• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Off keşke bi çözüm yolu bulsak. Kahvalti en önemli öğün ama yok olmuyor :(((
Benim de tam tersi;) kahvallti delisi yumurta peynir pekmez meyve bogurtlrn receli domates salatalik vs bbayiliyo ama yemek yemek istemiyo azicok 4 5 kasik spnra resmen yalvariyorum sipaya anne sutu 2 kez 2 kez de devam sutu iciyo ama yemege nasil alisacak bilmiyorum offfff

Bende anne sütü verdiğim için pek takmıyorum aslında. Şimdi zorlamazsam ileride yer diye düşünüyorum.
Ben de oyle düşünüyorum bazen iyi yer bazen agzini acmaz. Kahvalti sknti bizde de. Zaten alerjik verecek cok seyim yok peynir zeytin yediremiyorum alerji yapti. Recel vermek istemiyorum şekerli diye. Baldan zaten korkuyorum :) geriye pekmez ve yumurta sarisi kaldi onu da hep yediremiyorum. Ama dediğin gibi ben de zorlamiyorum kendi istegiyle yiyo severek. Ama az once guldurerek yogurt tiktim ağzına ;) niye guldugunu kendi de bilmiyo ben gülüyorum diye paso guldu ve yedi :) bu arada yogurda alistirdik bunyesini sukur. Olmazsa az az peynir de vericem

Bu arada kizlar ebebekte kiyafetlerde acayip indirim vardi kereme yazlik aldim sizde bi bakin derim

Ben de oyle düşünüyorum bazen iyi yer bazen agzini acmaz. Kahvalti sknti bizde de. Zaten alerjik verecek cok seyim yok peynir zeytin yediremiyorum alerji yapti. Recel vermek istemiyorum şekerli diye. Baldan zaten korkuyorum :) geriye pekmez ve yumurta sarisi kaldi onu da hep yediremiyorum. Ama dediğin gibi ben de zorlamiyorum kendi istegiyle yiyo severek. Ama az once guldurerek yogurt tiktim ağzına :KK66: niye guldugunu kendi de bilmiyo ben gülüyorum diye paso guldu ve yedi :) bu arada yogurda alistirdik bunyesini sukur. Olmazsa az az peynir de vericem
Canım keçi peyniri denedin mi hiç? Genelde alerjik bünyeli bebişlere keçi peyniri veriyorlar.

Canım keçi peyniri denedin mi hiç? Genelde alerjik bünyeli bebişlere keçi peyniri veriyorlar.
Bi kere denemistim cnm ama tadini sevmemisti. Keci sütüyle yogurt yaptim sanki kecinin derisini yiyorduk oyle koku aliyordum gerci peynirinde cok koku yoktu ama sevmemisti tadını. Yogurda alistigi gibi az az versem ona da alisir mutlaka. Cunku yogurtla baya bi kizariyordu simdi minicik bi iki tane oldu gecti. Ama peynirde kabariyordu en son. Uzun zamandir vermedim ama verirsem kus yemi kadar fln az az. Alerjilere bi anda yüklenmek olmuyo

Kizlar merhaba, nolur yardim edin bana ya. Oğluna hicbir türlü kahvalti yaptiramiyorum. Sabahlari illaki anne sütü almak istiyor. Hazirladigim hiçbir şeyi asla yemiyor. Gerçi diğer öğünler de sorunlu ama kahvaltu kadar değil. Mama zaten almiyor. Sabah artik emzirmesem mi ne yapsam bilemiyorum. Kilo olarak da zayif bi bebek, illa ek gidalari düzenli alsin istiyorum ama yok. Onerilerinize ihtiyacim var
Benim kizim da oyleydi. Ben de uyandiktan sonra emzirmeyi biraktim. Gece zaten hep uyanip emiyor. En son 5te 6da emiyordur 8 bucukta 9da kahvalti yapiyoruz. Kendi yiyecegi seyler veriyorum omlet peynir salatalik gibi, yiyiyor ozaman.

Kac gundur girip okuyamadim kendimi eksik hissettim kizlar. Misafirlerim vardi yorucu gunlerimiz oldu. Ben de kis indirimlerinden seneye kiyafetler almaya cikacagim. Iki hafta once momfortbaby aldim isyan edip, onunla alisverise cikmaya sabirsizlaniyorum. Uykusu geldiginde uyuyakaliyor yavrum super bisiymis.

