzensiz ve az olduğu için farketmem zor oldu. Memede uyuduğu için , iki de bir uyutmaya çalıştığım için uyusun diye süt süt süt tabi ek gıdaya yer kalmıyormuş :))) Ben de 2- 2,5 saat süt vermeden ek gıdasını vermeye başladım ve olumlu sonuç aldım.

[QUOTE="Roma17, post: 44711048, member;3566]Allah rahmet eylesin, inan Gözlerim doldu. Ben de sevdiklerimden çok uzaklardayım. Ama en azından hayatta olmaları sevindiriyor bu tür durumlarda, ama her anımda yalnızım aslında :KK43:[/QUOTE]
Fransadaydin sen dimi.turkiyeye gelme durumunuz yokmu,bu arada saol canim sen en azindan tlfnda sesini duyuyosun ozlediginde ariyosun.ben cok ozluyorum ama yapicak bise yok.

[QUOTE="Roma17, post: 44711048, member;3566]Allah rahmet eylesin, inan Gözlerim doldu. Ben de sevdiklerimden çok uzaklardayım. Ama en azından hayatta olmaları sevindiriyor bu tür durumlarda, ama her anımda yalnızım aslında :KK43:
Fransadaydin sen dimi.turkiyeye gelme durumunuz yokmu,bu arada saol canim sen en azindan tlfnda sesini duyuyosun ozlediginde ariyosun.ben cok ozluyorum ama yapicak bise yok.[/QUOTE]

Evet cnm en azından durumu var işte, o yüzden öyle yaxdım.. Allah sabır versin geride kalanlara, maalesef bunun sıralaması da yok. 'her canlı bir gün ölümü tadacak'.
Eminim ki şimdi sana en iyi gelen şey minnoşundur. Beraber çok mutlu yıllar yaşayın :) sevdiklerinle!!
( bu arada almanya, kısmet istiyorum çok dönmeyi)

O kadar çok benzerlikler var ki, yaşadıklarımızın; yeme dışında,! Hiç çok ısrarcı olmadım, Tmm yeme döküyorum o zmn diyorum. Aslında dökerken içim acıyor, çok mamasını, Yemeğini çöpe dökmüşümdür. "O kadar dünyada aç varken" :(
Acıkınca zaten kıyamet koparıyor, ama nerdeyse 3 saati geçiyor artık acıkma süresi. Geceleri çok daha uzun bazen 5 saat bazen 8 saat.. Çok sık yemek yedirmeye çalışıyorsan, biraz zaman vermeyi denesen, belki işe yarar.

Kızlar benim kız geceleri çok sıklıkla uyanıyor gebelik var çok zorlanıyorum acaba doymadigi için mi çözüm önerisi istiyorummm

Fransadaydin sen dimi.turkiyeye gelme durumunuz yokmu,bu arada saol canim sen en azindan tlfnda sesini duyuyosun ozlediginde ariyosun.ben cok ozluyorum ama yapicak bise yok.

Evet cnm en azından durumu var işte, o yüzden öyle yaxdım.. Allah sabır versin geride kalanlara, maalesef bunun sıralaması da yok. 'her canlı bir gün ölümü tadacak'.
Eminim ki şimdi sana en iyi gelen şey minnoşundur. Beraber çok mutlu yıllar yaşayın :) sevdiklerinle!!
( bu arada almanya, kısmet istiyorum çok dönmeyi)[/QUOTE]
Evet canim bu prens olmasa ben napardim.iyiki var yüzümü gulduruyo.allahım herkese nasip etsin.inş gelirseniz Almanya daha yakın arabayla 20-25 saat

mry75 .!.:
Kızlar benim kız geceleri çok sıklıkla uyanıyor gebelik var çok zorlanıyorum acaba doymadigi için mi çözüm önerisi istiyorummm
Benim oglanda saat basi kalkiyo bende perisanim o konuda.açlıktan değildir.öyle huy ediniyolar.sadece sabretcez.cinsiyeti belli oldumu bebegin

Back