Yaza birbucukta yasında olcaklar ama genelde 1 yaş 2 yaş var.1 yad küçük olur.2 yad büyük olurmuki.benim oglanin boyu gayet iyi masallah ama kilosu az.o zamana toparlanirmiki :) ileriye dönük alışveriş yapanlar nasıl aliyosunuz

Bunlari canim en ucuzu 4.5 en pahalisi on lira düşün indirimi :) 2 yas aldim
sm15YBABEBAR1510LAC_1.jpg
sm15YBABETST1801BEY_1.jpg
sm15YBABESLP30M5GRI_1.jpg
sm15YBABESLP10M5MAV_1.jpg
sm15YBABEBAR10M4MAV_1.jpg
sm15YBABETST1709BEY_1.jpg
sm15YBABETST1706TUR_1.jpg

Cnm keremin gelisimi cok iyi gecen yaz dokuz aylik giydirdim hafif boldu ama tam ve dar olmasindan iyi ben yazin 18 ya da 24 giyer diye tahmin ediyorum. Suan 12 ayliklar tam oluyo. Esim biraksa ben lcwdan kislik doldurcam 24 aylik ama biraz daha ucuzlarlar diye birakmiyo :KK43: tubisa tubisa
Turuncu bi tulum var ya ona bittim ama 3 yasi var almadim hem de 5 lira ama cok guzeldi :( guzeller cabuk gitmis zaten :)

Benim de tam tersi:KK66: kahvallti delisi yumurta peynir pekmez meyve bogurtlrn receli domates salatalik vs bbayiliyo ama yemek yemek istemiyo azicok 4 5 kasik spnra resmen yalvariyorum sipaya anne sutu 2 kez 2 kez de devam sutu iciyo ama yemege nasil alisacak bilmiyorum offfff
Ay maşallah, olsun 1 ogunun güzel olmasi da iyi. İnşallah diğer ogunler de düzelir. Biraz önce yine hicbir şey yediremedigim için oturup agladim valla ben. Kafayi yicem ya. Keşke uyumasa doğru düzgün ama su yemeklerini güzel yese diyorum

Ay maşallah, olsun 1 ogunun güzel olmasi da iyi. İnşallah diğer ogunler de düzelir. Biraz önce yine hicbir şey yediremedigim için oturup agladim valla ben. Kafayi yicem ya. Keşke uyumasa doğru düzgün ama su yemeklerini güzel yese diyorum
İnsallah alisirlar canim ya sen de oyle dusunme uyku enaz yemek kadar onemli uyusun da buyusun diye bosuna dememisler boyle boyle alisacaklar uzme kendini

Ya aynen bu yumurtayi yediren anneleri vallahi tebrik ediyorum. Krep mi yapmadim, çeşitli omletler mi denemedim yok anacim yok.
Bugun yediremedim ama arada yedirebiliyorum ;) demir surubu kattim cocuk yemedi zorla tiktim yarisini agzina ama vucut zorla yenileni kabul etmez yani faydali olmaz diye düşünüyorum

Bi kere denemistim cnm ama tadini sevmemisti. Keci sütüyle yogurt yaptim sanki kecinin derisini yiyorduk oyle koku aliyordum gerci peynirinde cok koku yoktu ama sevmemisti tadını. Yogurda alistigi gibi az az versem ona da alisir mutlaka. Cunku yogurtla baya bi kizariyordu simdi minicik bi iki tane oldu gecti. Ama peynirde kabariyordu en son. Uzun zamandir vermedim ama verirsem kus yemi kadar fln az az. Alerjilere bi anda yüklenmek olmuyo
Gerçekten kötü kokuyor :KK53: Bende bir süre yemek zorunda kalmıştım. En sonunda azıcık zeytinyağında kızartıp yemeye başladım. Tavsiye ederim o zaman yenilebilir oluyor .

Cnm keremin gelisimi cok iyi gecen yaz dokuz aylik giydirdim hafif boldu ama tam ve dar olmasindan iyi ben yazin 18 ya da 24 giyer diye tahmin ediyorum. Suan 12 ayliklar tam oluyo. Esim biraksa ben lcwdan kislik doldurcam 24 aylik ama biraz daha ucuzlarlar diye birakmiyo :KK43: tubisa tubisa
Turuncu bi tulum var ya ona bittim ama 3 yasi var almadim hem de 5 lira ama cok guzeldi :KK43: guzeller cabuk gitmis zaten :)
Kisliklar icin bencede biraz daha bekle daha ucuzlar bende bi bakim aldiklarin cok guzelmis.bende su an 12 aylik giydiriyorum.9 aylikta var biraz dar oluyo ama ustu coj kirleniyo camasir yetismeyince onlarida giydiriyorum.saol cnm bu arada indirimlerden haberdar et bizi :)

Merhaba bugün ası oldu Kızım hiç ağlamadı cok şaşırdım fakat bir kaç saat sonra emekleyemedi dokundurtmadı bacağına cok ağladı yan etki olabiliyormuş masaj yaptım cok şükür düzeldi akşam a ,ama mızmızlık hala var zor uyudu . Yarın yatak odam geliyor evde kurulacak sabahtan bütün eşyalar bir yerde Nasıl yapıcam hiç bilmiyorum umarım melegim iyileşmiş olur sabah a

Back